Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Vlaams-Brabant.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: garage, oprit en terras aanleggen in gepolierde beton, terras en oprit aanleggen in sierbeton, aanleg hangterrassen, houten dakterras aanleggen, terras aan te bouwen op 1ste verdieping, houten terras aanleggen, plaatsen van inox balustrade op plat dak, terras aanleggen in gepolierd beton, houten terras plaatsen, terras in natuursteen aanleggen, houten terras aanleggen, terras aanleggen, terras aanleggen in gepolierde betonvloer, aanleggen van houten zonneterras, oprit en terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

zaterdag 24 juni 2017

Houten terras aanleggen

Er is juist een poulhouse (hout /eiken balken) geplaatst en we zouden graag een houten vloer onder het afdak hebben en rond het huisje. De ondergrond bestaat nu uit opvulzand en is al zo goed mogelijk gelijk getrokken. Er moet ook drainage worden geplaatst. Totale oppervlakte is 48m² =>. 8m op 6m
vrijdag 23 juni 2017

Polychape te leggen

Terras aanleggen in polychape - +/- 20 m²
woensdag 21 juni 2017

Terras aanleggen in gepolierd beton

Ik wil graag een verhoogd terras laten aanleggen in gepolierde beton. Er zitten hoogteverschillen in die met traptreden opgevangen worden. Ook de oprit en het zijpad zouden in gepolierde beton moeten uitgevoerd worden. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Oppervlakte ruim geschat ongeveer 50-100 m², afhankelijk van de mogelijkheden.
dinsdag 20 juni 2017

Houten terras plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een terras in hout of padouk. Ook moet er een ondergrond voorzien worden. Oppervlakte is ongeveer 25 m².
zaterdag 17 juni 2017

Terras renoveren

Wij willen graag ons bestaande terras (22m²) renoveren en uitbreiden zodat er een aansluiting is met de vijver, waarvan de randen ook opnieuw moeten afgewerkt worden. Het terras dient betegeld te worden, de aansluiting met de vijver (14m²) voorzien we in hout. Naast het huis dient ook een pad (13 m²) heraangelegd te worden met grind en voorzien van stapstenen (11m²). Verder moet ook de houten trap naast de vijver vernieuwd worden en dient grind aangebracht onder de oversteek van het huis aan het linkervenster (5m²).
vrijdag 16 juni 2017

Terras te betegelen

De gewenste plaats voor ons terras is actueel de vijver , een vijver van 250 cm op 250 cm en 120 cm diep. Keuze tegels : Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.) Oppervlakte van terras te betegelen :10 vierkante meter
woensdag 14 juni 2017

Houten terras aanleggen

Er ligt momenteel een stenen (tegels) terras met een hoogteverschil. Dat willen we gelijk trekken door een houten terras aan te leggen. Terras is ongeveer 20 m².
dinsdag 13 juni 2017

Oprit met kasseien aanleggen

Leggen van nieuwe oprit ongeveer 100 m² oppervlakte met kasseien.
zondag 11 juni 2017

Terras aanleggen in gepolierd beton

Gaat om een nieuwbouw van een huis dat wordt opgeleverd tussen midden en einde augustus 2017 . We willen een terras in gepolierd beton (8 x 4 m of 4m25) en padje van 11,5 m x 1 m diep. Ongeveer 50 m² terras.
zaterdag 10 juni 2017

Oprit, terras en tuinpad in gepolierde beton plaatsen

Oprit , terras en tuinpad samen ongeveer 82 m² gepolierd betonvloer aanleggen. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Minder dan 7 cm.
donderdag 8 juni 2017

Aanleggen van houten zonneterras

Wij wensen een zonneterras aan te leggen in hout met enkele blauwe stapstenen, nu is er enkel gras. Oppervlakte terras ongeveer 16 m².
woensdag 7 juni 2017

Terras in poly beton aanleggen

Poly beton voor terras op steenpuin 10 cm beton 7,50 m x,5,5 meter. Totaal oppervlakte is ongeveer 35 m².
dinsdag 6 juni 2017

Dakterras aanleggen

Dakterras in composiet terrasplanken aanleggen Deceuninck Twinson. Oppervlakte terras : 35 m² Composiet terrasplanken Deceuninck Twinson. Materiaal nog niet in bezit.
maandag 5 juni 2017

Beton gieten voor terras

Overdekt terras van 5 m op 3 m achteraan van een rijhuis. Betonvloer leggen voor het terras. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Er zou ongeveer een 15 m² betonvloer moeten worden geplaatst.
zondag 4 juni 2017

Balkon afbreken en vernieuwen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : balkonterras afbreken en vernieuwen met ofwel hout ofwel composietplanken + vernieuwen van balustrade en eventueel ook trappen met balustrade. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Bestaand terras uitbreken. Wat is het gewenste formaat van het terras? : 3 m 255 op 2 m 40.
donderdag 25 mei 2017

Terras in composiet plaatsen

Eenvoudig terras in composiet, in hoek van tuin.
donderdag 25 mei 2017

Terras aanleggen

We hebben momenteel een terras met terrastegels. Maar deze liggen er niet meer mooi bij (scheuren in de tegels, losliggende tegels enz...). Afmetingen : 24 m² (lengte : 4 m breedte : 8 m) Lengte van de planken dus liefst : 4 m We zouden dus graag een nieuw terras leggen in bankirai, bamboe of hout, graag advies hieromtrent.
donderdag 18 mei 2017

Terras venieuwen

Nieuw terras aanleggen, volledig vernieuwen. Bestaand terras , tegels uitnemen, en nieuw tegels plaatsen. Alles vervangen door nieuwe nog te kiezen tegels.
donderdag 18 mei 2017

Vernieuwen en uitbreiden terras

Vernieuwen en uitbreiden bestaand terras met aangepaste ingewerkte sfeerverlichting, en plaatsen van een gedeeltelijke overkapping alsook op een gedeelte windschermen plaatsen.
woensdag 17 mei 2017

Terras heraanleggen

Vervangen van bestaand terras met regels die gebarsten zijn. Ondergrond is niet volledig waterpas. Terras aanleggen in tegels, tegels in samenspraak met de vakman.
maandag 15 mei 2017

Aaanleggen van terras en oprit

Aanleggen van een oprit & terras in steentapijt. (eventueel in combinatie met betontegels of poly beton)
vrijdag 12 mei 2017

Aanleggen terras

Aanleg op een betonverharding van een overdekt terras. Er is maar een heel beperkte dikte van de tegels (1. 5cm of minder) mogelijk.
woensdag 10 mei 2017

Aanleggen terras en oprit

De oppervlakte van het terras is 32 m² (4*8), maar er kan eventueel aansluitend een oprit aangelegd worden van ongeveer 60m².
dinsdag 9 mei 2017

Veranda en terras aanbouwen

Aanbouw aan woning van terras en veranda . Plannen kunnen opgevraagd worden. Materiaal te bespreken wat betegeling betreft.
zondag 7 mei 2017

Aanleggen terras in Ipe

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras in Ipe. Het terras komt boven op een klinker terras. Afmeting :4 m * 5 meter.

Partners

Partners van Casius