Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Sint Niklaas:

Kunststof terras leggen

Graag hadden we achteraan in de tuin een houten/kunstoffen terras geplaatst, de voorziene afmetingen zijn 3m op 5m30. Er grond is reed uitgegraven. Een belangrijke voorwaarde is wel dat het volledig waterdoorlatend moet zijn en er geen stabilisé mag gebruikt worden.

Waterdicht maken van terras op verdiep

Terras op de 1ste verdieping van ongeveer 4 op 10 m is betegeld maar regent door in de onder gelegen garage. We zoeken een oplossing om het terras waterdicht te maken zonder het volledig te moeten uitbreken.

Klinkers leggen voor oprit

De totale oppervlakte is 70 m²

Houten terras leggen

Ik heb een terras met vloeroppervlakte iets minder dan 5 vierkante meter. Graag zou ik het terras totaal vernieuwen, afgewerkt in hout of composiet. Hierbij wil ik het hout of composiet dat gebruikt wordt voor de vloeroppervlakte, ook laten doorlopen op de gevels links en rechts van het terras. Zodanig dat alles 1 geheel vormt. Dit zou naar mijn schatting dus de totaaloppervlakte tussen de 15 a 20 m2 brengen.

Houten terras aanleggen

80 % van de aan te leggen oppervlakte bestaat momenteel uit losse betontegels. Het resterende gedeelte is momenteel nog grasperkt. Totaal 45 m². om te vormeen tot een houten thermowood terras.

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. 3 meter op 3 meter. Aansluitend met bestaande terras en op dezelfde hoogte, momenteel ligt er gras.

Houten terras aanleggen op een dakterras

We zijn op zoek naar een aannemer voor het aanleggen van een dakterras op de eerste verdieping van onze duplex. Dit heeft een lengte van 6m en een breedte van 6m. Van stedenbouw kregen we het advies om een afscheiding te plaatsen van 1,9m aan de zijgevels. De max. lengte die we mogen benutten is 4m. De overige 2m wil men dat we daar een groen dak voorzien. Volledig pakket, vloer, balustrade et afwerking.

Tegels aanleggen voor uitbreiding terras

Tegels aanleggen voor het terras te vergroten. Het terras dat moet aangelegd worden is 11 m². Tegels in samenspraak met de vakman. Verlichting plaatsen, die hebben we al is voor het terras.

Gepolierde betonvloer plaatsen

Er liggen momenteel tegels op mijn terras. Deze wil ik vervangen door een gepolierde betonvloer en dit voor 30 m².

Terras aanleggen met composiet planken

We hadden graag ons terras bedekt met composiet planken. Oppervlakte ongeveer 29-30 m². Het is volledig overdekt en bevindt zich op de tweede verdieping. We opteren ervoor om het terras zelf aan te leggen.