Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

zondag 18 maart 2018

Geborsteld beton voor de oprit

Beton leggen voor de oprit en parking. Dit is ongeveer 15 m². Dit is een gesloten bebouwing.
donderdag 15 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Terras aanleggen in gepolierde betonvloer aanleggen. Ongeveer 30 m². Er liggen platte tegels op , dus moet opgehoogd worden en dan gepolierde betonvloer aanleggen. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 14 maart 2018

Marmer steentapijt aanleggen

Voor ons terras zijn wij uitermate geïnteresseerd om dit aan te leggen in marmertapijt. De afmeting van ons terras bedraagt ongeveer 90 m² en is 10 jaar geleden in beton gegoten. Daarnaast zouden wij ook op de bestaande houten trap (verbinding benedenverdieping en eerste verdiep) in onze woning marmertapijt willen laten aanbrengen.
woensdag 14 maart 2018

Terras aanleggen in steentapijt

Momenteel is dit een terras met grote tegels. Graag op het huidige terras met steentapijt zonder alles te moeten uitbreken. Een oppervlakte van 52 m².
dinsdag 13 maart 2018

Bestaand bankirai terras afbreken en composiet plaatsen

Bestaand Bankerai pad 25 m² te vervangen onderstructuur te herbruiken
maandag 12 maart 2018

Printbeton aanleggen op parking 350 m²

Graag printbeton op de parking aanleggen, ongeveer een oppervlakte van 350 m². Ligt klaar om beton op te gieten.
maandag 12 maart 2018

Vervangen rotte bankirai planken

Vervangen rotte bankirair planken op terras buiten. 2 à 3 planken vervangen van ongeveer 2,5 meter lang. Eventueel ook opfrissen van terras
zondag 11 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen

Wij wensen op de ruimte voor onze carport eventueel gepolierd beton te leggen. Oppervlakte is nog exact te bepalen in overleg, mogelijk werken ook wat met kiezel. Totale oppervlakte is in ieder geval 170 m² ongeveer.
zondag 11 maart 2018

Terras aanleggen in betontegels of buitentegels

Wij wensen een idee te hebben hoeveel het zou kosten om een 42 vierkante meter terras aan te leggen in betontegels of eventueel buitentegels. Grondwerken moeten nog gedaan worden.
zaterdag 10 maart 2018

Zonneterras aanleggen

Wij willen graag een terras laten aanleggen in composietplanken. De oppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter. Het grootste 'probleem' is dat we maar 5cm voorzien hebben voor de dikte van het terras en op sommige punten het zelfs nog minder is...
vrijdag 9 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Gepolijst beton met betonpomp voor een terras. 50m².
donderdag 8 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit

Rechts van het huis moet een stuk oprit in beton worden aangelegd waarop de auto's moeten kunnen staan. Deze loopt schuin naar achteren toe dus de betonvloer moet langs het huis lopen naar achteraan een borduur. Deze loopt dan wijder uit aan de rechterkant. Dus dit vormt een soort trapezium. Dit heeft een oppervlakte van ongeveer 35 m², met breedte van ongeveer 5-7 m en diepte 4 m. Bijkomende vraag is of er een rooster kan gelegd worden waarlangs het oppervlaktewater weg kan.
woensdag 7 maart 2018

Betonnen ondervloer plaatsen in tuin

Doel is hottub te kopen van 180 cm doorsnee en die hierop te plaatsen in de tuin. Blijkbaar hebben we min 2,5 op 2 m ondergrond nodig.
woensdag 7 maart 2018

Composiet terras plaatsen met grondwerken

Composiet terras plaatsen. Oppervlakte ongeveer 5 op 6 meter. Grondwerken moeten ook gebeuren.
woensdag 7 maart 2018

Gepolierde betonvloer voor garage

Gepolierde betonvloer voor garage leggen. 23 m². De vloerplaat is al gegoten en de leidingen liggen op de vloerplaat. Er is nog voldoende ruimte over +/- 15 cm.
dinsdag 6 maart 2018

Composiet dakterras aanleggen

Het gaat over een zwevend dakterras van 2,5 op +/-4 meter. Er zijn reeds metalen balken van muur tot muur, waarop reeds een balustrade staat. (momenteel ligt er een houten terras). Het gaat dus over het plaatsen van dwarsbalken met daarop de composietplanken.
maandag 5 maart 2018

Printbeton aanleggen voor oprit

Print beton aanleggen voor een oprit. Oppervlakte 6 m breed en 20 meter diep. Momenteel grind. Onze oprit ligt in steile helling, er zal dus gewerkt moeten worden met hoekelementen, een smalle trap, printbeton in kasseimotief, of grote beton dallen
maandag 5 maart 2018

Gepolierde betonvloer voor terras aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en terras. Momenteel liggen er steentjes. Meer dan 50 m².
zondag 4 maart 2018

Aanleggen van terras met tegels

Betreft aanleg van een terras van +/- 30 m², zo mogelijk voor de zomer Er ligt nog geen basis (ttz beton of stabilisé ofzo). Uiteraard nodige aandacht voor afwatering .
vrijdag 2 maart 2018

Steentapijt aanleggen

Wij overwegen een steentapijt op ons terras van ca. 5 op 7 meter, plus 2 a 3 traptreden (ca. 5m lang).
donderdag 1 maart 2018

Oprit aanleggen met kasseien

Oprit aanleggen met kasseien ongeveer 100 m². Momenteel oprit met steen grint. Moet weggehaald worden. Moet waarschijnlijk een laag stabilise en borduren.
dinsdag 27 februari 2018

Printbeton aanleggen voor terras

Oprit in printbeton aanleggen : 210 m² / het plaatsen van 20 cm beton + stempelen en afwerken kleur: blauwe steen.
donderdag 22 februari 2018

Steentapijt plaatsen als terras

Stenen vloer (bij natte vloertegels mogelijk om te vallen)schuif en moeilijk te belopen. Oplossing voor antislip; Op bestaande tegels een steentapijt of antislip plaatsen. Tussen 20 - 40m².
donderdag 22 februari 2018

Gepolierde betonvloer op terras plaatsen

Ik wil een gepolierde betonvloer laten plaatsen op mijn terras. Momenteel breek ik de huidige vloer zelf af. De vrije opbouwhoogte is meer dan 10 cm en het gaat om een terras van ongeveer 15 x 1,5 meter.
woensdag 21 februari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor gelijkvloers

Betonvloer plaatsen moet ongeveer 40 m² is voor een nieuwbouw. Is voor binnen. Oppervlakte 30 m²en 8 m². Ik heb 20 cm technische vloer voorzien: 8 cm isolatie, vloerverwarming, 10 bedekking (chape + betonvloer) + 2 cm afwerking. Ter plaatse komen kijken door een vakman.

Partners

Partners van Casius