Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

woensdag 20 februari 2019

Houten terras maken

Maken van een zwevend terras van 4 op 10 m op volle grond. Hoogteverschil 41 cm , (20 cm tot waterkering).Moet gelijk komen met groot schuifraam naar de tuin toe.
woensdag 20 februari 2019

Terras vernieuwen

Momenteel ligt er terras (6x3 meter) in dalls (met onder terras restanten van twee platanen, niet goed uitgegraven). Dall-terras moet worden vervangen door betonklinkers terras, alsook wandelpad (3 dalls breed) van ong 10m lang in klinkers tot tegen de woning. Nieuwe terras moet 7 x 3,5 meter zijn. Wandelpad mag 1m breed zijn. Wandelpad is nu 3 klinkers breed.
woensdag 20 februari 2019

Balkon renoveren

Ik heb een dakterras van ongeveer 18 m2 . Dit vertoont een lekkage in de kamer eronder. Alles zou er afgehaald dienen te worden en opnieuw waterdichtgemaakt en opnieuw betegeld met zelfde type tegels.
maandag 18 februari 2019

Ccomposiet terras aanleggen

De ondergrond is beton. Het terras grenst aan de woning langs een zijde, aan de oprit en de tuin aan de andere kant.Tevens dient een trap van 1 trede te worden voorzien over een lengte van 3m Terras in composiet aan te leggen. Oude terras reeds afgebroken. Terras van ongeveer 25 m².
woensdag 13 februari 2019

Houten terras aanleggen

Aanleg terras met paddouk rond zwembad. Zwembad wordt gelegd in april. Daarna aanleg van terras. Terras : 80 m².
maandag 11 februari 2019

Houten terras maken

Terras - ongeveer 8 meter lang en 3,5 meter breed. Ook trap nodig ingewerkt aan zijkant van terras. Terras aan de woning. Hoogteterras. Nu staat er nog niks
zondag 10 februari 2019

Kasseien aanleggen

1 terras van 4x4 + 1 terras van 3x3 + 1 tuinpad van 29 meter lang op 60 cm. breed
zondag 10 februari 2019

Houten terras aanleggen

Momenteel is er een klein verouderd, verhoogd terras dat ligt aan de gevel van de woning. Dit terras moet aanzienlijk vergroot worden ( ongeveer 5 op 6 meter) met een trap of loopbrug naar de tuin toe.
dinsdag 5 februari 2019

Houten terras aanleggen

Graag een klein 'eilandje' terras, gedeeltelijk op grond, gedeeltelijk op bestaande klinker partij, om een gezellig hoekje te creëren voor een mini loungeset ( 2 pers) Terras van 8m². Nu staat er nog niks.
vrijdag 1 februari 2019

houten terras aanleggen

Ons huidige Bangkirai terras (35m2) moet worden vervangen (ook de funderings balken). Voorkeur gaat nu uit naar Thermo wood (blind geplaatst), op regelbare terras dragers, op betondals en op anti worteldoek . De werken zouden liefst voor medio April moeten gebeuren. Tussen 10 en 50 m².