Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras onderhouden en hervoegen:

Terras onderhouden en hervoegen

Ik wil graag mijn terras laten hervoegen en opkuisen, opp: ongeveer 70 m².
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Mariakerke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras onderhouden en hervoegen uit heel België:

Onderhouden tuin

Het zou zijn voor: Haag scheren vooraan(hoogte 1,4m lengte +/- 6m ), haag zijkant (hoogte +/- 2m en lengte 3m) Struiken langs de zijgevel uithalen (over een lengte van 4m - breedte 1m) Rondom de tuin, haag scheren (hoogte 3m, lengte 100 m in totaal ) Tuin is 500m² Terras en oprit, onkruidvrij maken (terras = +/- 30m² en oprit = +/- 40m²)

Tuin onderhouden

Wij willen onze achtertuin graag groot onderhoud laten doen. (100 m²) Hoog gras afdoen. Haag snoeien. Terras verzorgen. 1 boom vanachter in de tuin snoeien. Voortuin met oprit onkruid uit doen en ook verzorgen.

Terras aanleggen en gazon onderhouden

Aanleg van terras in beton. Il s'agit d'une cour de maison d'environ 100 mètres carrés (carrelage posé sur sable),qu'il faudra rénover. En fait, on a le droit de "bétonner"seulement 50 mètres-carrés en tout, ainsi je voulais faire une terrasse de 50 mètres -carrés environ et pour le reste de la surface semer du gazon.Il s'agit d'une maison de vacances à De Haan,le numéro mis dans cette case n'est pas correct) Dit is een binnenplaats van ongeveer 100 vierkante meter (tegels gelegd op zand), die moet worden gerenoveerd. In feite hebben we het recht om slechts 50 vierkante meter in totaal te "concretiseren", dus ik wilde een terras van ongeveer 50 meter maken - vierkant en voor de rest van het oppervlak om graszoden te zaaien. Het is een huis vakantie in De Haan)

Houten terras maken op dak

dakterras op 1ste verdiep aan te brengen op waterkeringslaag. Groote +/- 10 m², ik denk aan composiethout in een uitvoering die gemakkelijk kan onderhouden worden (gemakkelijk te verwijderen om dak te reinigen)

Aanleggen van een deels overdekt terras

Ik heb een vrij groot terras, momenteel bestaande uit beton. Ik wil graag dit terras aanleggen in een materiaal dat makkelijk te onderhouden is. Ik had graag een gedeelte van het terras overdekt. Terras : 9 m op 4 m.

Houten terras aanleggen

Ik heb nu een terras in klinkers. Maar die verzakken. Graag daarbovenop hout dat niet schimmelt of glad wordt en makkelijk te onderhouden is. Wel belangrijk dat het pas blijft met de woonkamer zodat je met de rolstoel gemakkelijk naar binnen en buiten kan rollen. Tussen 10 en 50 m².

Kunststof dakterras leggen

Het aanleggen van dakterras op plat dak van circa 17m2 + omheining van circa 6m liefst in glas, ondergrond terras niet belangrijk juist goed te onderhouden.

Tijdelijke omheining vijver plaatsen (voor kinderen)

Ik zoek een tijdelijke en verwijderbare omheining voor een vijver om hem peuter veilig te maken. De vijver is volledig omgeven door een terras van stevige volle composietplanken. Alle planken liggen kops op de vijver met min. 7,5 cm oversteek. Het liefst een stevige omheining die niet meegeeft. De omtrek is ongeveer 29 m. De montage wens ik zelf uit te voeren indien mogelijk. De omheining moet plaatselijk kunnen worden verwijderd om de vijver te onderhouden. Liefst een moderne stijl van omheining. Ter plaatse komen kijken.