Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Zeveneken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Zeveneken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Zeveneken of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Zeveneken die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Zeveneken:

Terras aanleggen

Ik zou graag een terras aanleggen van ongeveer 5 op 15 meter. Tegels kopen we mogelijks zelf.

Stabilisé leggen voor terras aan te leggen

Het gras moet weg in mijn tuin en ik wil graag een terras in de plaats, zoek enkel iemand voor stabilisé. 20 m² ongeveer.

Herstellen van houten onderbouw terras

De planken bovenaan zijn allemaal in orde, de constructie eronder is aan het rotten vanbinnen. Deze zou hersteld moeten worden. De oppervlakte van de terras is 15-20 vierkante meter.

Terras heraanleggen

Terras van ong. 80m² heraanleggen met kasseien. Momenteel grindlaag met boordstenen die reeds verwijderd worden.

Aanleggen houten terras

Wij willen een houten terras aanleggen waarop een opbouwzwembad dient te komen. De oppervlakte is 25 vierkante meter

Dolomiet en kasseien aanleggen onder carport

Dolomiet aanleggen over een opp. van 7.4m x 3.8m onder carport. Kasseien aanleggen over een opp. van 3.8m x 3.8m onder carport. Tussen de dolomiet en de kasseien moet ook een boord aangelegd worden ter scheiding van deze gedeelten.

Oprit en weg naar voordeur aanleggen in kasseien

Oprit aanleggen met kasseien. Weg naar voordeur aanleggen met kasseien. Het betreft een totale opp. 80-100m².

Terras aanleggen

Ik zou graag een klein terras hebben in klei klinkers. 3op3 dwz 9m² nu is het gewoon gras. De vakmannen zouden ook het gras nog moeten weghalen ed.

Open betonklinkers aanleggen op oprit

Open betonklinkers aanleggen op oprit/terras opp. van ong. 8m x 4m. Tussen de betonklinkers moeten er kiezelsteentjes gelegd worden. Ondergrond is momenteel gras.

Houten dakterras aanleggen

Houten dakterras van ong. 40m² aanleggen. Geen idee van wat er momenteel op ligt.