Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Vlaams-Brabant.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: betontegels aanleggen op dakterras, terrasoverkapping plaatsen, hangterras in staal plaatsen, dakterras maken op roofing plat dak, terras aanleggen in ipé of padouk, dakterras in hout aanleggen, composiet terras aan te leggen, tegelwerken buitenshuis, houten terras aanleggen, terras aanleggen in thermowood, gepolierde betonvloer plaatsen, houten terras aanleggen, tuinterras laten gieten in beton, terras aanleggen in gepolierde betonvloer, composiet terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

zondag 17 september 2017

Composiet terras aanleggen

Het terras ligt voor een tuinhuis en er is een betonvloer gegoten waar nu natuursteen op ligt maar die willen we eraf doen omdat ze loskomen. Bestaand terras uitbreken Wat is het gewenste formaat van het terras? : het terras is 3. 05 breed en 5m lang dus 15. 25 m³
zaterdag 16 september 2017

Composiet terras aanleggen

Nieuwbouw. Terras op 1st verdieping. Ondergrond EPDM. Grote rechte vlakken, geen moeilijke kantjes. 100 vierkante meter Terras in composiet aanleggen.
donderdag 14 september 2017

Terras in klinkers

Wij wensen een terras in klinkers te laten aanleggen. Alles dient nog uitgegraven te worden en er dient nog een boordsteen geplaatst te worden. Terras : 15 à 20 m².
zondag 3 september 2017

Keramische tegels plaatsen op terras

Tegels te plaatsen op bestaand terras 6m x 4m en 6m x 2m. De tegels mogen niet dikker zijn dan 2 cm. In samenspraak met de vakman aan te kopen. 34 m².
woensdag 30 augustus 2017

Tegelwerken buitenshuis

Bestaand terras met beton tegels van 40/40 uitbreken en buitentrap van 1 meter hoogte eveneens vernieuwen. Ongeveer 20 vierkante meter.
dinsdag 29 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Momenteel is er een afwaterend terras van kiezelsteentjes graag een houten terras aanleggen. Nivelleringswerken. Terras iets meer dan 100 m².
maandag 28 augustus 2017

Terras aanleggen in thermowood

Terras moet gelegd worden op bestaande fundering en chape. De fundering staat op -20c m van de vloerhoogte. Graag in thermowood. Oppervlakte is 80 m².
maandag 28 augustus 2017

Terras met klinkers aanleggen

Het bestaande terras in hout breken we zelf af, er is een betonplaat onder waarop de stabilise en betonklinkers dan moeten geplaatst worden Oppervlakte is ongeveer 30 m².
maandag 28 augustus 2017

Houten terras aanleggen in Ipe

Terras in Ipe planken met B-fix clips. Ook nivelleringswerken uitvoeren. 8,30 x 3,50 meter. Ofwel in de maand oktober uitvoeren afhankelijk van de andere werken, ofwel in het voorjaar uit te voeren.
zaterdag 26 augustus 2017

Gemetste vijver afbreken en terras aanleggen

Ik zoek een vakman voor een gemetste vijver af te breken om daarna het terras verder aan te leggen met terrastegels.
maandag 21 augustus 2017

Aanleg klinkerterrasje

Een klein klinkerterrasje 3 m op 1,5 m en aansluitend daartegenaan een stukje 1,6 m op 0,8 m (dus een terrasje met een insprong). Graag ook boordstenen rond het hele terras (één kant ligt tegen tuinmuur maar die is nogal ongelijk). De koffer hebben we reeds uitgegraven voor zover nodig. De chape zal wel met kruiwagens doorheen ons huis moeten maar is goed doenbaar (gang en onbewoond gedeelte en vervolgens stuk tuin; ca. 50 meter van straat tot terras). Eventueel/desgewenst kopen/halen we klinkers en boorstenen zelf.
vrijdag 18 augustus 2017

Terras en oprit in gepolierde beton aanleggen

Wij willen graag ons terras en oprit in gepolierde beton ca 100 m². Aflooprooster ca 15 m te voorzien met aansluiting op riolering (gleuf ca 20lm in aarde nodig naar voorkant huis).
donderdag 17 augustus 2017

