Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor composiet terrassen aanleggen:

Composiet terrassen aanleggen

Aanleggen van 2 terrassen ( eentje van +- 33 m² en eentje van +- 12,5 m² ) in composiet. Er is reeds een bestaande ondergrond ( betonplaat ). Geen grondwerken uit te voeren.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Merelbeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet terrassen aanleggen uit heel België:

Composieten terrassen leggen

2 terrassen gelegd worden op 1° verdiep met composiet planken. De ondergrond is reeds klaar ( Roofing). De terrassen meten elk 3 m x 4 m, lopen in elkaar door, dus eigenlijk 1 geheel van 8 m x 3 m. Graag zo snel mogelijk.

Dakterras en terras op het gelijkvloers aanleggen

Houten terras op het gelijkvloers te vervangen door een terras in duurzaam composiet. Hiernaast ook een dakterras aanleggen met nog extra isolatie tegen de muur. In totaal beide terrassen samen zo een 23,46 m².

Aanleggen composiet terrassen voor een appartement

Aanleggen composiet terras in een appartement op de tweede verdieping. Het gaat om een terras van 12 m² en nog twee kleinere van 6 en 4 m².

Dakterras in composiet aanleggen

Het zou over twee terrassen gaan, is het mogelijk om ook de plaatsing te voorzien. Terras in composiet tegels op plat dak te leggen, onderzijde is roofing. Ongeveer 42 m² aan te leggen. Graag indien mogelijk ook een balustrade plaatsen.

Terrassen vervangen door bankirai composiet planken en kunstgras

De terrasstenen die er nu liggen graag vervangen door een bankirai composiet planken dit is een appartement op het 5 de verdieping. Terras voor +/- 45 m² in bankirai composiet planken leggen. Terras achter +/- 35 m² graag kunstgras leggen.

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet afsluiting in antraciet kleur op een terras als afsluiting tussen 2 terrassen. Er staat reeds een draad die moet blijven staan. Afmetingen 3 m op 1. 80 m hoogte.

Composiet terras aanleggen

Terras in composiet : op +- 50 cm hoogte, gelijk met 2 bestaande terrassen Grootte van het terras ongeveer 18 m².

Terrassen in composiet aanleggen

1 terras huurhuis oppervlakte 22 m². Langs opzij bereikbaar, gelijkvloers op tegels. Verder 2 terrassen op appartementen; 1 op 1e verd. 5.5 x 3.8 meter langs parking achter te bereiken (roofing). 2de appartement, zelfde gebouw, 3e verdieping. Klein terras enkel met dakkraan of meubellift bereikbaar. Op roofing ongeveer 8 à 10m², meer hoeken (snijverlies). Bij appartementen ook afbraak bestaande bankirai.