Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Vlaams-Brabant.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: veranda en terras aanbouwen, aanleggen dakterras, gazon ombouwen tot terras in klinkers en deels hout, vernieuwen en uitbreiden terras, renoveren terrassen, aaanleggen van terras en oprit, terras aanleggen op strand, terras aanleggen in tropisch hout, gedeelte bankirai terras vervangen, terras aanleggen in polybeton, aanleggen van IPE terras, dakterras aan te leggen, gepolierd terras aanleggen, terras aanleggen, terras in steentapijt aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

donderdag 25 mei 2017

Terras in composiet

Eenvoudig terras in composiet, in hoek van tuin
donderdag 25 mei 2017

Terras aanleggen

We hebben momenteel een terras met terrastegels. Maar deze liggen er niet meer mooi bij (scheuren in de tegels, losliggende tegels enz...). Afmetingen : 24 m² (lengte : 4 m breedte : 8 m) Lengte van de planken dus liefst : 4 m We zouden dus graag een nieuw terras leggen in bankirai, bamboe of hout, graag advies hieromtrent.
donderdag 18 mei 2017

Terras venieuwen

Nieuw terras aanleggen, volledig vernieuwen. Bestaand terras , tegels uitnemen, en nieuw tegels plaatsen. Alles vervangen door nieuwe nog te kiezen tegels.
donderdag 18 mei 2017

Vernieuwen en uitbreiden terras

Vernieuwen en uitbreiden bestaand terras met aangepaste ingewerkte sfeerverlichting, en plaatsen van een gedeeltelijke overkapping alsook op een gedeelte windschermen plaatsen.
woensdag 17 mei 2017

Terras heraanleggen

Vervangen van bestaand terras met regels die gebarsten zijn. Ondergrond is niet volledig waterpas. Terras aanleggen in tegels, tegels in samenspraak met de vakman.
maandag 15 mei 2017

Aaanleggen van terras en oprit

Aanleggen van een oprit & terras in steentapijt. (eventueel in combinatie met betontegels of poly beton)
vrijdag 12 mei 2017

Aanleggen terras

Aanleg op een betonverharding van een overdekt terras. Er is maar een heel beperkte dikte van de tegels (1. 5cm of minder) mogelijk.
woensdag 10 mei 2017

Aanleggen terras en oprit

De oppervlakte van het terras is 32 m² (4*8), maar er kan eventueel aansluitend een oprit aangelegd worden van ongeveer 60m².
dinsdag 9 mei 2017

Veranda en terras aanbouwen

Aanbouw aan woning van terras en veranda . Plannen kunnen opgevraagd worden. Materiaal te bespreken wat betegeling betreft.
zondag 7 mei 2017

Aanleggen terras in Ipe

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras in Ipe. Het terras komt boven op een klinker terras. Afmeting :4 m * 5 meter.
zondag 7 mei 2017

Terras aanleggen in polybeton

Terras aanleggen in poly beton donkerblauwe kleur. verzagen in tegels 100 x 100. dikte 10 cm.
vrijdag 5 mei 2017

Dakterras met zwevende constructie plaatsen

Dakterras met zwevende constructie aan te leggen in hout. Op een plat dak dat daarvoor bestemd is, onmogelijk aanpalend aan keuken op eerste verdieping. (Enkel toegang via keukendeur). Dakbedekking (roofing) aanwezig en waterdicht, Reeds bestaande balustrade in aluminium met donkere glasplaten, deels beschadigd. Mogelijkheid tot alternatief: vervangen van glas door hout, geïntegreerd in aluminium structuur?? Belichting te bekijken, 1 buitenlamp tegen de muur aanwezig (maar momenteel kapot).
donderdag 4 mei 2017

Terras en oprit aanleggen

Graag zouden wij een terras en een oprit aanleggen en we zouden informatie willen over polybeton.
maandag 1 mei 2017

Hout of composiet terras aanleggen

Op bestaand terras, met een niveau verschil van +/- 40 cm over een lengte van 6 m, een hout composiet terras aanleggen en het hoogteverschil aan het eind wegwerken met 3 trappen.
zaterdag 29 april 2017

Aanleggen terras

Een terras van 42 m2. Met boordsteen. We zouden graag een ruwe zwarte terrastegel hebben, van bijvoorbeeld 60 x 60 of 80 x 80 (voorbeeld foto in attach) De ondergrond is nu losse grond. Er moet dus nog stabilisé aangelegd worden ( 2 foto's in attach)
vrijdag 28 april 2017

Houten terras op 1ste verdieping

Terras op eerste verdiep, graag op verstelbare steunen, dwarsbalken en afwerking in hout.
donderdag 27 april 2017

Terras plaatsen

Terras is 3 m x 2. 50 meter. Hout of kunststof.
zaterdag 22 april 2017

Terras renoveren

Graag wens ik mijn terras te renoveren; herraanleg zijkant , en stabilisatie laag vernieuw + waterdichting maken terras =/- 6m2 in vietnamees blauwe steen (zo snel mogelijk) ook een 2de offerte voor nieuw aanleg van volledig terras 46m2 + 16m2 in composiet hout.
donderdag 20 april 2017

Nieuw terras aanleggen

Leggen van nieuw buiten terras ( 50 m² ) in blauwe steen of ander voorstel !!!! Oude stenen reeds uitgebroken en afgevoerd Oppervlakte reeds voorzien van dunne laag cement.
dinsdag 18 april 2017

Herstellen en waterdicht maken van zwevend terras

Terras op de 4 de verdieping zwevend terras. Er is door insijpeling van water, barsten en mos. Herstelling en nieuwe vloer aanleggen.
zondag 16 april 2017

Storten van beton

Betreft aanleg polybeton verharding die dient te fungeren als vloer voor tuinhuis, achteraan in de tuin.
vrijdag 14 april 2017

Afbreken en opnieuw aanleggen van bankirai terras

Heb een lek in de leiding van mijn koivijver, want pomp zuigt lucht aan. Ben zeker dat lek onder mijn terras ligt (daar ligt een koppelaansluiting die waarschijnlijk lekt), dus bankirai zal moeten weggenomen worden, stabilisé opruimen zodat ik aan mijn leidingen kan komen en repareren. Daarna opnieuw stabilisé gieten en bankirai terug plaatsen. Graag een prijsofferte verkregen.
donderdag 13 april 2017

Bouwen van nieuw terras

Het betreft een terras van ongeveer 50 m², er is echter wel een hoogteverschil van ongeveer 40 cm van het begin van het terras naar het einde toe.
woensdag 12 april 2017

Plaatsen padoukterras

Is een plantenvak van 7 op 1 waar reeds boordstenen geplaatst zijn. Dus enkel stabilise aanleggen en een terras in ipe of padouk.
zondag 9 april 2017

Terras renoveren

Graag willen we ons terras renoveren. Oppervlakte ongeveer 30m². Materiaalkeuze nog te bespreken met vakman. Zou het mogelijk zijn om een offerte aan te vragen ?