Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras van kasseien aanleggen:

Terras van kasseien aanleggen

Ik wens een terras te laten aanleggen wat betreft 300m² aan kasseien, graag de betere soort(granieten maat 12 op 17 ongeveer). Het moet in stabilisé( 20 cm). Achteraf voegen opgieten.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Lembeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras van kasseien aanleggen uit heel België:

Oprit en terras heraanleggen

Uitbraak bestaande oprit en terras (klinkers), plaatsen nieuw terras en oprit. Voor de nieuwe oprit ben ik nog aan het twijfelen tussen kasseien of tegels, voor het terras zou ik graag werken met tegels. De totale oppervlakte bedraagt 120m².

Kasseien oprit en terras leggen

Wij zouden graag oprit, baantje in tuin en terras aanleggen - Tussen 50 en 100 m²

Kasseien leggen oprit en terras

Oprit / terras is afgegraven ongeveer 20cm, dit is dus niet meer nodig. Ik zou graag mijn terras en oprit aanleggen met kasseien. Beide zijn ongeveer een 30m².

Terras aanleggen

We zouden graag met de tijd onze tuin aanleggen. Dit is een bijwoning met achter ons huis een grote oppervlakte van 264m². Het stuk net achter onze woning zouden we in kasseien willen laten aanleggen ongeveer 30m². Vroeger stond daar een groot magazijn, maar het terrein zal volledig afgegraven zijn en klaar voor de werken.

Kasseien oprit leggen en terras aanleggen

Aanleg oprit met kasseien Tussen: 50 en 100m²

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleg van een zomerterrasje in de tuin. Op vandaag ligt er een terras waar oorspronkelijk dolomiet lag. Door de jaren heen is de dolomiet verdwenen en is het terras verharde aarde. Het terras is afgeboord met kasseien. Deze afboording moet blijven. Terras is een +/- een halve cirkel. De tuin is gemakkelijk bereikbaar. Puin dient meegenomen te worden. Minder dan 10 m².

Heraanleg van kasseien op terras

Terras, 25 m² porfier kasseien plaatsen. Is al uitgegraven en staat klaar om terug aan te leggen. 10 op 10 .

Aanleggen oprit en terras

Oprit in kleine kasseien 62 m². Terras in tegels aan te leggen 30 m² (keramische tegels). Vakman voor leveren en plaatsen, inclusief grondwerken en fundering in gestabiliseerd zand.