Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Vlaams-Brabant.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: buitenterras met composietplanken bouwen, aanleg van terras nieuwbouw, dakterras met schuifdeur aanmaken, aanleggen terras en oprit in kasseien, terras renoveren houtcomposiet aanleggen, plaatsen van terras in beton, terras in gepolierde beton, terras plaatsen en uitbreiden, composiet terras aanmaken, terras aanleggen, terras aanleggen in betonklinkers, nieuw groot terras aanleggen, bestaand terras uitbreken en nieuw terras leggen, vernieuwen van terrassen en betonrot aan te pakken, plaatsen van betontegels voor dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

dinsdag 21 februari 2017

Terras aanleggen in betonklinkers

Aanleg terras in betonklinkers naast veranda. Grondwerken en afvoer grond te voorzien (6mx3m) en bestaande terras in vloer openbreken (4mx0,75m). Boordstenen in totaal 12 m. Betonklinkers worden zelf aangekocht. Er is een poort (90cm breedte) voor doorgang naar de tuin. Het moet nog uitgegraven worden , en stabilise gelegd worden.
maandag 20 februari 2017

Bestaand terras uitbreken en nieuw terras leggen

Een bestaand terras uitbreken en een nieuw groter terras aanleggen.
maandag 20 februari 2017

Vernieuwen van terrassen en betonrot aan te pakken

Een gedeeld terras moet worden hersteld. De tegels liggen los en beton valt naar beneden. Het terras ligt aan de achterzijde van het appartementsgebouw en is verdeeld in 2 dmv een glazen scherm. Het moet worden verstevigd worden en opnieuw worden betegeld. Onderkant te verstevigen.
maandag 20 februari 2017

Terras in gepolierde beton aanmaken

Ons terras heeft een oppervlakte van +/- 3m op 5 m. In beton, ingewerkt in de achtergevel en ligt er een jaar. Dus volledig stabiel. In plaats van te betegelen of te bekleden met hardhout of composietmateriaal, denken we dat gepolierde beton op de beton de meest duurzame oplossing is om tot een mooie afgewerkt terras te komen. Bovendien moeten de randen ook afgewerkt worden.
vrijdag 17 februari 2017

Buitenterras met composietplanken bouwen

Wij hebben een groot zwevend buitenterras, momenteel nog in ruwbouw. Graag zouden wij iemand vinden die de afwerking komt doen in composietplanken, en dit nog dit voorjaar.
woensdag 15 februari 2017

Terras bedekken met houtcomposiet

Achter het huis is de plateau voor terras al meegegoten (8,69m op 3,45m) tijdens de bouw. Nu wil ik het terras laten aanleggen in houtcomposiet of dergelijke.
woensdag 15 februari 2017

Tuinterras maken

Ik wil een tuinterras laten aanleggen van ongeveer 12 m².Terras in betonklinkers of graniet , tegels ? keuze nog niet gemaakt.
zondag 12 februari 2017

Aanleggen terras en oprit in kasseien

Na renovatie huis willen we een terras aanleggen. Een deel overdekt, een deel niet. Terras mag aansluiten op de oprit. Deze moet ook opnieuw aangelegd worden ( +- 80 m²kasseien, aanwezig). Doen jullie dit ook? Kunnen wij een opgesplitste factuur ontvangen voor beide werken. Adres zal meegegeven worden aan de vakman die ter plaatse komt kijken om een prijs op te maken.
vrijdag 10 februari 2017

Houtrot verwijderen

Houtrot onderaan steunbalk van het terras buiten verwijderen.
dinsdag 7 februari 2017

Oprit en terras beklinkeren

Ik wil graag het terras laten beklinkeren. De afmetingen hiervan zijn 10m op 9,5m en een extra stukje van 3m op 3m50. Het terras is bereikbaar via de poort en oprit.
vrijdag 3 februari 2017

Aanleggen van nieuw terras

Plaatsing nieuw terras. Eventuele voorbereidende werken zijn onduidelijk, hoogstwaarschijnlijk is een nivellering nodig. Plaatsing van waterafvoer en/of terrasverlichting zijn in functie van wat er mogelijk is.
woensdag 25 januari 2017

