Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Lede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Lede.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Lede of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Lede die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Lede:

Terras in gepolierde beton aanleggen

Gepolierde betonterras aanleggen achteraan een rijhuis. Oppervlakte van 24 m² terras in polybeton. Het oude terras zullen we zelf uitbreken.

Houten terras aanleggen

De aanleg van het houten terras zou in de plaats komen van het gazon. Een terras van 40 m².

Composiet terras leggen

Er is een stuk beton aanwezig maar onvoldoende en ongelijk. De tuin waarvan we een deel wensen te benutten voor terras ligt ongelijk. Terras komt achter veranda die een erker heeft dus geen gelijke vorm. We wensen geen afsluiting aan terras.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en parking

Graag plaatsen van gepolierde oprit/parking van ongeveer 210 m². Grondwerken ook nog gebeuren.

Afwerken terras

Kant van terras moet afgewerkt worden met borduren en verder moet schuine kant uitgewerkt worden om bloemborder te maken ,verder moeten er rond waterput klinkers gelegd worden .