Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras onderhouden en hervoegen:

Terras onderhouden en hervoegen

Ik wil graag mijn terras laten hervoegen en opkuisen, opp: ongeveer 70 m².
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Mariakerke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras onderhouden en hervoegen uit heel België:

Dakterras renoveren

Ik wil het terras van mijn dakappartement renoveren, 45 m² (12,5 meter lang op 4,50 meter breed) . Graag zou ik een mooie afsluiting (in composiet) rondom willen. Nu is die 95 cm hoog (inclusief stenen eronder). Ik had graag een omheining van 1m15. Ook wil ik een andere vloerbekleding op het terras, momenteel ligt er zeer slecht onderhouden bankirai op, ik zoek iets dat ik ofwel op de bankirai kan laten leggen of tegels op tegeldragers.

Heraanleggen van oprit

Bedoeling is opnieuw aanleggen bestaande terras/oprit - 2 delen: oprit/doorgang naar voordeur, terras/doorgang naar achterdeur - totaal 104 m² - vandaag betontegels 40x40x3,5 in mortel/stabilisé op beton (10à15cm) - tussen doorgang naar achterdeur en terras is er kleine trap van drie treden. Reden: de voegen brokkelen uit en we willen iets anders. We moeten nog kiezen tussen natuursteen/betontegels,60x60? Suggesties zijn welkom, liefst niet te gemakkelijk vlekken, gemakkelijk te onderhouden, geen bandensporen, ... De bestaande betegeling moet dus verwijderd worden. De laag beton kan waarschijnlijk blijven.

Heraanleggen terras

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het renoveren van onze tuinterras ongeveer 80m². Bestaande situatie is dat er een verhoogd terras ligt maar nooit onderhouden is geweest (houtenplanken trekken krom). We willen dit terras nu opnieuw aanleggen met verhoogd betontegels of een dergelijke variant van tegel. Belangrijk hierbij is dat het terras veilig is en er geen slip gevaar is (bv. na een regenbui) en dat deze onderhoudsvriendelijk is.

Plaatsen worteldoek en onderhouden van tuin

- Oprit, klinkers aan voordeur + klinkerpad naar terras: vrijmaken van onkruid, zand aanleveren + inzanden. Ken de oppervlakte niet vanbuiten. - Aanleveren schors voor minimale bedekking van 8cm van plantenzones. - Aanleveren en plaatsing worteldoek van plantenzones.

Onderhouden tuin

Het zou zijn voor: Haag scheren vooraan(hoogte 1,4m lengte +/- 6m ), haag zijkant (hoogte +/- 2m en lengte 3m) Struiken langs de zijgevel uithalen (over een lengte van 4m - breedte 1m) Rondom de tuin, haag scheren (hoogte 3m, lengte 100 m in totaal ) Tuin is 500m² Terras en oprit, onkruidvrij maken (terras = +/- 30m² en oprit = +/- 40m²)

Tuin onderhouden

Wij willen onze achtertuin graag groot onderhoud laten doen. (100 m²) Hoog gras afdoen. Haag snoeien. Terras verzorgen. 1 boom vanachter in de tuin snoeien. Voortuin met oprit onkruid uit doen en ook verzorgen.

Terras aanleggen en gazon onderhouden

Aanleg van terras in beton. Il s'agit d'une cour de maison d'environ 100 mètres carrés (carrelage posé sur sable),qu'il faudra rénover. En fait, on a le droit de "bétonner"seulement 50 mètres-carrés en tout, ainsi je voulais faire une terrasse de 50 mètres -carrés environ et pour le reste de la surface semer du gazon.Il s'agit d'une maison de vacances à De Haan,le numéro mis dans cette case n'est pas correct) Dit is een binnenplaats van ongeveer 100 vierkante meter (tegels gelegd op zand), die moet worden gerenoveerd. In feite hebben we het recht om slechts 50 vierkante meter in totaal te "concretiseren", dus ik wilde een terras van ongeveer 50 meter maken - vierkant en voor de rest van het oppervlak om graszoden te zaaien. Het is een huis vakantie in De Haan)

Houten terras maken op dak

dakterras op 1ste verdiep aan te brengen op waterkeringslaag. Groote +/- 10 m², ik denk aan composiethout in een uitvoering die gemakkelijk kan onderhouden worden (gemakkelijk te verwijderen om dak te reinigen)