Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vlaams-Brabant:

vrijdag 3 april 2020

Houten terras leggen

Ik heb een ruimte van 4 op 4 meter waar er nu keien op liggen. Hiervan zou ik graag een houten terras maken waarop ik in de zomer een zwembad kan zetten en als ik het wens af te breken toch nog kan genieten van een terras. Het zwembad heeft een diameter van 366 cm.
donderdag 2 april 2020

Aanleggen composiet terras

Bestaand zwembad nu met tegels. Verwijderen tegels en plaatsten houten of composiet terras.
vrijdag 27 maart 2020

Siergrind leggen

Momenteel is hier gras aanwezig en we zouden siergrind in de plaats willen. De oprit heeft een oppervlakte van 12 meter op 15 meter.
donderdag 26 maart 2020

Vernieuwen van balkon met betonnen gewelven

Het afbreken en heropbouwen van een balkon-terras. Het oude balkon bestaat uit betonnen gewelven die niet meer waterdicht zijn. Het idee is om een nieuw balkon te plaatsen met lichtere materialen. Liefst waterdicht, zodat we het terras onder het balkon ook nog kunnen gebruiken.
dinsdag 24 maart 2020

Composiet terras leggen

Totaalverbouwing - terras is opgebroken, deel 3 op 3 betonnenvloer waar planken op moeten komen en dan alu frame richting kelder en daar moeten ook planken op komen. In totaal zo'n 33 m².
maandag 23 maart 2020

Houten terras leggen

De plaatsing moet gebeuren tegen een houten schutting. De grootte van het stuk bedraagt 25m². Naast deze plaats bevind zich een terras in klinkers van ruim 4 op 10 meter. Er kan met een kleine bestelwagen tot tegen het terrein gereden worden. Moet rond fontein gelegd worden.
maandag 16 maart 2020

Padje in klinkers leggen

Aanleggen van een verbindingsvoetpad tussen een bestaande gemeentelijke voetweg en een bestaande toegangsweg naar ingang van appartementsgebouw.
dinsdag 10 maart 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen oprit van ongeveer 35m lang, vooraan 3 parkings, wandelpad naar en rond het huis, een terras en een wandelpad rond de garage. De oprit is de eerste 20m gemiddeld 3m breed, waarna deze geleidelijk breder wordt tot ongeveer 7,5m (garage breedte is 5m70, daarmee). Onder de oprit zit een septische put en een regenwaterput, en er moeten 2 putjes staan voor water alsook 3 uitsparingen waar mijn wachtleidingen binnenkomen. Daarnaast ook een deksel te voorzien zodat ik aan mij afvoer naar de straat kan. De dorpels van de oprit staan al, al wil ik deze afslijpen zodat ze niet meer zichtbaar zijn indien mogelijk. Voor de rest bevat de uit te voeren oppervlakte momenteel gebroken beton.
vrijdag 6 maart 2020

Composiet terras vernieuwen

Vernieuwen van de huidige terras van 34-35 m² van composiethout rond de tuinhuis. Ondergrond is gewoon aarde.
maandag 2 maart 2020

Zwevend terras in metaalconstructie aanleggen

Graag hadden wij een terras in metaalconstructie (palen en draagbalken) willen laten plaatsen . Het bestaand terras met bankarai hout (nu lager gelegen via trap ) moet worden afgebroken alsook betonnen trap en hier zou een nieuwe ondergrond (tegels of gepolierd beton ) moeten worden voorzien . Ook een nieuwe gevelbekleding onder het nieuwe terras voorzien (houten bekleding). Het bestaand terras is ongeveer 5.5 m breed en 4 m lang . Tevens een afloop voorzien voor het onderliggende terras gelijk met de gazon. Op de plaats van de betonnen trap een nieuwe metalen trap van ongeveer 3 meter hoog.