Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Stekene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Stekene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Stekene of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Stekene die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Stekene:

Terras heraanleggen

Terras van ong. 80m² heraanleggen met kasseien. Momenteel grindlaag met boordstenen die reeds verwijderd worden.

Dolomiet en kasseien aanleggen onder carport

Dolomiet aanleggen over een opp. van 7.4m x 3.8m onder carport. Kasseien aanleggen over een opp. van 3.8m x 3.8m onder carport. Tussen de dolomiet en de kasseien moet ook een boord aangelegd worden ter scheiding van deze gedeelten.

Oud terras uitbreken en nieuw leggen

Oud terras uitbreken van klinkers, Graag een nieuw leggen van 137m². Ook in de klinkers.

Terras aan te leggen in composiet

Het betreft een terras met als ondergrond beton waarop asfalt is gebrand, momenteel ligt het in bankirai maar dit is aan vervanging toe. Oppervlakte 3,00x 6.20 m.

Houten terras plaatsen

Graag willen we een terras voor ons tuinhuis omdat daar het langste zon is. Terasse in ipé planken . Ondergrond is gewoon grond, geen béton of stabilisé. Ongeveer 25m²

Terras in keramische tegels aanleggen

Een terras van +- 36 m² met keramische tegels van 60/60 op 2 cm. Bodem: zandgrond nog verder uitgraven. Dus uitdiepen 30 cm enz. Tegels, lijm en voegspecie worden in augustus (normaal 1e week ) geleverd. Al het materiaal is in bezit.

Gepolierde beton aanleggen voor terras en uitbreken huidige terras

Gepolierde beton aanleggen voor een terras. Uitbreken van de huidige tegels, en gepolierde beton aanleggen voor een oppervlakte van 35 m².

Betonvloer aanleggen voor feestzaal

Betonvloer aanleggen. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm rechthoek 8 x 24 meter. Dit is voor in een feestzaal aan te leggen.

Terras in natuursteen aanleggen

Huidig tuinterras is gewone gazon. Graag had ik Vietnamese Blauwsteen of iets gelijkaardigs laten leggen. Moet aangepast worden aan de ronde vormen in de tuin. Ook uitgraafwerken uit te voeren. Ongeveer 25 à 30 m².

Aanleg tuinterras-stabilise gieten

Aanleg tuinterras zodat tuinmeubelen permanent kunnen blijven buiten staan. Het zou hem gaan over een ovaal terras meegaande met de tuinaanleg in het gazon. (Zie foto) Uitgraafwerken van het zand welke achteraan kan afgevoerd worden. Als ik het meubilair afmeet kom ik op een min van 4. 20 lengte op een breedte van 3. 20 Ongeveer 8m2 Betonklinkers zijn voorhande die moeten aangevuld worden met blauwsteen of een andere steen. Afmetingen van de voorhande stenen is 12x12x6cm Ook zou gelijktijdig een Stabilise moeten gegoten worden onder de BBQ, ongeveer 2,5 m ².