Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Lebbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Lebbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Lebbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Lebbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Lebbeke:

Oprit en terras heraanleggen

Terras in klinkers uitbreken. 35 m² --> Tegels. Heraanleggen als extra oprit. Plaats voor terras groter maken. --> Kinkers. Graag budget- en onderhoudsvriendelijk materiaal.

Terras aanleggen met keramische tegels

Er dient een terras van om en bij de 120m² te worden gelegd rond een zwembad en vijver. De tegel zal keramisch zijn. er zijn ook drie niveaus om naar te werken (telkens 10-15cm).

Terras leggen in tegels

Uitbreken huidig terras ongeveer 25 m² en heraanleg van nieuw terras ongeveer 40m².

Terras in marmer steentapijt aanleggen

Terras in steentapijt aanleggen. Terras bestaande uit blauwe steen tegels, maar zijn beschadigd, rond een vijver. De oppervlakte is tussen 50 en 100 m². Graag ter plaatse komen kijken.

Renovatie van dakterras

Renovatie dakterras +-25m² (5,10m op 4,60m) op roofing: Graag hadden we hiervan een houten vloer op poten gelegd. Het terras is eigenlijk een binnenkoer op de 1ste verdieping. Terras is nu al toegankelijk vanuit de keuken via een schuifdeur. De andere muren zouden we graag bezet zien worden met een houtcomposiet. Graag aparte offerte voor de vloer en de bezetting van de muren.

Aanleggen van terras en bijhorend tuinwegje

Het aanleggen van een terras van +- 65 m ²en een bijhorend tuin wegje van +-15 m ². Graag in de lente of voor de lente aan de werken beginnen.

Wij hadden graag een nieuw terras laten ...

Wij hadden graag een nieuw terras laten leggen met tegels van 1m op 1m alsook onze tuin volledig laten omploegen en zaaien.

er zijn twee terrasen waaronder één in ...

er zijn twee terrasen waaronder één in een halve cirkel en een rechthoekige ook een oprit -parkeerplaats voor twee wagens. We zouden werken met tegels en klinkers.