Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Hamme (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Hamme (O Vl).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Hamme (O Vl) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Hamme (O Vl) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Hamme (O Vl):

Aanleggen houten terras

Wij willen een houten terras aanleggen waarop een opbouwzwembad dient te komen. De oppervlakte is 25 vierkante meter

Terras aanleggen in gepolierde beton

Betreft de ondergrond van een tuin. Ik zou van grind naar gepolierde betonvloer willen overgaan. De tuin is 20m lang 2.5m breed en is 25m verwijderd van de plaats waar een vrachtwagen kan staan. Eventueel handig om weten voor de aanlevering.

Terras te betegelen

Ik had graag een oppervlakte van 3m op 4m betegeld terras gewenst aan de achterzijde van mijn tuin. Makkelijk bereikbaar voor aan en afvoer van materiaal. Aanpalend aan mijn tuinhuis.

Aanleggen composiet terrassen voor een appartement

Aanleggen composiet terras in een appartement op de tweede verdieping. Het gaat om een terras van 12 m² en nog twee kleinere van 6 en 4 m².

Dakterras aanleggen

Ik wil graag een dakterras laten aanleggen op de 3de verdieping van een klein appartementsblok. Het terras ligt op de Duplex, naast de slaapkamer en is enkel bereikbaar via een velux dus ook daar moet een oplossing komen. Het gaat over een 10m² maar ik hoorde al op de gemeente dat er een meter van de zijkant moet gebleven worden. Materiaal te bespreken met vakman.

Betegelen van terras, oprit en parking

Dit is voor een nieuwbouw: Betegelen van terras, oprit / parking. Een oppervlakte van 100 m² te betegelen.

Aanleggen composiet dakterras

Graag zou ik zo snel mogelijk een nieuw terras laten aanleggen met composiet. Het dak bestaat nu uit EPDM. De oppervlakte is ongeveer 24 m². Bijkomend zou ik ook een balustrade van 8 meter willen aanbrengen.

Gepolierde betonvloer / polybeton voor oprit

Momenteel ligt er grit. Betonvloer voor de oprit aanleggen. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Betonvloer oppervlakte aan te leggen ongeveer 65 m².

Terras in composiet aanleggen

Wij willen ons terras met tegels uitbreken aangezien de balken en dergelijke rot zijn. We willen graag een nieuw terras in composiet aanleggen. De afmetingen zijn ongeveer 3 op 6 m.

Composiet terras en schermen plaatsen

Composiet terras plaatsen op een plat dak -en ook tuinschermen in composiet. Bestaand terras uitbreken Oppervlakte: 3 op 6. Graag ter plaatse komen kijken.