Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor dolomiet en kasseien aanleggen onder carport:

Dolomiet en kasseien aanleggen onder carport

Dolomiet aanleggen over een opp. van 7.4m x 3.8m onder carport. Kasseien aanleggen over een opp. van 3.8m x 3.8m onder carport. Tussen de dolomiet en de kasseien moet ook een boord aangelegd worden ter scheiding van deze gedeelten.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Stekene (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dolomiet en kasseien aanleggen onder carport uit heel België:

Heraanleggen oprit in kasseien

Woning van 2005 Oprit ongeveer 100 m² Bestaande toestand: Oprit in dolomiet - 6 cm Funderingslaag 15 tot 20 cm gebroken beton. We willen platines in de plaats.

Heraanleggen bestaande oprit

Heraanleg bestaande oprit uit dolomiet (in totaal ongeveer 500m²) - aanleg goten. We zouden over willen gaan naar kasseien.

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleg van een zomerterrasje in de tuin. Op vandaag ligt er een terras waar oorspronkelijk dolomiet lag. Door de jaren heen is de dolomiet verdwenen en is het terras verharde aarde. Het terras is afgeboord met kasseien. Deze afboording moet blijven. Terras is een +/- een halve cirkel. De tuin is gemakkelijk bereikbaar. Puin dient meegenomen te worden. Minder dan 10 m².

Uitbreken van bestaande oprit en aanvullen met dolomiet

Uitbreken van bestaande oprit in kasseien. (+/- 100 m²) Heraanleggen oprit met uitgebroken kasseien (+/- 65 m²) + plaatsen boord in kasseien. Aanvullen met dolomiet.

Heraanleggen van pad en gang langs woning

Het gaat over het her-aanleggen van het pad naar onze voordeur en het pad langs het huis naar de achtertuin. momenteel bestaat dit uit tegels en dolomiet. We willen dit laten vervangen door klinkers/kasseien.

Oprit heraanleggen met kasseien

Bestaande oprit van ongeveer 100 m² moet heraangelegd worden met kasseien. Graag de huidige kasseien herleggen indien mogelijk. Daarnaast parking van dolomiet en verschillende boordstenen en bloemenborders heropfrissen. Ook nog een klein stuk afgraven voor een parking in dolomiet te maken, 15 m².

Aanleggen oprit/terras met kasseien en dolomiet

Plaatsen van : 1. Plaatsen keerwanden (1,25 m hoog) 2. Plaatsen kasseien voor oprit, voetpad en terras in recup kasseien (+/-50m²) 3. Leggen van dolomiet op worteldoek en honinggraat (+/- 40m²) 4. Plaatsen van 4x blauwsteen op dolomiet 5. Plaatsen van 1 afwateringsrooster aansluiten van afwatering op regenafvoer

Verwijderen van dolomiet terras en kasseien leggen

Nu ligt er een terras in dolomiet die moet worden verwijderd, weggenomen worden en kasseien in de plaats leggen. Oppervlakte is 91 m².