Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Sint Amandsberg:

Balustrade plaatsen voor dakterras

Ik wil een balustrade laten plaatsen voor ons dakterras. Dit is afgeschermd door één zijmuur en achtergevel huis dus nog een L-vormige balustrade nodig van +- 5 op 3 meter. Balustrade in metaal of kunststof en witte uitvoering.

Houten dakterras aanleggen

Dakterras aanleggen in thermowood (essen?) en terugplaatsen van balustrade. Rijwoning.

Houten dakterras aanleggen

Wij hebben nu een groendak van ongeveer 15 m² (5x3 m) en zouden dit graag omvormen in een dakterras. Er is een lichtkoepel voorzien in dit dak voor onze keuken op het gelijkvloers en deze behouden we graag dus zouden het terras rondom deze koepel willen plaatsen.

Nieuw terras in tegels aanleggen

Ik wil een nieuw terras leggen. Het oude moet uitgebroken worden. Een veranda moet ook afgebroken worden. Er moeten ook 2 funderingen voor palen komen. Terras : terrastegels nog aan te kopen Terras : 11 m op 4 m.

Terras betegelen

Het gaat over een nieuwbouw, halfopen. Oprit, pad langs het huis, terras aan achterkant. Tuinhuis met overkapping en zwembad. Het gaat over 85 vierkante meter.

Terras uitbreken en betegelen

Ik heb een koertje van ongeveer 2m70 breed en 4m50 lang met betontegels. De helft is overdekt met een afdak. De overdekte helft zou ik graag opnieuw betegelen. De niet overdekte helft zou ik graag gras en eventueel wat beplanting hebben.

Houten tuinhuis zetten

Ik wil graag een houten tuinhuis 4 x 7. 5 m plaatsen. Hiervoor zou ik 4 x 2 m effectief tuinhuis willen en het overige deel een overdekt terras. De betonplaat moet ook nog gegoten worden.

Balkonterras waterdicht maken of uitbreken en hernieuwen

Terras is 10j oud en de tegels liggen nog vast, maar de waterdichting bleek al vrij vlug niet ok te zijn. Gevolg: terrasmuren en plafond (onderkant terras) vertonen sporen van waterschade. Terras voorzien van een waterdichte coating indien mogelijk of uitbreken en hernieuwen. Graag een kijkje komen nemen en me zo snel mogelijk een offerte bezorgen. Uitvoeren van de werken: liefst nog voor de winter.Balkonterras 7m² waterdicht maken of uitbreken en hernieuwen

Plexiglas plaatsen aan balustrade terras

Ik heb reeds een balustrade aan het terras waar ik woon. Ik heb namelijk een kat in huis genomen waardoor ik de keuze heb gemaakt om plexiglas te zetten. Het is een huurappartement dus in de mate van het mogelijke zou het nadien verwijderd moeten kunnen worden zonder blijvende schade (tenzij volgende huurder dit ook wilt behouden). Het betreft de afmetingen 379 cm op 115 cm + 53 cm op 115 cm. Kunt u mij de prijs hiervan doorgeven ?

Terras aanleggen in natuursteen

Het aanleggen van een terras met natuursteen ongeveer een 30 m². Oppervlakte terras...is nog niet bepaald. Moet nog uitgegraven worden, stabilise plaatsen. Graag na het bouwverlof.