Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

woensdag 15 mei 2019

Afwerken dakterras met railing en passende vloer

Ik wil het terras aan een kamer op de hoogste verdieping afwerken met een railing en passende bevloering. Terras : 1 m Br op 3 m lang. Er was een lek en alles is heraangelegd met isolatie en EPDM. Afwerking : vloer en railing.
dinsdag 14 mei 2019

Composiet terras aanleggen

We hebben in de tuin reeds een verhard stuk terras, maar dit is met oude tegels en in slechte staat. Bovendien wensen we het uit te breiden (momenteel 260x420cm). We wensen een terras in composiet planken aan te leggen (geschatte nieuwe oppervlakte: 24m² (max. 600x420cm). Hoogteverschil tussen tuin, terras en garage (trapjes?). Is het mogelijk om de verharding onder het terras met kiezels of aarde te doen ipv chape?
dinsdag 14 mei 2019

Terras met ecologische houtsoort aanleggen

Houten terras aan te leggen. 7,5 m² met ecologische houtsoort . Nieuwe constructie.
woensdag 8 mei 2019

Aanleg oprit en terras

Aanleggen van een oprit en terras. Montenteel ligt er grind en oude terras. Voor en rechts naast ons huis zouden wij een soort klinker oprit willen hebben. Links en achter ons huis (andere kleuren), zouden we een terras willen laten aanleggen in tegels (goede kwaliteit/prijs verhouding) of klinkers. Terras : 92 m² . Oprit 90 m².
zaterdag 4 mei 2019

Hangterras plaatsen

Ik zou een hangterras willen laten plaatsen aan een slaapkamer aan de achtergevel van mijn huis Erg groot moet het niet zijn ongeveer 2m x 1m.
maandag 22 april 2019

Houten dakterras aanleggen

Op mijn plat dak ( roofing) wil ik een houten terras in ayous of essen. Het gaat over ongeveer 45 m² er is een hoogteverschil in het dak dus dit wil ik terugzien in mijn terras op 2 niveaus. Graag blind gelegd. Het gaat om een huis in de rij en het plat dak bevindt zich aan de achterkant maar met een kleine camionette of aanhangwagen is er wel toegang tot dit dak ( 1 verdieping hoog +/- 4 meter )
maandag 15 april 2019

Chape leggen en terrastegels plaatsen

Terras aanleggen van 40 m² met boordstenen, 2 goten voorzien en een trap met betonnen traptreden aanleggen. Uitgravingswerken van 25 cm zijn reeds gebeurd en tegels hebben we aangekocht. Chape leggen, boordstenen en tegels te plaatsen.
zaterdag 6 april 2019

Terradec aanleggen

Terradec achtig materiaal zou ideaal zijn. Het oude terras (grind & tegels) moeten verwijderd worden, en dan het nieuwe materiaal geplaatst worden De oppervlakte is 70-80m².
woensdag 3 april 2019

Houten terras leggen

Wij willen ons hardhouten terras van 30 m² vervangen omdat het versleten is, het was aanvankelijk ook slecht aangelegd. Wij twijfelen nog aan het geschikte materiaal. We willen graag iets dat natuurlijk oogt, maar willen geen last meer hebben van gladheid. Het terras is noordoosten georiënteerd, en ziet in voor- en najaar weinig tot geen zon. We hebben op ons hout echt veel last van hardnekkige mosvorming. We overwegen ev wel houtcomposiet. We willen wel een materiaal dat er natuurlijk uitziet,niks neps, hebben bovendien aansluitend op terras een hardhouten begroeide afsluiting. Qua materiaal: geen risico op gladheid, en natuurlijk, duurzaam en ecologisch verantwoord materiaal.
dinsdag 2 april 2019

Composiet terras leggen

Huidig terras 3x3 dient verbreed naar 4m(deels over tuinvijver)en naast huidig terras ligt gewoon aardegrond in resterend deel van huisbreedte. Bedoeling is dus terras te verruimen in totale breedte van het huis. Wij zouden kiezen voor lichtgrijze kleur.