Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Vlaams-Brabant.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: terrassen aan te leggen, tegelwerken buitenshuis, bestaand terras te vervangen door een houten terras, aanleggen van oprit met kasseien, gieten van betonnen terras met wapening, bestaand bankirai terras weghalen en nieuw houten terras leggen, houten terras aanleggen, gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen, verhoogd terras met trap en leuning plaatsen, houten terras aanleggen, plaatsen van inox balustrade op plat dak, twee stroken in hout aanleggen langs het zwembad, houten terras aanleggen, composiet terras plaatsen, klinkers leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

zondag 16 juli 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen ongeveer 120 m².Dus zou op Azobe piketten moeten komen ipv chape.
zaterdag 15 juli 2017

Bestaand terras te vervangen door een houten terras

Bestaand terras van ongeveer 35 m² (buitenterras) gezet met stenen die gebarsten zijn. Graag een houten terras erover plaatsen.
maandag 10 juli 2017

Gieten van betonnen terras met wapening

Ik zoek een aannemer om volgende werkzaamheden te laten uitvoeren: Een betonplaat met wapeningsnet erin dient te worden gegoten voor een terras (1° verdieping) met volgende afmetingen: L= 672, 0 cm B= 312, 0 cm D= 12, 0 cm liefst met helling van 1% (ter vervanging van een chape met helling voor afwatering) indien dit technisch mogelijk is. Nadien komt daar een bitumenlaag over (+ afwerking met composietplanken op dragers - lichtgewicht). Isolatie komt nadien op het plafond. Een bekisting dient nog te worden voorzien aan de onderzijde en aan de achterzijde. Het terras is reeds ingesloten met drie muren (mijn woning bel-etage en de woning van de buren). Het storten van het beton voor het terras zal vermoedelijk met een pompwagen dienen te gebeuren (over het dak?).
zaterdag 8 juli 2017

Terras aanleggen en muren metsen

3 muren metsen + terras aanleggen op tegeldragers (40m², tegels zijn megategels 100x100)
dinsdag 4 juli 2017

Houten terras plaatsen met trapje

- Terras komt boven gras, met uitzondering van trapje: kleine overlap tussen grasveld en bestaand terras (betonklinkers). - Trapje: 1m breed, gecentreerd en bevindt zich boven bestaand terras. - Trapje: onderste trede kan/mag tot 25 à 50 cm uit terrasoppervlakte springen en bovenste trede kan/mag tot 25 à 50 cm binnen het terrasoppervlakte beginnen. - Zijkant: op 1 zijde een deurtje/luikje te voorzien van ongeveer 1 m breedte.
dinsdag 4 juli 2017

Afwerken terras met hout

We zouden graag ons bestaande tegelterras van het appartement op de 1e verdieping van ongeveer 4 op 8 m willen afwerken met een gedeeltelijk houten verhoogd terras.
zondag 2 juli 2017

Gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen

Terras is momenteel grote betontegels op chape. Deze moet verwijderd worden om er dan gepolierde beton op te leggen. Graag gepolierd beton leggen ongeveer 50 m² , 7 cm hoogte.
donderdag 29 juni 2017

Rieten terrasoverkapping maken

Overdekken van terras dat aansluitend is aan woning. Rieten terrasoverkapping maken tegen de muur van de woning. Volledig rieten dak plaatsen. Ongeveer 5 m op 5 m.
zaterdag 24 juni 2017

Houten terras aanleggen

Er is juist een poulhouse (hout /eiken balken) geplaatst en we zouden graag een houten vloer onder het afdak hebben en rond het huisje. De ondergrond bestaat nu uit opvulzand en is al zo goed mogelijk gelijk getrokken. Er moet ook drainage worden geplaatst. Totale oppervlakte is 48m² =>. 8m op 6m
vrijdag 23 juni 2017

Polychape te leggen

Terras aanleggen in polychape - +/- 20 m²
woensdag 21 juni 2017

Terras aanleggen in gepolierd beton

Ik wil graag een verhoogd terras laten aanleggen in gepolierde beton. Er zitten hoogteverschillen in die met traptreden opgevangen worden. Ook de oprit en het zijpad zouden in gepolierde beton moeten uitgevoerd worden. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Oppervlakte ruim geschat ongeveer 50-100 m², afhankelijk van de mogelijkheden.
dinsdag 20 juni 2017