Terras in natuursteen aanleggen

Ondergrond in puin aanwezig. Terras moet op 1 niveau komen met vloer binnen en profiel schuiframen. Er dient dus ook gekeken te worden naar afwatering voor ramen. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ). Ongeveer 40 m².
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen: De eerste 80 cm wordt gebruikt om onze huidige blauwe steen te verbergen en de overgang tussen binnen en buiten op gelijk niveau mogelijk te maken. En toegang te vergemakkelijken tot de drainage die hier ligt indien nodig. Totale oppervlakte ter plaatse komen kijken.
dinsdag 1 augustus 2017

Aanleggen stenen terras

Wij willen grind vervangen door een stenen terrasvloer van 4,95m op 4,10m aangesloten aan het huis. Het betreft hier een terras in een stadstuin die volledig ommuurd is en toegang is enkel mogelijk via de deur aan de straatkant.Terras in natuursteen.
dinsdag 1 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Grondwerken zijn uitgevoerd. Misschien moet er nog een tussenlaag of verhoging geplaatst worden. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman. Oppervlakte is ongeveer 40m².
vrijdag 28 juli 2017

Heraanleg van nieuw terras

Huidig terras bankirai uit te breken, eveneens 6 treden te maken in materiaal terrasplanken Bestaand terras uitbreken. Gewenste formaat van het terras : 3x4 m. Materiaal : composiet.
donderdag 27 juli 2017

Houten terras maken

Houten terras op poten met chemische verankering in de muur. Voorkeur houtsoorten: Padoek, Ipé Wat is het gewenste formaat van het terras : 24m².
woensdag 26 juli 2017

Houten terras aanleggen

Verhoogd terras aansluitend op bestaande terras met tegels en trap. Formaat van het terras : 20 m²
zondag 23 juli 2017

Terras aanleggen op bestaande beton

Ingesloten terras op bestaande beton leggen : 7 x 6 meter = rechthoek omgeven door muren langs alle zijden, terras is ingegraven t.o.v. buren en tuin om niveauverschil in terrein op te vangen = > beton moet blijven +/- 20cm speling voor nivellering en opbouw terras. Nivellering nodig. Afwatering te voorzien. Afwerking in polybeton, tegel of natuursteen genieten voorkeur naargelang mogelijkheden
zondag 16 juli 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen ongeveer 120 m².Dus zou op Azobe piketten moeten komen ipv chape.
zaterdag 15 juli 2017

Bestaand terras te vervangen door een houten terras

Bestaand terras van ongeveer 35 m² (buitenterras) gezet met stenen die gebarsten zijn. Graag een houten terras erover plaatsen.
maandag 10 juli 2017

Gieten van betonnen terras met wapening

Ik zoek een aannemer om volgende werkzaamheden te laten uitvoeren: Een betonplaat met wapeningsnet erin dient te worden gegoten voor een terras (1° verdieping) met volgende afmetingen: L= 672, 0 cm B= 312, 0 cm D= 12, 0 cm liefst met helling van 1% (ter vervanging van een chape met helling voor afwatering) indien dit technisch mogelijk is. Nadien komt daar een bitumenlaag over (+ afwerking met composietplanken op dragers - lichtgewicht). Isolatie komt nadien op het plafond. Een bekisting dient nog te worden voorzien aan de onderzijde en aan de achterzijde. Het terras is reeds ingesloten met drie muren (mijn woning bel-etage en de woning van de buren). Het storten van het beton voor het terras zal vermoedelijk met een pompwagen dienen te gebeuren (over het dak?).
zaterdag 8 juli 2017

Terras aanleggen en muren metsen

3 muren metsen + terras aanleggen op tegeldragers (40m², tegels zijn megategels 100x100)
dinsdag 4 juli 2017

Houten terras plaatsen met trapje

- Terras komt boven gras, met uitzondering van trapje: kleine overlap tussen grasveld en bestaand terras (betonklinkers). - Trapje: 1m breed, gecentreerd en bevindt zich boven bestaand terras. - Trapje: onderste trede kan/mag tot 25 à 50 cm uit terrasoppervlakte springen en bovenste trede kan/mag tot 25 à 50 cm binnen het terrasoppervlakte beginnen. - Zijkant: op 1 zijde een deurtje/luikje te voorzien van ongeveer 1 m breedte.

Partners

Partners van Casius