Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor vernieuwen terras:

Vernieuwen terras

Terras (boven bestaande uit betegeling) te vervangen in Thermowood Essen. Een oppervlakte van 6,30 m op 3 m (max.hoogte 6 cm). Het gebouw, een rijwoning, is onze eigendom en vermoedelijk van bouwjaar 2000. Werken uit te voeren in 2020.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Strijpen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen terras uit heel België:

Houten terras plaatsen

Graag wil ik mijn houten terras vernieuwen in 2 hoogtes. Oppervlakte 1: 35 m² en opp 2: 17 m². Graag een duurzaam hout. Ondergrond: beton bij opp1. En gewoon aarde bij opp2. Oud terras ook af te breken en meenemen.

Terras vernieuwen

Thermowood of composiet of hardhout terras van 7m² heraanleggen. Momenteel composiet maar de balken beginnen te scheuren. Ook afwerken met plinten.

Oud huisje renoveren

Het gaat over een heel oud huisje dat nu gebruikt wordt als "rommelkot", maar een nieuwe bestemming moet krijgen. Het dak is nog vrij nieuw en het kreeg ook een nieuwe beroostering. Verder zijn de muren, ramen,... stokoud en eigenlijk klaar om gesloopt te worden. We zouden indien mogelijk het dak willen behouden en de rest vernieuwen en uitbouwen. Aan de ene kant met plaats voor fietsen en rekken en materiaal, aan de andere kant met gezellig afdak / overdekt terras. Binnenin moet dan plaats zijn voor binnenkeukentje en erboven een leuke speelkamer voor de kinderen.

Tuin aanleggen

Wij zouden onze tuin achter ons rijtjeshuis ( ong. 50 m2 ) een fikse opknapbeurt willen geven. Terras vernieuwen, gazon egaliseren, schuttingen plaatsen, meubels vervangen.

Dakterras vernieuwen

We willen het terras van ons plat dak laten renoveren. Momenteel bankirai in slechte staat. Dak en onderconstructie in goede staat, dus enkel vervangen van de houten latten door hout of composiet.

Vernieuwen achtertuin

De kleine achtertuin is aan vernieuwing toe. Oude gras wegvoeren, grond aanvoeren om achteraan op te hogen (gelijk met voorste deel), nieuwe grasmatten. Oude terras verwijderen en nieuw groter terras in beton gieten + uitslijpen (tegeleffect). Opp terras: ongeveer 44m². opp tuin: 110m².

Bestrating rondom huis vernieuwen en terras aanleggen

De oprit moet men verbreden en ook de bestrating rondom het huis vernieuwen. Er moet ook een terras achteraan het huis worden aangelegd. Alles in klinkers. Oppervlakte zal snel meer dan 100 m² zijn.

Bestaand terras vernieuwen

We hebben een bel-etage met terras van bankirai planken (7 meter breed en 3 meter lang) graag zouden we het veranderen zodat het ook waterdicht is. Daarnaast zouden we ook onze trap naar de andere kant willen brengen.