Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Mariakerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Mariakerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Mariakerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Mariakerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Mariakerke:

Terras vernieuwen

Bestaand houten terras van 3.6m x 3m is reeds uitgebroken. Bedding afgraven en met stabilisé terug op niveau brengen.

Terras onderhouden en hervoegen

Ik wil graag mijn terras laten hervoegen en opkuisen, opp: ongeveer 70 m².

Houten terras aanleggen

Betreft de aanleg van een houten terras in ThermoWood van 20m2 onder een smeedijzeren pergola van 12m2. De voorbereidende grondwerken met stabilisé worden ikv volledige heraanleg tuin en terrassen uitgevoerd. Wij zoeken een professionele vakman om het houten terras aan te leggen volgens de regels van de kunst. Het niveau van het houten terras op grashoogte (1 horizontale lijn).

Gepolierde betonvloer leggen met parket

Verbouwing van gelijkvloers, met een stuk nieuwbouw. Huidig vloerpakket wordt verwijderd en afgegraven. Een gedeelte is onderkelderd (bestaande kelder). Vloerverwarming zal ook voorzien worden. 2 opties van vloerbedekking: ofwel het volledig gelijkvloers in polybeton (ongeveer 75 m²) ofwel gedeeltelijk polybeton (ongeveer 50 m²) en parket combinatie. Dit is voor een gelijkvloers.

Gepolierde betonvloer aanleggen terras

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een oppervlakte van 30 m². Terras-Tuinpad Het gaat over een oppervlakte tussen twee muren 20 x 1,50 m

Aanleggen terras en gazon

Ongeveer 60m² houten terras (stuk naast huis in natuursteen) aanleggen tussen zwemvijver, poolhouse en woonhuis. *nivelleren grond, weghalen bouwmaterialen in toplaag grond, aanleg gazon.

Aanleggen van rechthoekig terras

Rechthoekig terras achter een rijhuis 24 m² (je kunt enkel via de voordeur binnen) 1 waterput, 1 afvoerput. Afwateringsgoten moeten nog geplaatst worden

Aanleggen van houten terras

Het terras van 20 m2 moet heraangelegd worden. Voordien stenen tegels, die zijn er af. Ondergrond moet nog geëgaliseerd worden. Bodem: beton boven kelder. Enkele roostertjes voor verluchting kelder te voorzien. Voor de uitvoering keuze voor licht gekleurd hout zonder ribbels, keuze snel te maken en kan worden aangevoerd door uitvoerder. Terras vrij bereikbaar met wagen. Foto ter beschikking.

Terras te hervoergen

Terras is 8 jaar geleden aangelegd . Voegen komen los of weggesleten op verschillende plaatsen. Graag nog hervoegen voor de winter (vorst). Terras is 27 vierkante meter.