Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor houten dakterras aanleggen:

Houten dakterras aanleggen

Dakterras aanleggen in thermowood (essen?) en terugplaatsen van balustrade. Rijwoning.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten dakterras aanleggen uit heel België:

Dakterras en terras op het gelijkvloers aanleggen

Houten terras op het gelijkvloers te vervangen door een terras in duurzaam composiet. Hiernaast ook een dakterras aanleggen met nog extra isolatie tegen de muur. In totaal beide terrassen samen zo een 23,46 m².

Dakterras heraanleggen

Mijn dakterras is gedemonteerd omdat er onderhoudswerken nodig waren aan het dak. Ik zoek een firma die het terras met houten planken opnieuw kunnen aanleggen. Dakterras is 12 m².

Houten dakterras tussen garage en tuinhuis

Ik wil graag een houten afdek achter in de tuin tussen tuinhuis en garage. Afmetingen 350 x250 x240 cm., linkerzijde en achterzij dichtgemaakt , met achteraan een deur geplaatst , rechterzijde tegen garage muur:

Aanleggen houten dakterras 30m²

Mijn terras is 30m² groot. Momenteel ligt er enkel roofing op. De roofing zou eventueel vervangen moeten worden (of een herstellende toplaag erover gedaan) en nadien een houten terras (of komposiet) leggen. Makkelijk bereikbaar via raam in de living .

Houten dakterras aanleggen

Wij hebben nu een groendak van ongeveer 15 m² (5x3 m) en zouden dit graag omvormen in een dakterras. Er is een lichtkoepel voorzien in dit dak voor onze keuken op het gelijkvloers en deze behouden we graag dus zouden het terras rondom deze koepel willen plaatsen.

Houten dakterras aanleggen

Huidig terras vervangen. Betonnen dakterras. Oppervlakte 100 m² waarvan er ook 2 koepels zijn.

Dakterras in hout aanleggen

Een plat dak met roofing belegd, daar willen we graag een houten terras opleggen. Oppervlakte is 14 m².

Houten dakterras aanleggen

Op mijn plat dak ( roofing) wil ik een houten terras in ayous of essen. Het gaat over ongeveer 45 m² er is een hoogteverschil in het dak dus dit wil ik terugzien in mijn terras op 2 niveaus. Graag blind gelegd. Het gaat om een huis in de rij en het plat dak bevindt zich aan de achterkant maar met een kleine camionette of aanhangwagen is er wel toegang tot dit dak ( 1 verdieping hoog +/- 4 meter )