Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Sint Niklaas:

Houten terras aanleggen op een dakterras

We zijn op zoek naar een aannemer voor het aanleggen van een dakterras op de eerste verdieping van onze duplex. Dit heeft een lengte van 6m en een breedte van 6m. Van stedenbouw kregen we het advies om een afscheiding te plaatsen van 1,9m aan de zijgevels. De max. lengte die we mogen benutten is 4m. De overige 2m wil men dat we daar een groen dak voorzien. Volledig pakket, vloer, balustrade et afwerking.

Tegels aanleggen voor uitbreiding terras

Tegels aanleggen voor het terras te vergroten. Het terras dat moet aangelegd worden is 11 m². Tegels in samenspraak met de vakman. Verlichting plaatsen, die hebben we al is voor het terras.

Gepolierde betonvloer plaatsen

Er liggen momenteel tegels op mijn terras. Deze wil ik vervangen door een gepolierde betonvloer en dit voor 30 m².

Terras aanleggen met composiet planken

We hadden graag ons terras bedekt met composiet planken. Oppervlakte ongeveer 29-30 m². Het is volledig overdekt en bevindt zich op de tweede verdieping. We opteren ervoor om het terras zelf aan te leggen.

3 houten ballustrades maken

Voor een van onze renovatieprojecten willen wij graag 3 houten balustrades laten uitvoeren. We hadden dit graag zeer simpel gedaan: vierkante houten spijlen die dmv 2 bouten in het betonnen terras verankerd zitten, en dit zonder bovenregel (zie foto's). Is het mogelijk deze te verwezenlijken.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Momenteel ligt er een terras met veel barsten in en waarvan al stukken tegels weg zijn. Dit terras breken wij uit. Hierna zou er beton moeten komen. De oppervlakte is ongeveer 25 a 30 m².

Dakterras in composiet herstellen

Mijn dakappartement van jaar 2011 is voorzien van een composiet terras dat momenteel volledig aan het kapot gaan is. Ik heb een offerte nodig om dit voor te kunnen leggen aan de verzekering en vervolgens te gaan uitvoeren om dit te gaan herstellen. Ik ben me er van bewust dat de vakman iets kan aanrekenen om de offerte op te stellen aangezien het een verzekeringskwestie is.

Beton gieten voor terras

Beton gieten voor terras Afmetingen: 3M x 6M x 10cm.

Overdekt dakterras afwerken

Ik wil graag mijn terras verder afwerken. Het overdekte terras ligt achteraan op het 1ste verdiep, het terras is ±19m². Er ligt reeds roofing op. Wat zijn de mogelijkheden kwa afwerking? Moet er eerst een waterdichte laag op? Of kunnen tegels, hout, epoxie gietvloer,... rechtstreeks op de roofing?

Terras leggen

Terras aanleggen met tegels +/- 20 m²