Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Lokeren:

Klinkerwerken uitvoeren

De parking voor de garage moet in kiezelstenen worden aangelegd. Het gaat om een oppervlak van 3 op 3. Daarnaast is er een pad van de voordeur naar straatkant van 1m op 3 in klinkers en een tuinpad van 1 meter breed in klinkers. We willen ook een terras van 7m op 3 in Egyptische kalksteen en een rand van 1 meter rondom ons zwembad Terras en rond zwembad betegelen: 7m op 3m en rondom 1m zwembad. tegels: egyp kalksteen.

Terras in bankirai plaatsen

Vakman voor de aanleg van een terras in Bankirai op volle grond. Het gaat om een bijna vierkante oppervlakte van 3,5 op 3,5m

Kasseien oprit aanleggen

Vakmanvoor de heraanleg van mijn oprit (73m²) in platines of andere kasseien. De oprit ligt nu in klinkers.

Klinkerwerken uitvoeren

Het is 360 vierkante meter ik heb zelf betonklinkers staan 20/20, stabilse is ook van mij. Meer dan 100 m².

Kasseien leggen voor terras

Kasseien leggen. Dit is voor een terras. Voor een totaal van 4 m². Er moeten geen grondwerken gebeuren.

Afbreken huidig terras en gepolierde betonvloer leggen nieuwe terras

Gepolierde betonvloer voor terras leggen. Tussen 50 en 100 m², meer dan 100 m³ Twee rechthoekige delen. Bestaande terras moet uitgebroken worden.

Terras in padouk aanleggen

Houten terras aanleggen. Ongeveer een oppervlakte 30 m². Er ligt momenteel een terras in natuursteen, zal zelf uitbreken.

Terras opnieuw voegen met keramische tegels

We hebben een terras van ongeveer 45 vierkante meter, met keramische tegels 60 x 60 waarbij de voegen loskomen en ook enkele tegels zo blijkt. Ik wil dit graag laten oplossen.

Bankirai/hardhout terras

Bankirai of alleszins een houten terras voor de in de tuin. Ondergrond is momenteel gras. Afmetingen: 3m x 4. 36m. Adresgegevens bij afspraak

Plaatsen terrasplanken op bestaande constructie

Plaatsen terrasplanken op bestaande constructie van de oude hardhouten planken. Het houtsoort te bespreken met de vakman. Adres geef ik later mee aan de vakman.