Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

zondag 15 juli 2018

Aanleggen van terras en oprit in tegels

Aanleggen van een terras en oprit met betontegels graag van 60 op 60. Oppervlakte van het terras zou 8 op 3 meter. De oprit zou ongeveer 20 a 40 m².
vrijdag 13 juli 2018

Oprit en terras aanleggen

Het gaat over een stuk oprit van 49 vierkante meter waar ik platinnen op wil van 15 x 15 ongeveer. Er is een deel terras nodig met keramische tegels 56 vierkante meter.
donderdag 12 juli 2018

Composiet terras aanleggen

Aanleggen van een composiet terras. Planken met groeven (licht bruin). Terras van 12 m op 3,5 m en een wegje van 1 m x 4,5 m naar een ander terras van 3 m x 4 m. Ondergrond is afgegraven. Totaal oppervlakte terras aanleggen is ongeveer 80 m².
dinsdag 10 juli 2018

Oprit aanleggen in Portugese graniet kasseien

Oprit aanleggen 215 m² aan te leggen dit zijn twee stukken in portugese graniet kasseien afmetingen 7x9 cm in recht verband. De boord ook met kasseien aanleggen.
zaterdag 7 juli 2018

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen dit is voor een tweede terras aan te leggen. Graag een zwevend terras. Voorkeur gaat naar een paddoek terras. Totaal 20 m².
zondag 1 juli 2018

Bankirai terras verwijderen en tegels aanleggen

Hebben momenteel bestaande bankirai terras maar willen deze uitbreiden en naar een duurzamere materiaal met minder onderhoud. Graag de bankirai terras verwijderen en betegelen. Oppervlakte is ongeveer 30 m².
zondag 1 juli 2018

Houten terras aanleggen

Het gaat om een terras (liefst in padouk met zo breed mogelijke balken) van 4,2mx7,6m met daaraansluitend een stuk van +- 60cm breed wat 2,5m uitsteekt om zo een hoek te vormen rond het huis. 10cm +- hoger als het gazon, op hoogte van de schuifdeur achteraan. Nu nog niks aanwezig enkel kiezelsteentjes.
zondag 1 juli 2018

Houten terras aanleggen

Momenteel is er een terras van grint afgescheiden door houten bils en een stukje gras. Het geheel is ongeveer 6m x 3m. Mijn voorkeur gaat naar gebruiksvriendelijk materiaal , ik laat me adviseren door de vakman hieromtrent
donderdag 21 juni 2018

Terras betegelen

Beste We wensen ons terras opnieuw aan te leggen. De ondergrond is beton maar dient nog extra laagje mortel voor te egaliseren. De tegels zijn 60*60*2 c. 85 m².
zondag 17 juni 2018

Betonplaten / XXL betontegels plaatsen

Voor nieuwbouw wil ik een terras van 7m op 4m aanleggen En het liefst in Betonplaten/XXL betontegels
dinsdag 5 juni 2018

Houten dakterras plaatsen

Ik wil men plat dak met epdm ombouwen tot dakterras. Ongeveer 16 a 20 m². Aan te leggen met hout. Raam verwijderen en deur in de plaats komen.
dinsdag 5 juni 2018

Composiet terras aanleggen

Graag wil ik mijn terras van ongeveer 24m² willen aanleggen in composiet.
maandag 4 juni 2018

Composiet terras aan te leggen

Terras te bedekken met composiet bankirai. Terras: tussen 10 en 50 m²
maandag 4 juni 2018

Terras vernieuwen na verzakking

Wil bestaand terras van +/- 27m² dat aan het verzakken is vervangen door composiet omdat ik gelezen heb dat dit stevig en onderhoudsvriendelijk is. Het terras dat nu ligt zijn Marlux tegels. Ik veronderstel dat deze zullen moeten worden opgebroken en dat er een stabiele ondergrond zal moeten geplaatst worden vooraleer de composiet kan geplaatst worden. De werken MOETEN gebeuren omdat de verzakking slecht is voor vocht dat in de muren kan dringen. Wat mij dus interesseert is natuurlijk een professioneel advies en een gunstige :-) prijsofferte. Deze aanvraag is niet om maar eens een prijsidee te hebben, de werken zullen uitgevoerd worden.
maandag 4 juni 2018

Houten terras aanleggen

De grond is een mengsel tussen leem en zand en kleine steentjes. Graag hadden wij een mooie terras in hout laten plaatsen met een oppervlakte van ongeveer 40 m². Moeten nog grondwerken gebeuren.
maandag 4 juni 2018

Houten dakterras heraanleggen

Terrras vernieuwen , houtwerk is rot. Ons terras is een rechthoekig terras van 4 diep en 10m breed. Het moet op een dakdichting geplaatst worden (huidig terras is ook al zo geplaatst). Geen balustrade.
donderdag 31 mei 2018

Terras aanleggen

Wij zouden graag een terras (ongeveer 20m²) willen in de tuin grenzend aan ons veranda. Voorlopig ligt er voor een groot stuk gras en kale grond. Iets voor de veranda ligt een drain op ongeveer 70cm diepte. We hebben gedacht aan dallen of grote klinkers te gebruiken
donderdag 31 mei 2018

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Wij hebben de tegels al in ons bezit. Ons terras is 90 m² Enkel het plaatsen nodig
dinsdag 29 mei 2018

Verzakking put onder terras oplossen

Onze vergaarput die onder het terras van de buren ligt is ingestort. Het terras moet opgebroken worden (beton, brikkelion, tegels), put en leidingen hersteld en terras heraangelegd. Dit alles dringend want we kunnen moeilijk wassen/douchen.
dinsdag 29 mei 2018

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Graag had wil ik verschillende opties overlopen met de vakman voor zowel betonvloer of beton tegels. Het gaat over een 300m² in totaal rondom het huis waarvan deels oprit .
maandag 28 mei 2018

Houten terras aanleggen

Graag zouden we een terras aanleggen bovenop het platdak van de onderbuur, uiteraard mag dit niet met tegeldragers . De totale oppervlakte is 21m² met ballustrade in hout of metaal .
woensdag 23 mei 2018

Houten terras aanleggen voor pergola

Graag hadden wij een houten vloer willen laten aanleggen voor een pergola. Afmetingen 400x 450. Betonnen vloer is reeds aanwezig.
dinsdag 22 mei 2018

Houten terras leggen

Ik ben op zoek naar vloerbedekking (terrasplanken, geen tegels) voor 2 terrassen in L-vorm. In totaal gaat het over 28 m² Ik overweeg hout of kunststof of materiaal dat onderhoudsvriendelijk is Als ondergrond hebben we momenteel een betonnen vloer.
maandag 21 mei 2018

Houten dakterras plaatsen

Graag had ik een dakterras willen plaatsen van ca 50 m² Materiaal en afwerking in overleg met de vakman . Geen ballustrade .
zondag 13 mei 2018

Houten terras plaatsen op plat dak

Het gaat over een dakterras afgewerkt met EPDM rubber van 5meter op 1,75m. Geen balustrade enkel houtenplanken.

Partners

Partners van Casius