Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Merelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Merelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Merelbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Merelbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Merelbeke:

Betonplaat uitbreken.

Betonplaat van terras uitbreken. 20cm Dik op een opp. van 40m². Eventueel ook afvoeren puin maar dat wil men eventueel ook zelf doen.

Composiet terras leggen

Heraanleg van bestaand terras (ongeveer 15-20) trapeze-vormig. Ondergrond moet ook worden aangepakt. Indien mogelijk ook herstel houten platen grenzend aan terras (2 houten palen moeten worden vervangen, houten palen zijn al in ons bezit (speciaal moeten laten maken)

Heraanleggen houten terras

FSC-padoek terras aan de tuin (8,5 x 3,5 m), ondergrond is reeds OK, We hebben reeds een bankirai-terras, dat moet vernieuwd worden.

Composiet terras aanleggen

Afwerking van een terras in composiet, ongeveer 30 vierkante meter. Voorbereidende werken zijn deels al uitgevoerd.

Terras in hout bankirai laten aanleggen

bestaande bankirai terras van 4x3m uitbreiden naar ca. 6,6x3m. bestaande terras ligt op stenen steunblokken met groeivoorkomend vlies. links en rechts moet een nieuw ondergrond voorbereidt worden. er ligt momenteel gras en 1 m2 steen (toegang regenwaterput). als mogelijk dienen de bestaande planken hergebruikt te worden (4m planken afknippen en op de 3m lengte plaatsen). toegang regenwaterput moet mogelijk blijven (klep?). graag plaatsen tot ten laatste eind april 2019.

Composiet terrassen aanleggen

Aanleggen van 2 terrassen ( eentje van +- 33 m² en eentje van +- 12,5 m² ) in composiet. Er is reeds een bestaande ondergrond ( betonplaat ). Geen grondwerken uit te voeren.

Terras in gepolierd beton aanleggen

Terras gepolierde beton. Graag zouden we dit laten aanleggen. 28 vierkante meter. Was een vijver. Ligt droog nu. Moet nog opgevuld worden met steengruis en daarna gepolierde beton afwerking. Is aansluitend aan veranda.

Betonvloer voor terras plaatsen

De oude terrastegels zijn al verwijderd. Terras is nu een betonplaat met hier en daar nog resten van chappe. Vrij oneffen dus. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Minder dan 7 cm Oppervlakte is ongeveer 50 m².

Aanleggen terras met tegels

Aanleg van een terras in de achtertuin (rijwoning). We zouden zelf alle graafwerken uitvoeren. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Ongeveer 37 m² terras te leggen.

Terras in hout aanleggen

Vervangen van oud terras in bankirai van twintig jaar geleden. Ongeveer 8 m op 2 m.