Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras met tegels aanleggen:

Terras met tegels aanleggen

Ik wil graag een terras laten leggen van 20 m². Dit wil ik graag bezetten met tegels, ook voorbereidende werken uit te voeren. Materiaal nog niet aangekocht en kan met vakman.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Rupelmonde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras met tegels aanleggen uit heel België:

Dakterras renoveren

Terras 3,5 m. X 8 m. Tegels dienen opgebroken en er dient een diba (anti vocht scherm) gelegd ter vervanging van de roofing (waterinsijpeling)

Gepolierde betonvloer te gieten

Gieten van een terras van 116m² in gepolierde beton. Een stuk bestaat al uit tegels en het andere gedeelte bestaat momenteel nog uit kiezels, er is dus een hoogteverschil. Is er ook een mogelijkheid tot het inwerken van verlichting/ ledstrips . deel is reeds terras en het ander gedeelte niet. Gemakkelijk bereikbaar.

Houten terras aanleggen

Het terras ligt op de eerste verdiep. De tegels moeten eerst verwijderd worden en daarna waterproof gemaakt worden. Tussen 10 en 50 m².

Tuin heraanleggen

Ik wil de tuin wat verbeteren zoals de stenen eruit halen en nieuw terras aaleggen. Ook opnieuw gras zaaien. Terras met tegels.

Aanleg terras en doorgang

Wij willen graag het terras in onze tuin vernieuwen alsook het paadje naar de achterkant van de tuin met terras tegels. Het gaat in totaal over +/- 20m² oppervlakte. In het pad naar achteren zitten een paar hoogteverschillen. We zouden zelf het huidige terras verwijderen. Voor het bouwmateriaal willen we graag zelf zorgen na overeenstemming met de vakman omtrent de benodigdheden.

Terras aan te leggen

Ik wil mijn terras laten aanleggen in ofwel keramische tegels ofwel kunststof bankirai. Het betreft 3 terrassen. Totaal ongeveer 50m².

Chape van beton en afwerken

Terras van 10 m op 12 m Moet deel worden verhoogd tot 30 cm Deel van 4 op 12 maar tot 10 cm Geschapt en betegelen Afwerking kader tegels voegen enzo Tegels van 1 cm keramische Tegels reeds aangekocht hebben we

Chappe en vloeren van terras

Een terras aan te leggen ( ong. 50m²) . Het zou hier gaan over 2 rechthoekige stukken ( 3x4m en 8x4 m) te chappen en te vloeren. Ik wil ook nog meegeven dat ik in een rijwoning woon die dicht is langs beide kanten, dus alles zal door het huis moeten gebeuren. We zouden dit graag, indien mogelijk, rond april willen plannen of toch liefst voor de zomer. Terras met tegels. Keramische tegel van 1 cm dikte , 61 cm op 61 cm. Nu een betonplaat aanwezig en er dient chape te worden gegoten.