Plaatsen van dakterras in bankirai of ipe

Plaatsing van dakterras op roofing ondergrond. Plaatsing van steunen, dan frame in hout en daarop de bankirai. Breedte planken 12 cm, dikte 21 mm, vlakke planken (geen groeven). Terras is rechthoekig. Op twee hoeken is er een afloop voor het regenwater. Hiermee rekening houden AUB. Geen voorbereidende werkzaamheden, echter wil plaatsen van steunen omdat het dak in roofing is en er een niveauverschil is tussen het hoogste en het laagste punt van ongeveer 10 cm in hoogte. Aanvoer materiaal is makkelijk (eerste verdieping, goede brede doorgang naar de straat, ruime parking vooraan om voertuig met bv. Aanhangwagen te plaatsen. Houttype gebruiken dat niet opkrult en na verloop van tijd bij voorkeur eerder grijs wordt. Prijs maken all-in (aanleveren, plaatsen, afwerken, behandelen?)
woensdag 25 januari 2017

Terras in gepolierd beton leggen

Ons terras is ongeveer 150m² Hier hadden we graag gepolierde beton gehad met een licht kleurpigment.
maandag 23 januari 2017

Heraanleg terras

Opbreken van oude terras en trappen naar tuin plaatsen. - 50 à 55 m² Heraanleg nieuw terras met betontegels, alsook de 2 trappen naar tuin.
zondag 22 januari 2017

Terras in L vorm leggen voorkeur composiet

Terras in L vorm dat nu voor 36 m² uit beton bestaat en voor de rest uit kiezelsteentjes. Twijfelen tussen steen en composiet graag advies.
maandag 16 januari 2017

Terras + betonplaten

Terras van 30 m² aanleggen + 16 meter betonplaten. Terras met tegels.
dinsdag 10 januari 2017

Aanleggen oprit langs woning

Aanleggen oprit langs de woning + oprit garage in basalt platines.
maandag 9 januari 2017

Aanleggen van houten terras

Aanleg van een houten terras met 2 trappen zoals aangegeven op plan. Het terras dient voorzien te worden van palen en een regelwerk. Liefst een duurzaam en ecologische houtsoort. Te bespreken met de vakman ter plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken door de vakman. Graag de werken laten uitvoeren in de maand maart.
dinsdag 3 januari 2017

Aanleg terras

Aanleg terras van ongeveer 90 m² met keramische tegels. Graafwerken , grondwerken , egalisen chape en dan aanleg terras.Achteraan de woning na renovatie.
donderdag 29 december 2016

Terras en oprit in beton

Graag hadden wij ons bestaand terras en oprit en eventueel de toegangspaden heraangelegd in beton. De oppervlaktes bedragen ongeveer 2 x 70 m². Aan het terras zijn ook 2 toegangen met trap (1 en 3 treden) Hierbij ziet u enkele foto's. Graag uw reactie en mijn inziens best een bezoek ter plaatse voor de juiste inschatting en om een offerte op te maken.
donderdag 29 december 2016

Terras overdekking 10 m. X 5 m. + nieuwe vloerbedekking

Rondom de woning -verticaal blauwesteen L- 1 m. X h. 35 cm x Br. 3,5 of 4 cm. (totale lengte +- 50 m.
dinsdag 20 december 2016

IPE hardhout vlonder van 7 m² finaliseren.

Prijsindicatie : Ik zoek iemand die op korte termijn een IPE hardhout vlonder kan finaliseren. Geraamte dat onder vlonder komt ligt er al (dwarsbalken). Het gaat dus alleen nog om 7 m² buitenparket van IPE vast te vijzen. Met een paar uur is dat gedaan. Graag op een vrijdagmiddag ter plaatse komen kijken.
maandag 12 december 2016

Aanleggen zonneterras op bestaand gras

Aanleg zonneterras op een bestaand gazon. Worteldoek reeds aanwezig. Terrein helt licht af, dus nivellering of extra balken onder terras aan 1 kant nodig. 4 x 3 meter. Ongeveer een 12 m² aanleggen met composiet.
maandag 14 november 2016

Terras heraanleg

Terras is van een appartement Terras is 2m65 breed en 6m50 lang. Nu ligt er slechte bankirai De planken zijn 2m65 lang. Komt ongeveer overeen met 44 planken + steunbalken . Zouden de bestaande spellen (ijzertjes ) kunnen dienen.
zaterdag 12 november 2016

Aanleggen oprit en terras

Oppervlakte : 45 vierkante meter oprit en 55 vierkante meter terras, de oprit zouden we willen uitvoeren in een goedkopere Kassel, het terras met een vlakke Kassel. Op de oprit ligt er momenteel dolemiet, op het terras ligt er hout, het terras kan door mij worden voorbereid maar graag had den we een totaalprijs gewenst met en zonder voorbereiding.

Partners

Partners van Casius