Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Moorsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Moorsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Moorsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Moorsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Moorsel:

Herstellen van tegels op terras

We hebben een groot buitenterras in keramische tegels (60*60) , totale oppervlake ongeveer 100m². Meerdere tegels beginnen los te liggen, een aantal zijn verzakt en vele voegen dienen vernieuwd te worden. We zoeken dan ook iemand die dit terras terug in perfect staat kan herstellen.

Heraanleggen van terras en grasmatten leggen

Heraanleg terras in blauwe steen. Aanleg lounge. Aanleg pad rond garage. Aansluiten van bestaande oprit met de garage. Boordstenen plaatsen. Aanleg grasmatten.

Plaatsen composiet dakterras

Voor de plaatsing van een composiet dakterras ben ik op zoek naar vakmensen met de nodige zin voor afwerking en duurzaamheid. Gezien nog recente nieuwbouw is het dak zo goed als klaar. Dit is een vrij recente nieuwbouw. Ongeveer een 15 m². Graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.

Maken van terras

Er is momenteel steenslag geplaatst en het terras moet nog opgehoogd worden met ongeveer 20 cm stabilisé. Daarop komt dan het terras in blauwe steen 3cm (Belgisch of Vietnamees, graag beide prijzen). Op de zijkant moet ook 1 trede komen over een lengte van 7m.