Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Vlaams-Brabant.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: aanleggen van terras in hout, terras aan te leggen, beton in de tuin uitbreken en terras en oprit terug aanleggen, maken van terras in houtcomposiet, terras in printbeton aanleggen, vernieuwen terras, dakterras aan te leggen, twee buitenterassen aanleggen, vernieuwen dakterrassen nieuwe vloer nieuwe balustrade en panelen, aanleggen van terras in betontegels, aanleggen van een terras in hout met ingewerkt bankje en kruidenbak, terras in composiet aanleggen, terras met strak gepolierd beton aanleggen, terras en deel van oprit in klinkers aanleggen, heraanleggen oprit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

vrijdag 24 maart 2017

Houten terras aanleggen

Terras aanleggen tegen betonwand, startend na schuine betonwand en eerste gemetseld muurtje. Einde ongeveer gelijk aan einde betonwand. 2e muurtje zal weggehaald zijn. Nivellering en uitgraven doe ik zelf. Nog te bekijken hoe we best met het niveauverschil omgaan. Verder hadden we graag tegen de betonwand 2 uitsparingen voor druivelaars (die we eind mei/begin juni gaan planten) voor houtsoort dachten wij aan Thermowood of bamboe omdat we waarde hechten aan ecologische aspect (andere voorstellen zijn welkom).
donderdag 23 maart 2017

Aanleggen terras in gepolierd beton

Aanleg gepolierd beton, anti-slip, op buitenterras van 126m². Terras komt op palen (instabiele grond) en palen zijn al geboord. Graag offerte voor nivelleren, wapening aanbrengen, beton storten achterzijde woningm vanaf straat) en polieren + kwarts + sealing + voegen slijpen.
donderdag 23 maart 2017

Terras met steentapijt bekleden

Graag zouden wij ons terras met steentapijt bekleden momenteel liggen er tegels op een beton ondergrond.
woensdag 22 maart 2017

Aanleg van terras in gepolierd beton

Stabilisé reeds aangelegd. Dus enkel nog plastiekfolie + wapeningsnetten + beton + aansluiten met afwatering (acodrain. Acodrain kan ook door julie aangelegd worden. ) Graag een witgrijze kleur. Indien mogelijk en betaalbaar, vezel versterking zodat we geen voegen krijgen Oppervlakte= 5m X 19 meter (terras) + 25m² paden langsheen de achtergevel en voorgevel.
woensdag 22 maart 2017

Terras met houten vloer op metalen constructie met balustrade en trap

Het terras moet aangebouwd worden, op een hoogte van 2,5 m boven de grond. Er komt ook een trap aan het terras. Wij zouden gaan voor een houten of metalen structuur met houten planken als terrasvloer. Er zou ook een houten schutting/zitbank in hout moeten komen aan één kant van het terras. Verder moet er ook een balustrade aan het terras komen.
zaterdag 18 maart 2017

Aanleggen van terras in hout

Wij willen een terras aan de achterzijde van de woning bijbouwen ter hoogte van het eerste verdiep. Constructie kan deels hangen maar zou toch ook werken met palen. Onze voorkeur gaat uit naar hout maar een combinatie hout/metaal kan uiteraard ook. Exacte afmetingen te bespreken maar ga voor de oefening uit van 3m op 8m. Afwerking in tropisch hout, exacte soort kan ik u niet meedelen maar dient dezelfde te zijn als de soort die aan de voorzijde gebruikt wordt . Rechte trap naar de tuin die een tweetal meter lager ligt gewenst. Bekijk de foto's in bijlage deze zullen u een beter beeld geven, heb er ook even de constructie op geschetst waar wij aan dachten. Rekenen op uw advies en ideeën. Bezoek kan uiteraard om een goede offerte te kunnen maken.
woensdag 15 maart 2017

Heraanleg terras

(her)aanleg terras in betontegels.
maandag 13 maart 2017

Terras aan te leggen

Opgehoogd terras in composiet zwart hout van 8m x3,5 met trappen naar beneden, op draagconstructie. Helemaal dicht afgewerkt. Met balustrade met mat glas of andere afsluiting/afscherming.
zondag 12 maart 2017

Dakterras met bloembakken als omheining

Houten bloembakken voorzien van bankerai 7000x400x500 5500x400x500 2000x400x500 Bloembakken op regelbare pvc bakken. Dit is de omheining. Binnenin, houten dakterras van bankerai, aansluiten aan de muren en bloembakken.
zondag 12 maart 2017