Houten terras plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een terras in hout of padouk. Ook moet er een ondergrond voorzien worden. Oppervlakte is ongeveer 25 m².
zaterdag 17 juni 2017

Terras renoveren

Wij willen graag ons bestaande terras (22m²) renoveren en uitbreiden zodat er een aansluiting is met de vijver, waarvan de randen ook opnieuw moeten afgewerkt worden. Het terras dient betegeld te worden, de aansluiting met de vijver (14m²) voorzien we in hout. Naast het huis dient ook een pad (13 m²) heraangelegd te worden met grind en voorzien van stapstenen (11m²). Verder moet ook de houten trap naast de vijver vernieuwd worden en dient grind aangebracht onder de oversteek van het huis aan het linkervenster (5m²).
vrijdag 16 juni 2017

Terras te betegelen

De gewenste plaats voor ons terras is actueel de vijver , een vijver van 250 cm op 250 cm en 120 cm diep. Keuze tegels : Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.) Oppervlakte van terras te betegelen :10 vierkante meter
woensdag 14 juni 2017

Houten terras aanleggen

Er ligt momenteel een stenen (tegels) terras met een hoogteverschil. Dat willen we gelijk trekken door een houten terras aan te leggen. Terras is ongeveer 20 m².
dinsdag 13 juni 2017

Oprit met kasseien aanleggen

Leggen van nieuwe oprit ongeveer 100 m² oppervlakte met kasseien.
zondag 11 juni 2017

Terras aanleggen in gepolierd beton

Gaat om een nieuwbouw van een huis dat wordt opgeleverd tussen midden en einde augustus 2017 . We willen een terras in gepolierd beton (8 x 4 m of 4m25) en padje van 11,5 m x 1 m diep. Ongeveer 50 m² terras.
zaterdag 10 juni 2017

Oprit, terras en tuinpad in gepolierde beton plaatsen

Oprit , terras en tuinpad samen ongeveer 82 m² gepolierd betonvloer aanleggen. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Minder dan 7 cm.
donderdag 8 juni 2017

Aanleggen van houten zonneterras

Wij wensen een zonneterras aan te leggen in hout met enkele blauwe stapstenen, nu is er enkel gras. Oppervlakte terras ongeveer 16 m².
woensdag 7 juni 2017

Terras in poly beton aanleggen

Poly beton voor terras op steenpuin 10 cm beton 7,50 m x,5,5 meter. Totaal oppervlakte is ongeveer 35 m².
dinsdag 6 juni 2017

Dakterras aanleggen

Dakterras in composiet terrasplanken aanleggen Deceuninck Twinson. Oppervlakte terras : 35 m² Composiet terrasplanken Deceuninck Twinson. Materiaal nog niet in bezit.
maandag 5 juni 2017

Beton gieten voor terras

Overdekt terras van 5 m op 3 m achteraan van een rijhuis. Betonvloer leggen voor het terras. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Er zou ongeveer een 15 m² betonvloer moeten worden geplaatst.
zondag 4 juni 2017

Balkon afbreken en vernieuwen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : balkonterras afbreken en vernieuwen met ofwel hout ofwel composietplanken + vernieuwen van balustrade en eventueel ook trappen met balustrade. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Bestaand terras uitbreken. Wat is het gewenste formaat van het terras? : 3 m 255 op 2 m 40.
donderdag 25 mei 2017

Terras in composiet plaatsen

Eenvoudig terras in composiet, in hoek van tuin.
donderdag 25 mei 2017

Terras aanleggen

We hebben momenteel een terras met terrastegels. Maar deze liggen er niet meer mooi bij (scheuren in de tegels, losliggende tegels enz...). Afmetingen : 24 m² (lengte : 4 m breedte : 8 m) Lengte van de planken dus liefst : 4 m We zouden dus graag een nieuw terras leggen in bankirai, bamboe of hout, graag advies hieromtrent.

Partners

Partners van Casius