Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Outer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Outer.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Outer of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
terras aanleggen, houten terras en zwemvijver aanleggen, twee dakterrassen in composiet aanleggen, composiet terras in 2 niveaus aanleggen, composiet terrassen aanleggen, houten dakterras aanleggen, composiet terras rondom vijver aanleggen, oprit van 88 m² aanleggen in kleiklinkers, composiet terras aanleggen rond zwembad 50-55 m², terras met tegels aanleggen, heraanleggen van terras in betonnen tegels, composiet terras aanleggen, aanleggen van terras in blauwsteen 32 m², composiet terras aanleggen, houten dakterras aanleggen 30 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Outer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Outer:

Bankirai vervangen door composiet terras

Huidig terras in Bankirai moet men vervangen door een nieuw materiaal, composiet. Het gaat om zo een 30 m².

Steentapijt aanleggen

Ik heb een betonnen terras van +-80m2 (8m diep x 10m breed) onder de blauwe steen : 7cm de beton ligt pas.

Terras in hout plaatsen

Wij wensen een terras aan te laten leggen van +/- 40 m². De ondergrond is momenteel grind op aardegrond en is niet helemaal gelijk. Er is een trap die uitkomt op het terras met +/- 16 treden van 1 m breed die mee uitgewerkt moet worden. Tegen de gevel moet een losstaande houten wand komen met zitbank ervoor. Deze zitbank, de houten wand en het terras willen wij graag laten uitwerken in paddock. De houten wand zal ongeveer 2.50 m hoog zijn en ongeveer 6 meter lang.