Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor herstellen van tegels op terras:

Herstellen van tegels op terras

We hebben een groot buitenterras in keramische tegels (60*60) , totale oppervlake ongeveer 100m². Meerdere tegels beginnen los te liggen, een aantal zijn verzakt en vele voegen dienen vernieuwd te worden. We zoeken dan ook iemand die dit terras terug in perfect staat kan herstellen.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Moorsel (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van tegels op terras uit heel België:

Herstellen van balkon

Balkon op dak van garage te herstellen : tegels verwijderen , chape leggen en opnieuw te bedekken met roofing.

Lek aan douche herstellen

Water komt van onder de douchebak, water zit al onder de tegels. Waarschijnlijk een gesprongen leidingen .

Herstellen van lek in dak-buitenmuur

We hebben op de eerste verdieping van ons huis een lek door insijpelen van regen vastgesteld. Deze ruimte ligt onder een plat dak In 2016 hebben wij een houten terras op de eerste verdieping laten plaatsen. Dit terras is deels op een bestaand terras van tegels gelegd, bovenop een woongedeelte, en deels op een nieuwe constructie ondersteund door 3 steunpalen. Nu hebben we in het woongedeelte onder het terras een vochtprobleem. De oorsprong van dit vocht lijkt zich te bevinden in de omkaderingsconstructie van de betonnen vloerplaat waar de nieuwe constructie aan het huis is bevestigd.

Dakerras vernieuwen

Duplex appartement op 2de verd. (terras op 3de verd.) – terras van 4m x 4m is een dakterras (roofing) en als vloerbedekking bankirai planken. Wegens een vochtprobleem, werden er planken uitgebroken en teruggeplaatst maar deze zijn beschadigd. Ook de balken waarop de planken liggen zijn niet meer in goede staat. Ofwel mogelijkheid tot herstellen/vernieuwing van planken+balken of eventueel nieuwe vloer (terrasdragers + keramische tegels).

Losse tegels binnen en ingezakte terras herstellen

Herstellen en bijwerken van: Een terras is in het midden ingezakt. Een steentrap moet herstelt worden. Binnen zijn een paar vloertegels los.

Herstellen lekkende inloopdouche

Wij hebben een inloopdouche waarvan de voegingskit én de tegelvoegen het laten afweten, waardoor er water wegvloeit onderaan de betegeling. Daardoor komen tegels los en ontstaan er barsten in de vloer. Volgens mij moet er in de inloopdouche een nieuwe silicoonkit aangebracht worden en moet er een aantal voegen hersteld worden. + wij hebben ook een keukenkraan die onderaan op het aanrecht lekt.

Garagevloer herstellen

Bij het plaatsen van een nieuwe garagepoort is de bestaande tegelvloer omhooggekomen en zijn verschillende tegels gebroken. Dit over een oppervlakte van ongeveer 7 m2. De oppervlakte van de totale garage is ongeveer 17 m².

Tegelvloer herstellen in gang

In onze woning gebouwd omstreeks 1930, ligt nog de originele gangvloer: tegels van ca 10 x 10 in zavel. Een aantal tegels zijn verzakt, maar het zou zonde zijn om de ganse vloer te vervangen in iets dat niet echt bij de woning past.