Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

zaterdag 30 december 2017

Steentapijt aanleggen

Ik zou de oprit willen doen in een soort steentapijt. Rond de 90 vierkante meter is dit.
maandag 11 december 2017

Marmer steentapijt leggen

Beton ondergrond buiten terras Op welke ondergrond moet het steentapijt geplaatst worden? : Beton Hoeveel m² marmer steentapijt moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 40m²
donderdag 30 november 2017

Terras aanleggen in gepolierde beton

Aanleggen terras in gepolierde beton van 8 op 7 meter bekisting en bewapeningsnetten inbegrepen en 15 cm dik ( na overleg ) Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm Oppervlakte van het terras: 56 m². Grondwerken zijn reeds gedaan. Is al uitgegraven.
vrijdag 24 november 2017

Terras betegelen met natuursteen

Bij renovatiewerken hebben wij naar achter uitgebouwd en is het terras op de eerste verdieping vergroot. Ligt momenteel roofing en EPDM op. Terras te betegelen ongeveer 40 m². Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt)
donderdag 16 november 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Voor de verbouwing en uitbreiding van onze modelwoning zijn wij op zoek naar een plaatser van een betonvloer en onderliggende fundering. We spreken enkel over het leveren, plaatsen en eventueel polieren van de beton. Bekisting en bewapening zijn reeds aanwezig. We spreken over een bijkomende ondergronde garage van ongeveer 110m² en een bijkomende kelder van ongeveer 50m². We spreken vandaag over phase 1, zie document in bijlage. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Parking / garage Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : +/- 150m² in eerste phase
zondag 29 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton leggen

Renovatie waarbij slechts enkele muren blijven staan en de rest wordt vernieuwd. Betonvloer leggen. De oppervlakte is ongeveer 100 m².
zondag 29 oktober 2017

Vloerplaat en fundering leggen voor terras

Vloerplaat: Gieten van de fundering samen met de vloerplaat. Alles is uitgegraven en betonnetten en betonijzers liggen klaar in vloerplaat als fundering. Ongeveer 10 m³ nodig.
maandag 23 oktober 2017

Uitbouwen terras bel-étage

Terras opnieuw aan te leggen. Wij wonen in een bel-etage, maw het terras is op het eerste verdiep en ongeveer 25 m². Onder dat terras zou er een bureau moeten komen.
zondag 22 oktober 2017

Herstellen voegen terras

In een terras met blanc de bierges tegels 60 40 6 zijn veel voegen weg. Herstellen van de voegen.
dinsdag 10 oktober 2017

Terras aanleggen in tegels en grondwerken uitvoeren

Aanleg van terras vooraan huis, alle grondwerken moeten nog gedaan worden. Oprit van het huis. Tuin gelijkmaken. Welke tegels wenst u te plaatsen? : Keramische tegels Oppervlakte van terras is : 75 m².
zondag 17 september 2017

Composiet terras aanleggen

Het terras ligt voor een tuinhuis en er is een betonvloer gegoten waar nu natuursteen op ligt maar die willen we eraf doen omdat ze loskomen. Bestaand terras uitbreken Wat is het gewenste formaat van het terras? : het terras is 3. 05 breed en 5m lang dus 15. 25 m³
zaterdag 16 september 2017

Composiet terras aanleggen

Nieuwbouw. Terras op 1st verdieping. Ondergrond EPDM. Grote rechte vlakken, geen moeilijke kantjes. 100 vierkante meter Terras in composiet aanleggen.
donderdag 14 september 2017

Terras in klinkers

Wij wensen een terras in klinkers te laten aanleggen. Alles dient nog uitgegraven te worden en er dient nog een boordsteen geplaatst te worden. Terras : 15 à 20 m².
zondag 3 september 2017

Keramische tegels plaatsen op terras

Tegels te plaatsen op bestaand terras 6m x 4m en 6m x 2m. De tegels mogen niet dikker zijn dan 2 cm. In samenspraak met de vakman aan te kopen. 34 m².
woensdag 30 augustus 2017

Tegelwerken buitenshuis

Bestaand terras met beton tegels van 40/40 uitbreken en buitentrap van 1 meter hoogte eveneens vernieuwen. Ongeveer 20 vierkante meter.
dinsdag 29 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Momenteel is er een afwaterend terras van kiezelsteentjes graag een houten terras aanleggen. Nivelleringswerken. Terras iets meer dan 100 m².
maandag 28 augustus 2017

Terras aanleggen in thermowood

Terras moet gelegd worden op bestaande fundering en chape. De fundering staat op -20c m van de vloerhoogte. Graag in thermowood. Oppervlakte is 80 m².
maandag 28 augustus 2017

Terras met klinkers aanleggen

Het bestaande terras in hout breken we zelf af, er is een betonplaat onder waarop de stabilise en betonklinkers dan moeten geplaatst worden Oppervlakte is ongeveer 30 m².
maandag 28 augustus 2017

Houten terras aanleggen in Ipe

Terras in Ipe planken met B-fix clips. Ook nivelleringswerken uitvoeren. 8,30 x 3,50 meter. Ofwel in de maand oktober uitvoeren afhankelijk van de andere werken, ofwel in het voorjaar uit te voeren.
zaterdag 26 augustus 2017

Gemetste vijver afbreken en terras aanleggen

Ik zoek een vakman voor een gemetste vijver af te breken om daarna het terras verder aan te leggen met terrastegels.
maandag 21 augustus 2017

Aanleg klinkerterrasje

Een klein klinkerterrasje 3 m op 1,5 m en aansluitend daartegenaan een stukje 1,6 m op 0,8 m (dus een terrasje met een insprong). Graag ook boordstenen rond het hele terras (één kant ligt tegen tuinmuur maar die is nogal ongelijk). De koffer hebben we reeds uitgegraven voor zover nodig. De chape zal wel met kruiwagens doorheen ons huis moeten maar is goed doenbaar (gang en onbewoond gedeelte en vervolgens stuk tuin; ca. 50 meter van straat tot terras). Eventueel/desgewenst kopen/halen we klinkers en boorstenen zelf.
vrijdag 18 augustus 2017

Terras en oprit in gepolierde beton aanleggen

Wij willen graag ons terras en oprit in gepolierde beton ca 100 m². Aflooprooster ca 15 m te voorzien met aansluiting op riolering (gleuf ca 20lm in aarde nodig naar voorkant huis).
donderdag 17 augustus 2017

Terras in natuursteen aanleggen

Ondergrond in puin aanwezig. Terras moet op 1 niveau komen met vloer binnen en profiel schuiframen. Er dient dus ook gekeken te worden naar afwatering voor ramen. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ). Ongeveer 40 m².
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen: De eerste 80 cm wordt gebruikt om onze huidige blauwe steen te verbergen en de overgang tussen binnen en buiten op gelijk niveau mogelijk te maken. En toegang te vergemakkelijken tot de drainage die hier ligt indien nodig. Totale oppervlakte ter plaatse komen kijken.
dinsdag 1 augustus 2017

Aanleggen stenen terras

Wij willen grind vervangen door een stenen terrasvloer van 4,95m op 4,10m aangesloten aan het huis. Het betreft hier een terras in een stadstuin die volledig ommuurd is en toegang is enkel mogelijk via de deur aan de straatkant.Terras in natuursteen.