Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor balustrade plaatsen voor dakterras:

Balustrade plaatsen voor dakterras

Ik wil een balustrade laten plaatsen voor ons dakterras. Dit is afgeschermd door één zijmuur en achtergevel huis dus nog een L-vormige balustrade nodig van +- 5 op 3 meter. Balustrade in metaal of kunststof en witte uitvoering.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor balustrade plaatsen voor dakterras uit heel België:

Trap plaatsen

Gesloten trap in eik of beuk met witte leuning en met kastruimte onder. Balustrade van 3 meter. Trap van beneden naar 1 ste verdieping. Nieuwe woning.

Plaatsen trap

We zouden graag een budgetvriendelijke trap laten plaatsen. Graag een sasis open trap van derdiep +1 naar +2, beuk, schilderkwaliteit, dikte traptrede 42 mm, treden traditioneel tussen trapbomen, 14 treden. Ik heb ook plannen liggen van de architect. Ook zou er nog een balustrade bij moeten komen.

Trap plaatsen

Rechte trap vanaf gelijkvloers tot +1 van 2,7 m hoog. Links een muur tot +2, rechts stopt de muur op vloerniveau +1, daarop moet dus een balustrade komen. Qua materiaal graag massief hout maar geen tierlantijntjes. Trapgat is aanwezig het is een nieuwbouwwoning .

Balustrade in gelakt staal plaatsen

We willen een balustrade plaatsen aan ons terras van ons nieuw huis. Het is op de 1st verdieping. Afmeting: 3,18 breed. Balustrade in gelakt staal.

Balustrade in glas plaatsen

Wij hebben onze zolder laten ombouwen tot een speelkamer. Aan het trapgat zouden wij graag 2 glazen wanden laten plaatsen van 70cm breed en +-80cm hoog.

Balustrade plaatsen

Balustrade laten plaatsen zoals windschermen (inox met glas) om mijn net vernieuwd dakterras af te schermen. Lengte : 44 m² dakterras.

Vervangen van bestaande plexi platen in balustrade

Ons gebouw telt 36 terrassen aan de voorgevel. Wij wensen de polycarbonaat platen te vervangen door dezelfde platen, lichtbruin kleur. Graag hadden wij een offerte voor het leveren en plaatsen van dergelijke platen. Elke terras heeft 3 platen voor en totaal van 422cm op 70cm hoogte.

Plaatsen van balustrade rondom balkon

Balustrade te plaatsen rondom dakterras.