Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Vlaams-Brabant.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: aanleggen van terras en oprit, verhoogd terras met aansluitend terras aan te leggen, nieuw terras aanleggen, heraanleggen van dakterras en ondergrond, bouwen van houten terras, bankirai terras vervangen door keramisch of beton, nieuw houten dakterras aan te leggen, terras renoveren, bouwen van nieuw terras, bouwen van terras, terras aanleggen, terras groter maken, aanleggen terras, terras renoveren, aanleggen dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

donderdag 27 april 2017

Terras plaatsen

Terras is 3 m x 2. 50 meter. Hout of kunststof.
zaterdag 22 april 2017

Terras renoveren

Graag wens ik mijn terras te renoveren; herraanleg zijkant , en stabilisatie laag vernieuw + waterdichting maken terras =/- 6m2 in vietnamees blauwe steen (zo snel mogelijk) ook een 2de offerte voor nieuw aanleg van volledig terras 46m2 + 16m2 in composiet hout.
donderdag 20 april 2017

Nieuw terras aanleggen

Leggen van nieuw buiten terras ( 50 m² ) in blauwe steen of ander voorstel !!!! Oude stenen reeds uitgebroken en afgevoerd Oppervlakte reeds voorzien van dunne laag cement.
dinsdag 18 april 2017

Herstellen en waterdicht maken van zwevend terras

Terras op de 4 de verdieping zwevend terras. Er is door insijpeling van water, barsten en mos. Herstelling en nieuwe vloer aanleggen.
zondag 16 april 2017

Storten van beton

Betreft aanleg polybeton verharding die dient te fungeren als vloer voor tuinhuis, achteraan in de tuin.
vrijdag 14 april 2017

Afbreken en opnieuw aanleggen van bankirai terras

Heb een lek in de leiding van mijn koivijver, want pomp zuigt lucht aan. Ben zeker dat lek onder mijn terras ligt (daar ligt een koppelaansluiting die waarschijnlijk lekt), dus bankirai zal moeten weggenomen worden, stabilisé opruimen zodat ik aan mijn leidingen kan komen en repareren. Daarna opnieuw stabilisé gieten en bankirai terug plaatsen. Graag een prijsofferte verkregen.
donderdag 13 april 2017

Bouwen van nieuw terras

Het betreft een terras van ongeveer 50 m², er is echter wel een hoogteverschil van ongeveer 40 cm van het begin van het terras naar het einde toe.
woensdag 12 april 2017

Plaatsen padoukterras

Is een plantenvak van 7 op 1 waar reeds boordstenen geplaatst zijn. Dus enkel stabilise aanleggen en een terras in ipe of padouk.
zondag 9 april 2017

Terras renoveren

Graag willen we ons terras renoveren. Oppervlakte ongeveer 30m². Materiaalkeuze nog te bespreken met vakman. Zou het mogelijk zijn om een offerte aan te vragen ?
zondag 9 april 2017

Terras betegelen

Vernieuwen terras We willen de vloer van ons terras vernieuwen. Ongeveer een 14 m² (7op2 m). Enkel het aanleggen van de terras met steen, de oude steen gaan wij er zelf uitnemen.
zaterdag 8 april 2017

Beton gieten en polieren

Voor terras ongeveer 80 m². Makkelijk bereikbaar. Zwarte slijtlaag. Niet gekleurd beton of optie gekleurd beton.
zaterdag 8 april 2017

Bankirai terras herstellen of her aanleggen in composiet

Huidig terras van bankirai. Aantal planken vervangen, of wel terras aanleggen met composiet.
zaterdag 8 april 2017

Aanleggen houten terras

Houten terras aanmaken ongeveer 16 m². Degelijk houtsoort degelijke plaatsing. Te bespreken met de vakman, graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 6 april 2017

Terras aanleggen

Op dit ogenblik is het terras in blauwe steen gelegd. Evenwel zijn de meeste voegen uitgesleten en druppelt er water door in de kelder onder het terras. Wat ik graag wil is dus een waterdichte ondergrond (nu ligt er een waterdichte doek op die ingevreten is door de urine van de honden), en daarop dan een toplaag van polybeton of eventueel het hergebruik van de blauwe steen.
dinsdag 4 april 2017

