Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras waterdicht en beloopbaar maken:

Terras waterdicht en beloopbaar maken

Terras van 6 meter op 3 meter waterdicht maken. Waarschijnlijk zal de betonplaat moeten vernieuwd worden.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Oudegem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras waterdicht en beloopbaar maken uit heel België:

Bestaand terras vernieuwen

We hebben een bel-etage met terras van bankirai planken (7 meter breed en 3 meter lang) graag zouden we het veranderen zodat het ook waterdicht is. Daarnaast zouden we ook onze trap naar de andere kant willen brengen.

Vernieuwen van balkon met betonnen gewelven

Het afbreken en heropbouwen van een balkon-terras. Het oude balkon bestaat uit betonnen gewelven die niet meer waterdicht zijn. Het idee is om een nieuw balkon te plaatsen met lichtere materialen. Liefst waterdicht, zodat we het terras onder het balkon ook nog kunnen gebruiken.

Waterdicht renoveren balkon

Huidig geplaatste vlakke tegels & voegen op balkon blijken geen waterdichte oplossing te zijn (voegen? ontbreken waterdichte laag onder tegels?). Ofwel plaatsen van waterdichte coating/gietvloer bovenop bestaande tegels ofwel aanbrengen van waterdichte laag met daarop tegeldragers. Dit om correcte waterafvoer via bestaande goot te verzekeren. Terras is ca. 5m² oppervlakte.

Waterdicht maken van terras op verdiep

Dakterras 8m² op tweede verdieping aan de achtergevel waar een lek is. Onderburen hebben waterschade. Dus belangrijk om de waterdichtheid te herstellen.

Dakterras volledig opnieuw aanleggen (roofing + tegels )

Op onze 1ste verdieping is er een bestaand dakterras met +/- opp. 10m². Deze dient volledig uitgebroken te worden en opnieuw gelegd te worden (incl roofing), dient waterdicht te zijn!!! Terras aan te leggen met tegels.

Waterdicht maken van terras

Wij hebben een lek ontdekt bij ons en dachten dat dit door de ramen kwam die naar de tuin lijden. Nu blijkt dit te komen door het ouder terras dat er ligt. We zouden dus asap ons terras moeten vervangen/herstellen vooralleer de epdm kan gelijmd worden en dus onze lek opgelost geraakt. Terras met vierkante tegels.Waterdicht te maken.

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels

2 terrassen waterdicht maken op bestaande tegel + putjes vervangen . Buitenmuur waterdicht maken. Terrassen : 3 op 7 m.

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels. Bestaand terras met tegels op eerste verdiep, goed toegankelijk met buitentrap. Oppervlakte : 11m x 3.9m