Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Vlaams-Brabant.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: dakterras vernieuwen, dakterras plaatsen op appartement, uitbreken van kiezelsteen tapijt terras en vernieuwen van terras door composiet, houten terras aanleggen, terras in hout aanleggen en tuin ophoging, gepolierde betonvloer / polybeton plaatsen, gepolierde betonvloer leggen, gepolierde betonvloer / polybeton, terras in gepolierde betonvloer / polybeton, houten terras maken, terras aanleggen in natuursteen, terras heraanleggen, composiet terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

donderdag 16 november 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Voor de verbouwing en uitbreiding van onze modelwoning zijn wij op zoek naar een plaatser van een betonvloer en onderliggende fundering. We spreken enkel over het leveren, plaatsen en eventueel polieren van de beton. Bekisting en bewapening zijn reeds aanwezig. We spreken over een bijkomende ondergronde garage van ongeveer 110m² en een bijkomende kelder van ongeveer 50m². We spreken vandaag over phase 1, zie document in bijlage. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Parking / garage Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : +/- 150m² in eerste phase
zondag 29 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton leggen

Renovatie waarbij slechts enkele muren blijven staan en de rest wordt vernieuwd. Betonvloer leggen. De oppervlakte is ongeveer 100 m².
zondag 29 oktober 2017

Vloerplaat en fundering leggen voor terras

Vloerplaat: Gieten van de fundering samen met de vloerplaat. Alles is uitgegraven en betonnetten en betonijzers liggen klaar in vloerplaat als fundering. Ongeveer 10 m³ nodig.
maandag 23 oktober 2017

Uitbouwen terras bel-étage

Terras opnieuw aan te leggen. Wij wonen in een bel-etage, maw het terras is op het eerste verdiep en ongeveer 25 m². Onder dat terras zou er een bureau moeten komen.
zondag 22 oktober 2017

Herstellen voegen terras

In een terras met blanc de bierges tegels 60 40 6 zijn veel voegen weg. Herstellen van de voegen.
dinsdag 10 oktober 2017

Terras aanleggen in tegels en grondwerken uitvoeren

Aanleg van terras vooraan huis, alle grondwerken moeten nog gedaan worden. Oprit van het huis. Tuin gelijkmaken. Welke tegels wenst u te plaatsen? : Keramische tegels Oppervlakte van terras is : 75 m².
zondag 17 september 2017

Composiet terras aanleggen

Het terras ligt voor een tuinhuis en er is een betonvloer gegoten waar nu natuursteen op ligt maar die willen we eraf doen omdat ze loskomen. Bestaand terras uitbreken Wat is het gewenste formaat van het terras? : het terras is 3. 05 breed en 5m lang dus 15. 25 m³
zaterdag 16 september 2017

Composiet terras aanleggen

Nieuwbouw. Terras op 1st verdieping. Ondergrond EPDM. Grote rechte vlakken, geen moeilijke kantjes. 100 vierkante meter Terras in composiet aanleggen.
donderdag 14 september 2017

Terras in klinkers

Wij wensen een terras in klinkers te laten aanleggen. Alles dient nog uitgegraven te worden en er dient nog een boordsteen geplaatst te worden. Terras : 15 à 20 m².
zondag 3 september 2017

Keramische tegels plaatsen op terras

Tegels te plaatsen op bestaand terras 6m x 4m en 6m x 2m. De tegels mogen niet dikker zijn dan 2 cm. In samenspraak met de vakman aan te kopen. 34 m².
woensdag 30 augustus 2017

Tegelwerken buitenshuis

Bestaand terras met beton tegels van 40/40 uitbreken en buitentrap van 1 meter hoogte eveneens vernieuwen. Ongeveer 20 vierkante meter.
dinsdag 29 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Momenteel is er een afwaterend terras van kiezelsteentjes graag een houten terras aanleggen. Nivelleringswerken. Terras iets meer dan 100 m².
maandag 28 augustus 2017

