Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

vrijdag 5 oktober 2018

Houten dakterras aanleggen

We zouden graag een houten terras plaatsen op ons platte dak in roofing. Ook een trap plaatsen naar het terras. Tussen de 50 - 100 m² groot.
woensdag 3 oktober 2018

Terras aanleggen met keramische tegels

Terras leggen van ongeveer 50 m² met keramische tegels 60 x 60 op tegeldragers.
woensdag 26 september 2018

Composiet terras aanleggen

Huidig terras is niet zo vlak met tegels(ligt er al 50 jaar) . Zouden terras in composiet of hardhout Ipé overwegen. Terras dient op niveau deuruitgang te komen dat een 19 cm hoger ligt dan bestaand terras. Ook trap naar hof dient dan gemaakt.
maandag 24 september 2018

Composiet terras aanleggen

Momenteel heb ik een terras met tegels ter grootte van 4,5 m op 4 m. Hierboven op zou ik een terras willen in composiet hout met een diameter van 5 m op 8,5 m. Dus een deel op de bestaande terrastegels en een deel bovenop een grasgedeelte.
woensdag 12 september 2018

Houten terrassen uitbreken en vernieuwen

Volledig verbouwen van 2 terrassen in hout (totaal = +/- 100 m²) Het hout is verrot en moet eruit. Afbreken van het hout en nieuw hout leggen. Het zijn twee terrassen, een van de terrassen graag verlengen met een 20 m² te vergroten.
zondag 9 september 2018

Overkapping in thermowood plaatsen

Een overkapping maken graag in thermowood of andere materiaal te bespreken met de vakman. De elektriciteit ligt er. Het zijn twee muren van 2 meter op 3,5 hoog. Plafond van 2,5 x 4,5 en opstaande dakrand van 80 cm hoog op 4,5 breed.
maandag 3 september 2018

Houten terras aanleggen

Standaard buiten terras van +/- 12 m², in groene omgeving met veel bomen een houten terras aanmaken. Liefst geen tropisch hout, graag in thermisch hardhout.
zondag 26 augustus 2018

Nieuw terras aan salondeur aanleggen

Terras aanleggen van 5m op 4,6m aan het salon. Betontegels of gewone tegels omrand door klinkers in dezelfde stijl als deze die er nu liggen. Materiaal aan te kopen door de vakman. Afbraakwerken zal ik in eerste instantie zelf uitvoeren.
woensdag 15 augustus 2018

Betonrot aan terrassen herstellen

Bestaande terrassenn 4 in totaal, aan 2 appartementsgebouwen vertonen sporen van betonrot en beginnen af te brokkelen. Ze moeten dringend hersteld worden. Hierna zou ik deze ook graag laten betegelen.
donderdag 26 juli 2018

Aanleggen terras 18 m² in blauwsteen

Wij zouden graag een terras laten aanleggen van ongeveer 18 m², blauwe (Belgische, Ierse of Vietnamese) hardsteen. Daarbij hoort ook het weghalen en omvormen in een bloemenbak van een deel van de trap naar de tuin. De afboording daarvan moet ook worden voorzien.
woensdag 25 juli 2018

Composiet terras plaatsen 30 m²

We willen een terras laten plaatsen en overwegen hiervoor graag composiet. Het terras zou ongeveer 10 m op 3 m zijn. Nog grondwerken gebeuren.
maandag 23 juli 2018

Houten terras aanleggen voor nieuwbouwwoning

Sinds anderhalf jaar wonend in onze nieuwbouw. Zouden nu een terras willen aanleggen in onze achtertuin voor een oppervlakte van ongeveer 30 m². Grondwerken niet uit te voeren door de vakman.
zondag 22 juli 2018

Terras aanleggen op eerste verdieping

Ik zou graag een terras aanbouwen aan mijn appartement op de 1 s te verdieping. Van 4 m op 1 m 80.
zondag 15 juli 2018

Aanleggen van terras en oprit in tegels

Aanleggen van een terras en oprit met betontegels graag van 60 op 60. Oppervlakte van het terras zou 8 op 3 meter. De oprit zou ongeveer 20 a 40 m².
vrijdag 13 juli 2018

Oprit en terras aanleggen

Het gaat over een stuk oprit van 49 vierkante meter waar ik platinnen op wil van 15 x 15 ongeveer. Er is een deel terras nodig met keramische tegels 56 vierkante meter.
donderdag 12 juli 2018

Composiet terras aanleggen

Aanleggen van een composiet terras. Planken met groeven (licht bruin). Terras van 12 m op 3,5 m en een wegje van 1 m x 4,5 m naar een ander terras van 3 m x 4 m. Ondergrond is afgegraven. Totaal oppervlakte terras aanleggen is ongeveer 80 m².
dinsdag 10 juli 2018

Oprit aanleggen in Portugese graniet kasseien

Oprit aanleggen 215 m² aan te leggen dit zijn twee stukken in portugese graniet kasseien afmetingen 7x9 cm in recht verband. De boord ook met kasseien aanleggen.
zaterdag 7 juli 2018

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen dit is voor een tweede terras aan te leggen. Graag een zwevend terras. Voorkeur gaat naar een paddoek terras. Totaal 20 m².
zondag 1 juli 2018

Bankirai terras verwijderen en tegels aanleggen

Hebben momenteel bestaande bankirai terras maar willen deze uitbreiden en naar een duurzamere materiaal met minder onderhoud. Graag de bankirai terras verwijderen en betegelen. Oppervlakte is ongeveer 30 m².
zondag 1 juli 2018

Houten terras aanleggen

Het gaat om een terras (liefst in padouk met zo breed mogelijke balken) van 4,2mx7,6m met daaraansluitend een stuk van +- 60cm breed wat 2,5m uitsteekt om zo een hoek te vormen rond het huis. 10cm +- hoger als het gazon, op hoogte van de schuifdeur achteraan. Nu nog niks aanwezig enkel kiezelsteentjes.
zondag 1 juli 2018

Houten terras aanleggen

Momenteel is er een terras van grint afgescheiden door houten bils en een stukje gras. Het geheel is ongeveer 6m x 3m. Mijn voorkeur gaat naar gebruiksvriendelijk materiaal , ik laat me adviseren door de vakman hieromtrent
donderdag 21 juni 2018

Terras betegelen

Beste We wensen ons terras opnieuw aan te leggen. De ondergrond is beton maar dient nog extra laagje mortel voor te egaliseren. De tegels zijn 60*60*2 c. 85 m².
zondag 17 juni 2018

Betonplaten / XXL betontegels plaatsen

Voor nieuwbouw wil ik een terras van 7m op 4m aanleggen En het liefst in Betonplaten/XXL betontegels
dinsdag 5 juni 2018

Houten dakterras plaatsen

Ik wil men plat dak met epdm ombouwen tot dakterras. Ongeveer 16 a 20 m². Aan te leggen met hout. Raam verwijderen en deur in de plaats komen.
dinsdag 5 juni 2018

Composiet terras aanleggen

Graag wil ik mijn terras van ongeveer 24m² willen aanleggen in composiet.

Partners

Partners van Casius