Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Asse, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

donderdag 20 februari 2020

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aanleggen van ongeveer 16m². Ondergrond is momenteel aarde dus verharding moet nog gemaakt worden.
zondag 16 februari 2020

Aanbouw zwevend terras 1ste verdieping tuinkant

Ik zou graag een terras aanbouwen aan de achterkant van mijn driegevelwoning (tuinkant) van 5m op 3,5m. Momenteel staat er een overdekt terras van 5m op 1m dat moet afgebroken worden in aluminium met dubbele beglazing. Ook het overdekt terras zal moeten afgebroken worden op het gelijkvloers. Er staat ook een was en droogkast waarvoor een plaats moet gezocht worden op het nieuwe terras.
maandag 10 februari 2020

Oprit herstellen

Reconditionering van bestaande oprit en parking in betonklinkers gaat om 50m². Reparatie kuilen en randen met boordstenen.
zondag 9 februari 2020

Vernieuwen terras bel-étage

Het terras 1ste verdiep, momenteel in bankirai, is aan vernieuwing toe, met een nieuwe trap naar de tuin.
zaterdag 8 februari 2020

Herstellen oprit met tuinklinkers

Graag herstelling aan enkele plaatsen van het terras. Eerste plaats voor herstelling (zie eerste 2 foto's in bijlage): nieuwe boordstenen te plaatsen ter vervanging van houten balken (hoogteverschil 20 cm) over lengte van 2,5 meter. Tweede plaats (3de foto in bijlage): kleine verzakking hoekje oprit (max 0,5 op 0,5 meter). Derde plaats: verzakking (zie verkleuring 4de en 5de foto in bijlage) oppervlak van ongeveer 4 meter op 1,5 meter. Vierde plaats (Zie 2 laatste foto's in bijlage): nieuwe boordstenen te plaatsen ter vervanging van houten balken (max hoogteverschil 30 cm) over lengte van 1,0 meter. De houten balken hebben een breedte van 10 cm - deze mogen vervangen worden door stenen/betonnen/houten boordsteen (maakt niet uit). Betonklinkers kunnen hergebruikt worden.
vrijdag 7 februari 2020

Tegenwerken terras

Ik zou graag een terras aanleggen met tegels ongeveer 30 vierkante meters. De klinkers die er nu liggen breek ik zelf uit, het nieuwe terras moet in tegels worden aangelegd.
maandag 3 februari 2020

Terras en tuin heraanleggen

Wij willen graag de terras opnieuw aanleggen wat ongeveer een 30m² moet worden. Daarnaast wensen we de tuin opnieuw aan te leggen.
zondag 2 februari 2020

Terras aanleggen

Graag hadden we ons terras aan de achtergevel van ons huis laten aanleggen. Voorlopig neigen we naar tegels, maar klinkers zijn ook nog steeds een optie, en we luisteren dan ook graag naar het advies van de vakman om ons naar de juiste keuze te sturen. Het terras bedraagt zo'n 40m², waarbij ook rekening moet gehouden worden met afwatering, specifiek aan het schuifraam.
zondag 2 februari 2020

Terras aanleggen

Wij willen een nieuw terras aanleggen van ongeveer 60 m². Op dit moment ligt er geen oud terras, dus vloer egaal maken en het terras kan gelegd worden. We weten nog niet met welk materiaal we willen werken. Blauwsteen is een mogelijkheid, maar graag enkele ideeën.
woensdag 29 januari 2020

Kasseien oprit leggen

+/- 500 m², bestaande uit inrit 60m x4m en parking 12mx20m