Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oostakker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Oostakker.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oostakker of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Oostakker die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oostakker:

Bankirai terras aanleggen

Bankirai terras van ong. 31m² aanleggen. Momenteel steenpuin.

Terras aanleggen

Terras aanleg inclusief looppad ongeveer 30m² met natuursteen. Momenteel is er een stuk harde grond aanwezig en een stuk aarde. Daar waar het looppad loopt willen we het verbreden zodat we een terras kunnen aanleggen.

Houten terras aanleggen

We zouden graag een houten terras laten plaatsen voor een oppervlakte van 30 à 40m². Er is een rechtte ondergrond aanwezig.

klinkerwerken uitvoeren

Er moet een bijkomend terras worden aangelegd van 12-14M² Het bestaande terras +-9M² zouden we graag een 20 cm verlagen. Deze bestaat momenteel uit gekleurde betonklinkers. Het extra gedeelte aan terras zouden we graag op gelijk niveau stellen met het bestaande terras dat moet verlaagd worden ( de ondergrond daarvan is momenteel gras) Bestaand terras verlagen (20cm) nieuw gedeelte +- 20cm ter verhogen (wellicht moet er hier niet uitgebroken worden om extra stabilisé te gebruiken vermits het nu al lager ligt)

Houten terras aanleggen

Steigerhout of bankirai terras/pad 2meter breed en 12 lang (maatwerk) ondergrond is gravé steentjes welke er al 10jaar liggen, ondergrond nog hier en daar te verstevigen. Rooster in geïmpregneerd houten leggers en daarom bankirai of steigerhout stukken van 2 meter. Er is nog plaats onder de dorpels venster en deur van 6cm.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Terras plaatsen in gepolierd beton. Grondwerken moeten nog gebeurd worden. Oppervlakte van 30 m².

Gepolierde betonvloer voor terras aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een terras. Oppervlakte is 16 m². Er ligt een stabilisé.

Steentapijt plaatsen op de oprit en terras

We hebben nu een oprit en terras met marlux klinkers van 6 cm, voor beiden zouden wij opteren voor een steentapijt. Het terras is 28 m² en de oprit is 18 m².

Aanleggen van duurzaam houten terras

0p bestaand rechthoekig stenen terras 29 m² op 3 m². Een duurzaam houten terras leggen

Aanleggen composiet terras op bestaand terras

Aanleggen composiet terras op een bestaand terras