Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Zelzate te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Zelzate.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Zelzate of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Zelzate die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Zelzate:

Houten terras aanleggen

Houten tuinterras van 30m² aanleggen. Dit op ondergrond van 26m² gras en 4m² beton.

Klinkerwerken uitvoeren

Het is een binnenkoer waar al voor een deel klinkers liggen maar van achter ligt een vijvertje en die gaat weg en deze plaats moet doorgetrokken worden met klinkers ik denk rond de 8 m².

Houten terras aanleggen

Een houten terras aanleggen van ongeveer 12 m². Vergroten van terras. Nu reeds een bestaande terras van 10 m².

Gepolierde betonvloer / polybeton voor oprit leggen

Betonvloer plaatsen , gepolierde voor de oprit. Het zou gaan om een oppervlakte van ongeveer 90 m². De vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm.

Terrastegels aanleggen

Leggen van terrastegels (33 x 33) op chape ondergrond. Totale oppervlakte is 50 m².

Terras aanleggen in keramische tegels

Terras in keramische tegels, welke ik reeds heb liggen. 5,5 meter x 4,5 meter. Oude betonplaat is reeds weg. Graag prijs gehad voor de chape welke nog een 25 cm opgehoogd moet worden en vanzelfsprekend met de juiste helling moet gelegd worden. Lijmen van de tegels en afwerking hoeft niet persé (hangt af van de prijs).

Aanleggen van een stadstuin

Stadstuin aanleggen 1/2 terras en 1/2 kunstgras, afwerken met poort in paddock.

Terras leggen tegels 60/60

Wil een terras aanleggen inclusief boordstenen en putdeksels. Oppervlakte terras : 56 m². Vanaf half mei zou ik graag de werken laten uitvoeren dan heb ik de tegels. Er moet stabilisee gelegd worden.

Aanleggen van terras in hout

Aanleggen van houten terras

IK WIL EEN DAKTERRAS AANLEGGEN MET ...

IK WIL EEN DAKTERRAS AANLEGGEN MET BANKIRAI . MAAR ER MOET EEN DAK AFGEBROKEN WORDEN EN PUTRAILS GESTOKEN WORDEN MET VOORZIENE ONDERSTEUNING VOOR HET DRAGEN VAN GEWELVEN . EN OOK VOORZIENING VAN REGENAFVOER? DE REDEN MIJN OVERSTEEK IS AAN HET DOORBUIGEN EN MIJN DAKGOOT ZAL MET DER TIJD AFBREKEN EN IK WIL EEN DAKTERRAS . DAARVEER ZAL IK EERST EEN PLAN MOETEN HEBBEN EN BETREFFENDE IDEEEN . DANK BIJ VOORBAAT