Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Sint Niklaas of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Sint Niklaas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Sint Niklaas:

Tegels aanleggen voor uitbreiding terras

Tegels aanleggen voor het terras te vergroten. Het terras dat moet aangelegd worden is 11 m². Tegels in samenspraak met de vakman. Verlichting plaatsen, die hebben we al is voor het terras.

Gepolierde betonvloer plaatsen

Er liggen momenteel tegels op mijn terras. Deze wil ik vervangen door een gepolierde betonvloer en dit voor 30 m².

Terras aanleggen met composiet planken

We hadden graag ons terras bedekt met composiet planken. Oppervlakte ongeveer 29-30 m². Het is volledig overdekt en bevindt zich op de tweede verdieping. We opteren ervoor om het terras zelf aan te leggen.

3 houten ballustrades maken

Voor een van onze renovatieprojecten willen wij graag 3 houten balustrades laten uitvoeren. We hadden dit graag zeer simpel gedaan: vierkante houten spijlen die dmv 2 bouten in het betonnen terras verankerd zitten, en dit zonder bovenregel (zie foto's). Is het mogelijk deze te verwezenlijken.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Momenteel ligt er een terras met veel barsten in en waarvan al stukken tegels weg zijn. Dit terras breken wij uit. Hierna zou er beton moeten komen. De oppervlakte is ongeveer 25 a 30 m².

Dakterras in composiet herstellen

Mijn dakappartement van jaar 2011 is voorzien van een composiet terras dat momenteel volledig aan het kapot gaan is. Ik heb een offerte nodig om dit voor te kunnen leggen aan de verzekering en vervolgens te gaan uitvoeren om dit te gaan herstellen. Ik ben me er van bewust dat de vakman iets kan aanrekenen om de offerte op te stellen aangezien het een verzekeringskwestie is.

Beton gieten voor terras

Beton gieten voor terras Afmetingen: 3M x 6M x 10cm.

Overdekt dakterras afwerken

Ik wil graag mijn terras verder afwerken. Het overdekte terras ligt achteraan op het 1ste verdiep, het terras is ±19m². Er ligt reeds roofing op. Wat zijn de mogelijkheden kwa afwerking? Moet er eerst een waterdichte laag op? Of kunnen tegels, hout, epoxie gietvloer,... rechtstreeks op de roofing?

Terras leggen

Terras aanleggen met tegels +/- 20 m²

Omvormen van plat dat tot dakterras

Voor ons net vernieuwd + geïsoleerd plat dak, zoeken we een ervaren aannnemer om het om te vormen tot een dakterras. Werken : Balustrade + Bangkirai + Graag een stukje groen + Gepaste verlichting. Centrum Sint - Niklaas. Foto in bijlage. De oppervlakte is tussen 20 en 25 m².

Aanleggen terras in composietmaterialen en verwijdering tuin en bestaand terras

Ik zou graag mijn huidige tuin (5x7 meter) willen verwijderen en willen vervangen door een terras in composietmaterialen. Er is reeds een gedeelte in hout, maar ook dat zou verwijderd moeten worden.

Aanleggen van terras aan nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoning. Er moet nog een terras gelegd worden van 6 op 3 meter. Nog niks aangekocht van tegels, te bespreken met de vakman.

Terras in composiet Bankirai Look

Het betreffende terras zou moeten uitgevoerd worden in een composiet bankirai look( medium prijs klasse, of indien een promotie open staat kan dit ook worden voorgesteld), het balkon ligt op de 3de verdieping. Het materiaal zal moeten aangebracht worden met een lift.

Plaatsen van een houten reling

Het betreft een terras van ongeveer 24 m2 op de eerste verdieping bovenop een achterbouw. Aan de kant van de tuin komt een reling in plexiglas en aan de andere zijde een afsluiting van 1 meter hoog. Geen 1,8 meter zoals op het plan dus. Deze houten reling zou ik in hetzelfde materiaal als de terrasplanken willen hebben. Graag wil ik een vergelijkende offerte met gebruik van thermowood en bankirai. In bijlage een plan.

Vervangen van terrastegels

Bestaande tegels weghalen en nieuwe plaatsen. De vakman moet de oude terrastegels weghalen en nieuwe terrastegels (van de vakman) plaatsen.

Aanleggen van terras

Grond terras is gewoon beton, door verbouwingen willen we een terrras aanleggen, met achter een tuintje.

Afwerken skylight

Afwerking overwandelbare skylight. Ophogen terras, plaatsen bankirai. 2de dakterras plaatsen bankirai.

Plaatsing van een dakterrasje

We zoeken iemand met ervaring in het aanleggen van (dak)terrassen/terrasjes. Het betreft een dakterras van circa 16 vierkante meter in oppervlakte. Het terras zelf (balken of tegels) dient nog aangekocht te worden. Start werkzaamheden begin juni en aankoop materiaal in de loop van de maand mei. Foto's beschikbaar ter illustratie. +/- 15 m²

Aanleggen van terras

Is voor een terras van 40 m2 en zijpad van 1. 20 op 7 m. Is nieuwbouw dus geen afbraak van bestaand terras. Mag in tegel op beton uitgevoerd worden

Aanleg van terras in blauwe steen

Graag offerte voor aanleg terras in blauwe steen (materiaal reeds aanwezig: tegels van 20-60-3)

uitbouw van het terras met 1meter

uitbouw van het terras met 1meter