Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras aanleggen in printbeton:

Terras aanleggen in printbeton

We willen een terras aanleggen in printbeton, dit voor 68 m². Nu ligt er beton.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Heldergem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras aanleggen in printbeton uit heel België:

Terras aanleggen

Wij willen graag een terras aanleggen van +/- 55m² met tegels of betonklinkers. Er moet eveneens nog gechaped worden (nieuwbouwwoning). Waarschijnlijk zullen we de tegels zelf aankopen, dus enkel offerte voor chape en plaatsing. Indien de vakman zelf liever materiaal aankoopt, kan dit besproken worden (indien goede prijs).

Twee terrassen aanleggen

Aanleg terras van 21,64 m2 in Robinia van 2,2x12 cm gevingerlast, Planken bevestigd op hardhouten onderbalken FSC Hiernaast nog een ander terras van 3,4 x 3,4 meter in Robinia aanleggen. FSC gecertificeerd met zichtbare inox schroeven. Terrasplanken komen ongeveer 14 cm boven het gazon.

Grond afgraven voor aanleg terras

Ik zou graag een terras aanleggen maar eerst moet er ongeveer 60 m² grond worden afgegraven. De rest van de tuin moet op hetzelfde niveau komen zodat het terras niet blank komt te staan.

Tuin en terras heraanleggen

Ik zoek een tuinaannemer die de overgang van ons terras naar de rest van de tuin zou kunnen aanleggen. Er zit daar een hoogteverschil van ruim een meter en we zoeken een manier om dit mooi in te werken. Verder willen we ook graag een nieuwe tuinmuur en een tuinhuis.

Oprit en terras opbreken en heraanleggen

+/- 200 m² oprit en terras (opbreken, wegvoeren) aanleggen in kleiklinkers of kandla platines. U-vorm rond huis.

Terras aanleggen met klinkers

We willen een terras met klinkers aanleggen van ongeveer 21 m². De plaats waar het terras moet komen is destijds al diep genoeg uitgegraven door de grondwerker en op dit moment liggen er kiezels. Stabilisé kan bovenop de kiezels volgens de grondwerker.

Houten terras leggen

Ik wil op een bestaand plat dak (dat momenteel afgewerkt is met roofing en lekt) een volledig nieuw dak laten aanleggen en isolatie (isolatie volgens de dakisolatienorm voor woningen) met daarop terrasvloer uit hardhout padouk. Het plat dak is 44m²

Aanleggen van composieten terras

Terras oppervlakte zal ongeveer 45 m² aan te leggen in composiet houtwerk. Moment staat er niks, nu losse stenen.