Aanleggen terras

5 jaar geleden hebben we gebouwd en nu wordt het stilaan tijd om ons terras aan te leggen. Zoals je kan zien is de grond aan het huis op verschillende plaatsen al weggezakt. Uit een bodemonderzoek voor de bouw blijkt dit kleigrond te zijn. Daarom adviseerde de architect ook het terras waterdoorlatend te laten uitvoeren. Achter onze bouwgrond is landbouwgrond dat ietsjes hoger ligt daarom best het terras in lichte helling naar onze poort laten afvloeien. - Graag wat advies hierover wat de mogelijkheden kunnen zijn? - totaalprijs voor het aanleggen van ons terras +/- oppervlakte van 55m2 - Eventueel uitvoering in een stappenplan om de prijs te drukken mogelijk?
dinsdag 4 april 2017

Vernieuwen bestaand terras in composiet

Is een bestaand terras dat vernieuwd moet worden - er is een betonnen ondergrond. De voorkeur gaat uit naar composiet.
maandag 3 april 2017

Bestaand terras vernieuwen en overkapping plaatsen

Ons bestaande terras willen we vervangen door een nieuw terras, het staat er 26 jaar. We gaan wel een overkapping plaatsen, het terras zal ingesloten zijn aan 3 zijden en de voorzijde is open. De tegels zijn dus afgeschermd van regen. Vraagjes : 1/ welke tegels kiezen we. 2/ wat kosten ze. 3/ wat zou de totale kost zijn inclusief plaatsen. 4/ waar vind ik goede vloerders/tegelbedrijven.
zaterdag 1 april 2017

Plaatsen van terras

Wij willen ons terras laten tegelen in terrastegels van 120 x 40 x 2 cm op stoppen op een bestaande basis van een gegoten beton voor een oppervlakte van 30m² Te Holsbeek (gelegen tussen Aarschot en Leuven)
zaterdag 1 april 2017

Klinkers leggen voor terras en wandelpaden

Ik zou graag een terras en wandelpaden laten aanleggen met klinkers, die we reeds hebben. Ik schat de opp op max 45m2. Graag offerte na vrijblijvend bezoek ter plaatse.
donderdag 30 maart 2017

Terras en tuintrap aanmaken in composiet bankirai

Terras plaatsen rond zwembad (1 meter breed) en tuintrap. Terras in composiet bankirai, en de trap zelfde materie.
vrijdag 24 maart 2017

Houten terras aanleggen

Terras aanleggen tegen betonwand, startend na schuine betonwand en eerste gemetseld muurtje. Einde ongeveer gelijk aan einde betonwand. 2e muurtje zal weggehaald zijn. Nivellering en uitgraven doe ik zelf. Nog te bekijken hoe we best met het niveauverschil omgaan. Verder hadden we graag tegen de betonwand 2 uitsparingen voor druivelaars (die we eind mei/begin juni gaan planten) voor houtsoort dachten wij aan Thermowood of bamboe omdat we waarde hechten aan ecologische aspect (andere voorstellen zijn welkom).
donderdag 23 maart 2017

Aanleggen terras in gepolierd beton

Aanleg gepolierd beton, anti-slip, op buitenterras van 126m². Terras komt op palen (instabiele grond) en palen zijn al geboord. Graag offerte voor nivelleren, wapening aanbrengen, beton storten achterzijde woningm vanaf straat) en polieren + kwarts + sealing + voegen slijpen.
donderdag 23 maart 2017

Terras met steentapijt bekleden

Graag zouden wij ons terras met steentapijt bekleden momenteel liggen er tegels op een beton ondergrond.
woensdag 22 maart 2017

Aanleg van terras in gepolierd beton

Stabilisé reeds aangelegd. Dus enkel nog plastiekfolie + wapeningsnetten + beton + aansluiten met afwatering (acodrain. Acodrain kan ook door julie aangelegd worden. ) Graag een witgrijze kleur. Indien mogelijk en betaalbaar, vezel versterking zodat we geen voegen krijgen Oppervlakte= 5m X 19 meter (terras) + 25m² paden langsheen de achtergevel en voorgevel.
woensdag 22 maart 2017

Terras met houten vloer op metalen constructie met balustrade en trap

Het terras moet aangebouwd worden, op een hoogte van 2,5 m boven de grond. Er komt ook een trap aan het terras. Wij zouden gaan voor een houten of metalen structuur met houten planken als terrasvloer. Er zou ook een houten schutting/zitbank in hout moeten komen aan één kant van het terras. Verder moet er ook een balustrade aan het terras komen.

Partners

Partners van Casius