Terras aanleggen in thermowood

Terras moet gelegd worden op bestaande fundering en chape. De fundering staat op -20c m van de vloerhoogte. Graag in thermowood. Oppervlakte is 80 m².
maandag 28 augustus 2017

Terras met klinkers aanleggen

Het bestaande terras in hout breken we zelf af, er is een betonplaat onder waarop de stabilise en betonklinkers dan moeten geplaatst worden Oppervlakte is ongeveer 30 m².
maandag 28 augustus 2017

Houten terras aanleggen in Ipe

Terras in Ipe planken met B-fix clips. Ook nivelleringswerken uitvoeren. 8,30 x 3,50 meter. Ofwel in de maand oktober uitvoeren afhankelijk van de andere werken, ofwel in het voorjaar uit te voeren.
zaterdag 26 augustus 2017

Gemetste vijver afbreken en terras aanleggen

Ik zoek een vakman voor een gemetste vijver af te breken om daarna het terras verder aan te leggen met terrastegels.
maandag 21 augustus 2017

Aanleg klinkerterrasje

Een klein klinkerterrasje 3 m op 1,5 m en aansluitend daartegenaan een stukje 1,6 m op 0,8 m (dus een terrasje met een insprong). Graag ook boordstenen rond het hele terras (één kant ligt tegen tuinmuur maar die is nogal ongelijk). De koffer hebben we reeds uitgegraven voor zover nodig. De chape zal wel met kruiwagens doorheen ons huis moeten maar is goed doenbaar (gang en onbewoond gedeelte en vervolgens stuk tuin; ca. 50 meter van straat tot terras). Eventueel/desgewenst kopen/halen we klinkers en boorstenen zelf.
vrijdag 18 augustus 2017

Terras en oprit in gepolierde beton aanleggen

Wij willen graag ons terras en oprit in gepolierde beton ca 100 m². Aflooprooster ca 15 m te voorzien met aansluiting op riolering (gleuf ca 20lm in aarde nodig naar voorkant huis).
donderdag 17 augustus 2017

Terras in natuursteen aanleggen

Ondergrond in puin aanwezig. Terras moet op 1 niveau komen met vloer binnen en profiel schuiframen. Er dient dus ook gekeken te worden naar afwatering voor ramen. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ). Ongeveer 40 m².
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen: De eerste 80 cm wordt gebruikt om onze huidige blauwe steen te verbergen en de overgang tussen binnen en buiten op gelijk niveau mogelijk te maken. En toegang te vergemakkelijken tot de drainage die hier ligt indien nodig. Totale oppervlakte ter plaatse komen kijken.
dinsdag 1 augustus 2017

Aanleggen stenen terras

Wij willen grind vervangen door een stenen terrasvloer van 4,95m op 4,10m aangesloten aan het huis. Het betreft hier een terras in een stadstuin die volledig ommuurd is en toegang is enkel mogelijk via de deur aan de straatkant.Terras in natuursteen.
dinsdag 1 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Grondwerken zijn uitgevoerd. Misschien moet er nog een tussenlaag of verhoging geplaatst worden. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman. Oppervlakte is ongeveer 40m².
vrijdag 28 juli 2017

Heraanleg van nieuw terras

Huidig terras bankirai uit te breken, eveneens 6 treden te maken in materiaal terrasplanken Bestaand terras uitbreken. Gewenste formaat van het terras : 3x4 m. Materiaal : composiet.
donderdag 27 juli 2017

Houten terras maken

Houten terras op poten met chemische verankering in de muur. Voorkeur houtsoorten: Padoek, Ipé Wat is het gewenste formaat van het terras : 24m².
woensdag 26 juli 2017

Houten terras aanleggen

Verhoogd terras aansluitend op bestaande terras met tegels en trap. Formaat van het terras : 20 m²

Partners

Partners van Casius