Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

vrijdag 7 december 2018

Terras in composietplanken aanleggen

Terras met composietplanken aanleggen, ongeveer 25 m². Losse ondergrond dus er moet ook iets voorzien worden voor stabiliteit onder de planken.
woensdag 14 november 2018

Terras terug aanleggen

Nu een terras met gewonen tegels en stabilisé. Terras dient uitgebroken te worden. Aanleg van nieuw terras met klinkers. Oppervlakte 45 m². Dit is voor renovatie
donderdag 8 november 2018

Composiet terras aanleggen

Het gaat over een terras in composiet van 44m² op bestaand terras in steen.
dinsdag 30 oktober 2018

Kunststof terras maken

Er ligt al een terras, van materiaal blauwe natuursteen. Wij wensen nu, nadat onze pergola geplaatst is, een mooi afgewerkte kunststof bankirai te plaatsen rondom de pergola. Deze bedraagt een oppervlakte van ongeveer 30 m²; Ook 2 trappen op terras aan te maken.
vrijdag 26 oktober 2018

Houten terras maken

Overdekt klein terras, houtkleur moet ik nog kiezen . Terras houtwerk 9,7 m².
dinsdag 23 oktober 2018

Kunststof terras aanleggen

Houten bankirai terras van een 50 vierkante meter op een bestaand dallen vloer ,nu had ik graag een vakman voor een composiet terras. Houten terras om te vormen tot een composiet terras.
maandag 22 oktober 2018

Aanleggen van bankirai-kunststof terras aanmaken op bel-étage

Oud terras 1e verdieping vervangen. Bij voorkeur balustrades in zink en bankirai-kunststof op vloer. Oppervlakte van 25 m² aan te leggen.
vrijdag 5 oktober 2018

Houten dakterras aanleggen

We zouden graag een houten terras plaatsen op ons platte dak in roofing. Ook een trap plaatsen naar het terras. Tussen de 50 - 100 m² groot.
woensdag 3 oktober 2018

Terras aanleggen met keramische tegels

Terras leggen van ongeveer 50 m² met keramische tegels 60 x 60 op tegeldragers.
woensdag 26 september 2018

Composiet terras aanleggen

Huidig terras is niet zo vlak met tegels(ligt er al 50 jaar) . Zouden terras in composiet of hardhout Ipé overwegen. Terras dient op niveau deuruitgang te komen dat een 19 cm hoger ligt dan bestaand terras. Ook trap naar hof dient dan gemaakt.
maandag 24 september 2018

Composiet terras aanleggen

Momenteel heb ik een terras met tegels ter grootte van 4,5 m op 4 m. Hierboven op zou ik een terras willen in composiet hout met een diameter van 5 m op 8,5 m. Dus een deel op de bestaande terrastegels en een deel bovenop een grasgedeelte.
woensdag 12 september 2018

Houten terrassen uitbreken en vernieuwen

Volledig verbouwen van 2 terrassen in hout (totaal = +/- 100 m²) Het hout is verrot en moet eruit. Afbreken van het hout en nieuw hout leggen. Het zijn twee terrassen, een van de terrassen graag verlengen met een 20 m² te vergroten.
zondag 9 september 2018

Overkapping in thermowood plaatsen

Een overkapping maken graag in thermowood of andere materiaal te bespreken met de vakman. De elektriciteit ligt er. Het zijn twee muren van 2 meter op 3,5 hoog. Plafond van 2,5 x 4,5 en opstaande dakrand van 80 cm hoog op 4,5 breed.
maandag 3 september 2018

Houten terras aanleggen

Standaard buiten terras van +/- 12 m², in groene omgeving met veel bomen een houten terras aanmaken. Liefst geen tropisch hout, graag in thermisch hardhout.
zondag 26 augustus 2018

Nieuw terras aan salondeur aanleggen

Terras aanleggen van 5m op 4,6m aan het salon. Betontegels of gewone tegels omrand door klinkers in dezelfde stijl als deze die er nu liggen. Materiaal aan te kopen door de vakman. Afbraakwerken zal ik in eerste instantie zelf uitvoeren.
woensdag 15 augustus 2018

Betonrot aan terrassen herstellen

Bestaande terrassenn 4 in totaal, aan 2 appartementsgebouwen vertonen sporen van betonrot en beginnen af te brokkelen. Ze moeten dringend hersteld worden. Hierna zou ik deze ook graag laten betegelen.
donderdag 26 juli 2018

Aanleggen terras 18 m² in blauwsteen

Wij zouden graag een terras laten aanleggen van ongeveer 18 m², blauwe (Belgische, Ierse of Vietnamese) hardsteen. Daarbij hoort ook het weghalen en omvormen in een bloemenbak van een deel van de trap naar de tuin. De afboording daarvan moet ook worden voorzien.
woensdag 25 juli 2018

Composiet terras plaatsen 30 m²

We willen een terras laten plaatsen en overwegen hiervoor graag composiet. Het terras zou ongeveer 10 m op 3 m zijn. Nog grondwerken gebeuren.
maandag 23 juli 2018

Houten terras aanleggen voor nieuwbouwwoning

Sinds anderhalf jaar wonend in onze nieuwbouw. Zouden nu een terras willen aanleggen in onze achtertuin voor een oppervlakte van ongeveer 30 m². Grondwerken niet uit te voeren door de vakman.
zondag 22 juli 2018

Terras aanleggen op eerste verdieping

Ik zou graag een terras aanbouwen aan mijn appartement op de 1 s te verdieping. Van 4 m op 1 m 80.
zondag 15 juli 2018

Aanleggen van terras en oprit in tegels

Aanleggen van een terras en oprit met betontegels graag van 60 op 60. Oppervlakte van het terras zou 8 op 3 meter. De oprit zou ongeveer 20 a 40 m².
vrijdag 13 juli 2018

Oprit en terras aanleggen

Het gaat over een stuk oprit van 49 vierkante meter waar ik platinnen op wil van 15 x 15 ongeveer. Er is een deel terras nodig met keramische tegels 56 vierkante meter.
donderdag 12 juli 2018

Composiet terras aanleggen

Aanleggen van een composiet terras. Planken met groeven (licht bruin). Terras van 12 m op 3,5 m en een wegje van 1 m x 4,5 m naar een ander terras van 3 m x 4 m. Ondergrond is afgegraven. Totaal oppervlakte terras aanleggen is ongeveer 80 m².
dinsdag 10 juli 2018

Oprit aanleggen in Portugese graniet kasseien

Oprit aanleggen 215 m² aan te leggen dit zijn twee stukken in portugese graniet kasseien afmetingen 7x9 cm in recht verband. De boord ook met kasseien aanleggen.
zaterdag 7 juli 2018

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen dit is voor een tweede terras aan te leggen. Graag een zwevend terras. Voorkeur gaat naar een paddoek terras. Totaal 20 m².

Partners

Partners van Casius