Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Vlaams-Brabant.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: gezamelijke dakterras aan te leggen ook bij buurman, aanleggen van houten terras, terras overdekking 10 m. X 5 m. + nieuwe vloerbedekking, nieuw terras aanleggen, houten terras aanleggen, aanleg dakterras, heraanleggen van terras, aanleggen oprit langs woning, terras renoveren, aanleg terras, terras en oprit in beton, terras + betonplaten, iPE hardhout vlonder van 7 m² finaliseren. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

maandag 16 januari 2017

Terras + betonplaten

Terras van 30 m² aanleggen + 16 meter betonplaten. Terras met tegels.
dinsdag 10 januari 2017

Aanleggen oprit langs woning

Aanleggen oprit langs de woning + oprit garage in basalt platines.
maandag 9 januari 2017

Aanleggen van houten terras

Aanleg van een houten terras met 2 trappen zoals aangegeven op plan. Het terras dient voorzien te worden van palen en een regelwerk. Liefst een duurzaam en ecologische houtsoort. Te bespreken met de vakman ter plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken door de vakman. Graag de werken laten uitvoeren in de maand maart.
dinsdag 3 januari 2017

Aanleg terras

Aanleg terras van ongeveer 90 m² met keramische tegels. Graafwerken , grondwerken , egalisen chape en dan aanleg terras.Achteraan de woning na renovatie.
donderdag 29 december 2016

Terras en oprit in beton

Graag hadden wij ons bestaand terras en oprit en eventueel de toegangspaden heraangelegd in beton. De oppervlaktes bedragen ongeveer 2 x 70 m². Aan het terras zijn ook 2 toegangen met trap (1 en 3 treden) Hierbij ziet u enkele foto's. Graag uw reactie en mijn inziens best een bezoek ter plaatse voor de juiste inschatting en om een offerte op te maken.
donderdag 29 december 2016

Terras overdekking 10 m. X 5 m. + nieuwe vloerbedekking

Rondom de woning -verticaal blauwesteen L- 1 m. X h. 35 cm x Br. 3,5 of 4 cm. (totale lengte +- 50 m.
dinsdag 20 december 2016

IPE hardhout vlonder van 7 m² finaliseren.

Prijsindicatie : Ik zoek iemand die op korte termijn een IPE hardhout vlonder kan finaliseren. Geraamte dat onder vlonder komt ligt er al (dwarsbalken). Het gaat dus alleen nog om 7 m² buitenparket van IPE vast te vijzen. Met een paar uur is dat gedaan. Graag op een vrijdagmiddag ter plaatse komen kijken.
maandag 12 december 2016

Aanleggen zonneterras op bestaand gras

Aanleg zonneterras op een bestaand gazon. Worteldoek reeds aanwezig. Terrein helt licht af, dus nivellering of extra balken onder terras aan 1 kant nodig. 4 x 3 meter. Ongeveer een 12 m² aanleggen met composiet.
maandag 14 november 2016

Terras heraanleg

Terras is van een appartement Terras is 2m65 breed en 6m50 lang. Nu ligt er slechte bankirai De planken zijn 2m65 lang. Komt ongeveer overeen met 44 planken + steunbalken . Zouden de bestaande spellen (ijzertjes ) kunnen dienen.
zaterdag 12 november 2016

Aanleggen oprit en terras

Oppervlakte : 45 vierkante meter oprit en 55 vierkante meter terras, de oprit zouden we willen uitvoeren in een goedkopere Kassel, het terras met een vlakke Kassel. Op de oprit ligt er momenteel dolemiet, op het terras ligt er hout, het terras kan door mij worden voorbereid maar graag had den we een totaalprijs gewenst met en zonder voorbereiding.
zaterdag 29 oktober 2016

Aanleggen terrassen en terraspaden

Aanleg van 2 terrassen en terraspaden in kleine tuin
zaterdag 22 oktober 2016

Aanleggen houten terras

Bedoeling is om een goed duurzaam houtsoort rond mijn zwembad aan te leggen - Afmetingen zwembad 5 op 8. Hout aanleg zou 2 meter rond het zwembad komen in een lengte en een breedte Hout aanleg zou 3 meter rond het zwembad komen in de andere lengte en breedte
zondag 16 oktober 2016

Terras plaatsen achterzijde tuin

Terras achterkant tuin : Ondergrond bestaat uit mix van grond,beton. Afmetingen 3 meter diep of 3,5 meter diep op 7 meter breed (dus 21 of 24,5 m²)
vrijdag 14 oktober 2016

Terras aanleggen

Uitgraven/vernieuwen van terras en afwerken met tegels en betonbielzen. Oppervlakte uitgraven is 25m². Totale oppervlakte is 50m².
vrijdag 30 september 2016

Terras aanleggen

Terras graag in padouk hout + chappe
dinsdag 27 september 2016

Stabilisé leggen - klinkers leggen

Leggen van terras: Stabilisé en leggen van getrommelde klinkers (type Marlux) Adres geven we door aan de vakman.
vrijdag 23 september 2016

Aanleg terras

Aanleg terras achter woning. Reeds uitgegraven. Afwerking blauwe hardsteen.
donderdag 22 september 2016

Aanleggen terras

Aanleg terras van composiet op betonnen terras. Aanleg padje naar zijraam en klein terrasje - nu nog gras en niet genivelleerd.
woensdag 14 september 2016

Vernieuwen houten terras

Prijsofferte: Afbreken en vernieuwen van huidig oud houten terras. Te bespreken met de vakman.
dinsdag 13 september 2016

Arduin leggen terras

Chinese arduin leggen 50 x 50 x 3 cm verzoet met facet. Er ligt een bestaande bedekking met tegels , wordt zelf uitgebroken. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman voor idee en mogelijkheden, en welke werken er moeten worden gedaan.
woensdag 7 september 2016

Terras aanleggen

Het aanleggen van mijn terras (20 m²) betreft een nieuwe draagstructuur en bekleding alsook een omsluiting (gemuurd); plaatsing van een trapje.
maandag 5 september 2016

Aanleggen terras met keramische tegels/beton

Aanleg terras, inclusief grondwerken, achter huis (5 m x 9 m). Materiaal nog te bekijken i.f.v. o.a. prijs: keramische tegels of polybeton. Moet nog uitgegraven worden , en stabilisé gelegd worden.
zondag 4 september 2016

Vernieuwen terras en metsen tuinhuis

Heraanleg terras 11x4m ( waar nadien een terrasoverkapping komt ) + metsen tuinhuis 7x3m
zondag 28 augustus 2016

Aanleggen van geplierde betonnen terras

Betonnen terras van 39 m² achter een rijhuis. De grond is reeds 15 cm uitgegraven (maar nog niet perfect vlak gemaakt). Een pomp die over het huis zou storten kan voor de deur staan vanwege een zeer brede straat. Kleinere machines kunnen door de deur en gang naar achter gebracht worden. Het terras is rechthoekig ongeveer een 8 m x 4,85 m. (Ongeveer zo breed als de tuin) Graag hadden wij voegen zodat het terras lijkt te zijn betegeld met tegels van ongeveer 1,6 m x 1,6 m. Via mail kan ik gerust een aantal foto's doorsturen.
zondag 28 augustus 2016

Aanleggen van thermowood terras

Een thermowood terras van ca. 50 m² aanleggen. Ter plaatse komen kijken.