Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras van kasseien aanleggen:

Terras van kasseien aanleggen

Ik wens een terras te laten aanleggen wat betreft 300m² aan kasseien, graag de betere soort(granieten maat 12 op 17 ongeveer). Het moet in stabilisé( 20 cm). Achteraf voegen opgieten.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Lembeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras van kasseien aanleggen uit heel België:

Heraanleg van kasseien op terras

Terras, 25 m² porfier kasseien plaatsen. Is al uitgegraven en staat klaar om terug aan te leggen. 10 op 10 .

Aanleggen oprit en terras

Oprit in kleine kasseien 62 m². Terras in tegels aan te leggen 30 m² (keramische tegels). Vakman voor leveren en plaatsen, inclusief grondwerken en fundering in gestabiliseerd zand.

Kasseien herleggen

Ik zoek een bestaand terras in kasseien van ca 30m2 te laten opbreken en heraanleggen. Huidig terras is verzakt. Hergebruik van de huidige kasseien aub.

Herleggen van terras

Zowel het terras als onze binnenkoer zijn gelegd in kleine kasseien. Ondertussen zijn er heel wat verzakkingen enz. en doordat ze niet gevoegd zijn vergt het ook veel onderhoud. We zouden dit graag laten herdoen. Terras : 5 m bij 16 m. Binnenkoer : 60 m².

Betontrap naar garage plaatsen en inrit toemaken

Vakman voor werken in 4 delen. Graag hadden wij voor deze 4 delen een aparte kostenraming gehad: 1. Wegbreken van de huidige inrit naar onze ondergrondse garage en plaatsen van betonnen trap met keermuur om garage toch nog bereikbaar te houden. Wegnemen van de naast en achter de garage gelegen kasseien (86m2). 2. Vergroten van ons huidig terras (45m2 ipv 28m2) en het geheel afwerken in gepolierd beton. (Inclusief 1 grote trede om van het terras naar de aanliggende carport/tuin af te dalen). 3. Gieten van een extra gepolierde betonnen plaat (8 x 5m) achteraan in de tuin. 4. Verplaatsen van kasseien uit rechter oprit naar het linkergedeelte van de voortuin (105m2 kasseien te leggen).

Oprit en overdekt terras aanleggen in beton of kasseien

Wij willen een oprit en een stuk overdekt terras aanleggen in gepolierde beton. Graag gebruik van beton 35/45 EE4. De totale oppervlakte bedraagt 150 m². Kasseien is ook een optie.

Kasseien aanleggen

Voor aanleg van oprit en wandelpad tot aan ons terras. Momenteel liggen er kiezelstenen. Meer dan 100 m².

Terras in printbeton leggen

Wij willen graag printbeton leggen in de tuin rond het zwembad. We zouden graag werken met 2 soorten. 1 print in houtsoort, en de andere print klinkers of kasseien.