Aanleggen van terras in Bamboo platen

Prijsaanvraag voor aanleggen van terras 36 m² in Bamboo platen. Tuin bereikbaar met vrachtwagen, moet niet afgegraven worden. Led verlichting in terras in te werken.
donderdag 9 maart 2017

Bankirai terras op appartement aanleggen

Duplex appartement waar het terras dient uitgebreid te worden met 2 meter (voorkeur aanleg bankirai). Huidige is beton. Terras aan de achtergevel.
dinsdag 7 maart 2017

Beloopbaar glazen dakterras plaatsen

We willen een dakterrras boven de keuken maken in beloopbaar mat glas. De afmetingen zijn ongeveer 195 x 244, het mag in verschillende stukken worden geplaatst. Er moet wel een structuur worden voorzien. Over het gehele oppervlak van het terras zouden glasdallen moeten komen.
woensdag 1 maart 2017

Terras aanleggen met klinkers

Klinkers zijn reeds aanwezig. Terras van 2 meter op 7 en 2 meter op 6. Is al reeds uitgegraven, wel stabilise plaatsen, en dan klinkers leggen.
dinsdag 28 februari 2017

Aanleggen terras in blauwsteen

Aanleggen van een terras van 40 m² (3,2m x 11m) in belgische blauwe hardsteen (getrommeld) in formaat 40x40 of 50x50. Adres zal aan de vakman worden meegegeven.
maandag 27 februari 2017

Bestaand terras vergroten met chinese blauw steen

Ik wil graag 30 vierkante meter Chinese blauwe steen 60 x 60 bijleggen aan bestaand terras. Op deze plaats liggen nu klinkers op een stabilisée van ongeveer 15 cm.
zaterdag 25 februari 2017

Terras van bankirai uitbreken en vervangen door ipe of padouck

Bestaand terras (halve cirkel) in Bankirai afbreken en vervangen door Ipe of Padouk. Inclusief opstapje van 2 meter op 30 cm, licht gebogen. Ongeveer een 20 m².
dinsdag 21 februari 2017

Terras aanleggen in betonklinkers

Aanleg terras in betonklinkers naast veranda. Grondwerken en afvoer grond te voorzien (6mx3m) en bestaande terras in vloer openbreken (4mx0,75m). Boordstenen in totaal 12 m. Betonklinkers worden zelf aangekocht. Er is een poort (90cm breedte) voor doorgang naar de tuin. Het moet nog uitgegraven worden , en stabilise gelegd worden.
maandag 20 februari 2017

Bestaand terras uitbreken en nieuw terras leggen

Een bestaand terras uitbreken en een nieuw groter terras aanleggen.
maandag 20 februari 2017

Vernieuwen van terrassen en betonrot aan te pakken

Een gedeeld terras moet worden hersteld. De tegels liggen los en beton valt naar beneden. Het terras ligt aan de achterzijde van het appartementsgebouw en is verdeeld in 2 dmv een glazen scherm. Het moet worden verstevigd worden en opnieuw worden betegeld. Onderkant te verstevigen.
vrijdag 17 februari 2017

Buitenterras met composietplanken bouwen

Wij hebben een groot zwevend buitenterras, momenteel nog in ruwbouw. Graag zouden wij iemand vinden die de afwerking komt doen in composietplanken, en dit nog dit voorjaar.
woensdag 15 februari 2017

Terras bedekken met houtcomposiet

Achter het huis is de plateau voor terras al meegegoten (8,69m op 3,45m) tijdens de bouw. Nu wil ik het terras laten aanleggen in houtcomposiet of dergelijke.
woensdag 15 februari 2017

Tuinterras maken

Ik wil een tuinterras laten aanleggen van ongeveer 12 m².Terras in betonklinkers of graniet , tegels ? keuze nog niet gemaakt.
zondag 12 februari 2017

Aanleggen terras en oprit in kasseien

Na renovatie huis willen we een terras aanleggen. Een deel overdekt, een deel niet. Terras mag aansluiten op de oprit. Deze moet ook opnieuw aangelegd worden ( +- 80 m²kasseien, aanwezig). Doen jullie dit ook? Kunnen wij een opgesplitste factuur ontvangen voor beide werken. Adres zal meegegeven worden aan de vakman die ter plaatse komt kijken om een prijs op te maken.
vrijdag 10 februari 2017

Houtrot verwijderen

Houtrot onderaan steunbalk van het terras buiten verwijderen.
dinsdag 7 februari 2017

Oprit en terras beklinkeren

Ik wil graag het terras laten beklinkeren. De afmetingen hiervan zijn 10m op 9,5m en een extra stukje van 3m op 3m50. Het terras is bereikbaar via de poort en oprit.

Partners

Partners van Casius