Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor bankirai vervangen door composiet terras:

Bankirai vervangen door composiet terras

Huidig terras in Bankirai moet men vervangen door een nieuw materiaal, composiet. Het gaat om zo een 30 m².
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Outer (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bankirai vervangen door composiet terras uit heel België:

Aanleggen van bankirai-kunststof terras aanmaken op bel-étage

Oud terras 1e verdieping vervangen. Bij voorkeur balustrades in zink en bankirai-kunststof op vloer. Oppervlakte van 25 m² aan te leggen.

Bankirai terras vervangen met padoek

Ik heb een terras van een verhuurappartement van 24 m² met momenteel een zwevende vloer in bankirai. Ik wil een nieuw terras laten plaatsen in padoek-hout of een variant.

Vervangen bankirai dakterras

Op het dakterras van 60 m² liggen nu bankirai planken. Velen zijn aan vervanging toe. Daarom willen we deze vervangen maar daarom ook niet per sé met bankirai, ook andere materialen zijn mogelijk.

Bankirai balken op dakterras vervangen

Het dakterras ( +- 60 m2 ) bestaat nu uit planken bankirai. Veel van deze planken zijn aan vervanging toe. Wij willen iets anders ( veiliger - gebruiksvriendelijker) in de plaats.

Terrassen vervangen door bankirai composiet planken en kunstgras

De terrasstenen die er nu liggen graag vervangen door een bankirai composiet planken dit is een appartement op het 5 de verdieping. Terras voor +/- 45 m² in bankirai composiet planken leggen. Terras achter +/- 35 m² graag kunstgras leggen.

Herstelling houten schutting

Ik heb een terrasje van ongeveer 8m2 voor mijn appartement omgeven door een houten afsluiting/omheining. De omheining zelf is ongeveer 6m lang en 1,8m hoog. De omheining is verdeeld in 4 panelen. 1 van de panelen is stuk en moet vervangen worden. Graag had ik ook de omheining laten behandelen. Het terras zelf bestaat uit bankirai dewelke ik ook wil laten behandelen. Graag zo snel mogelijk aangezien het terras uitkijkt op een parking en 1 van de luiken kapot is waardoor dit geen afscherming meer biedt.

Houten afsluiting en palen vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die onze bestaande tuinomheining deels kan herstellen (hillhout). De houten palen waaraan de panelen zijn bevestigd zijn zonder meer in de grond bevestigd en zijn rot. Hierdoor is de omheining niet meer stabiel. De panelen zijn, met uitzondering van enkelen nog in goede staat. We willen graag de houten palen laten vervangen en misschien een aantal panelen. Ook de verticaal geplaatste houten planken (Bankirai) die onze tuinborder afscheiden van het gras dienen her en der opnieuw verankerd te worden aan nieuwe paaltjes. De oude paaltjes zijn ook rot geworden.

Twee kunststoffen terrassen aanleggen plus een trap er tussen

We beschikken nu over een kleiner terras op de 1ste verdieping, aangevuld met trap en groter terras op het gelijkvloers (bel etagewoning). Voor een totale oppervlakte van 40m². Wij zoeken een duurzamen oplossing, die natuurlijk oogt en onderhoudsvriendelijk is. Momenteel ligt er bankirai, wat mooi is, maar niet praktisch (kinderen glijden uit, onkruid groeit tussen planken, planken trekken krom en rotten). De trap tussen de 2 terrassen dient ook vervangen te worden.

Partners

Partners van Casius