Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor bankirai vervangen door composiet terras:

Bankirai vervangen door composiet terras

Huidig terras in Bankirai moet men vervangen door een nieuw materiaal, composiet. Het gaat om zo een 30 m².
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Outer (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bankirai vervangen door composiet terras uit heel België:

Terras heraanleggen in composiet

Op dit moment liggen er terrasplanken van bankirai. Gezien ze niet meer mooi ogen wil ik laten vervangen. De ondergrond is egaal. 30 - 35 m². Oude terrasplanken moeten dus verwijderd worden.

Roofing en bankirai dakterras vernieuwen

Het huidige terras op de eerste verdieping moet worden vervangen. Het gaat om een 12 m². Roofing moet men vernieuwen en ook nieuwe bankirai of composieten planken plaatsen. Ook de afwerking zoals de plinten moet gebeuren.

Aanleggen van bankirai-kunststof terras aanmaken op bel-étage

Oud terras 1e verdieping vervangen. Bij voorkeur balustrades in zink en bankirai-kunststof op vloer. Oppervlakte van 25 m² aan te leggen.

Bankirai terras vervangen met padoek

Ik heb een terras van een verhuurappartement van 24 m² met momenteel een zwevende vloer in bankirai. Ik wil een nieuw terras laten plaatsen in padoek-hout of een variant.

Vervangen bankirai dakterras

Op het dakterras van 60 m² liggen nu bankirai planken. Velen zijn aan vervanging toe. Daarom willen we deze vervangen maar daarom ook niet per sé met bankirai, ook andere materialen zijn mogelijk.

Bankirai balken op dakterras vervangen

Het dakterras ( +- 60 m2 ) bestaat nu uit planken bankirai. Veel van deze planken zijn aan vervanging toe. Wij willen iets anders ( veiliger - gebruiksvriendelijker) in de plaats.

Terrassen vervangen door bankirai composiet planken en kunstgras

De terrasstenen die er nu liggen graag vervangen door een bankirai composiet planken dit is een appartement op het 5 de verdieping. Terras voor +/- 45 m² in bankirai composiet planken leggen. Terras achter +/- 35 m² graag kunstgras leggen.

Herstelling houten schutting

Ik heb een terrasje van ongeveer 8m2 voor mijn appartement omgeven door een houten afsluiting/omheining. De omheining zelf is ongeveer 6m lang en 1,8m hoog. De omheining is verdeeld in 4 panelen. 1 van de panelen is stuk en moet vervangen worden. Graag had ik ook de omheining laten behandelen. Het terras zelf bestaat uit bankirai dewelke ik ook wil laten behandelen. Graag zo snel mogelijk aangezien het terras uitkijkt op een parking en 1 van de luiken kapot is waardoor dit geen afscherming meer biedt.