Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oostakker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Oostakker.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oostakker of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Oostakker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oostakker:

Houten terras aanleggen

Steigerhout of bankirai terras/pad 2meter breed en 12 lang (maatwerk) ondergrond is gravé steentjes welke er al 10jaar liggen, ondergrond nog hier en daar te verstevigen. Rooster in geïmpregneerd houten leggers en daarom bankirai of steigerhout stukken van 2 meter. Er is nog plaats onder de dorpels venster en deur van 6cm.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Terras plaatsen in gepolierd beton. Grondwerken moeten nog gebeurd worden. Oppervlakte van 30 m².

Gepolierde betonvloer voor terras aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een terras. Oppervlakte is 16 m². Er ligt een stabilisé.

Steentapijt plaatsen op de oprit en terras

We hebben nu een oprit en terras met marlux klinkers van 6 cm, voor beiden zouden wij opteren voor een steentapijt. Het terras is 28 m² en de oprit is 18 m².

Aanleggen van duurzaam houten terras

0p bestaand rechthoekig stenen terras 29 m² op 3 m². Een duurzaam houten terras leggen

Aanleggen composiet terras op bestaand terras

Aanleggen composiet terras op een bestaand terras

- eerst uitgraven van oppervlakte ...

- eerst uitgraven van oppervlakte terras, kan dit op aangeven van aannemer zelf doen. - betonneren van deze oppervlakte door vaklui - beiden eerste werken zijn van dringende aard - leggen van Belgische blauwsteen 50x50, dit in het voorjaar 2004