Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Diest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Diest.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Diest of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Diest die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Diest:

Houten terras aanleggen

Houten terras van 25m² aanleggen naast het zwembad. Momenteel gewoon aarde.

Composiet terras aanleggen

We hebben in de tuin reeds een verhard stuk terras, maar dit is met oude tegels en in slechte staat. Bovendien wensen we het uit te breiden (momenteel 260x420cm). We wensen een terras in composiet planken aan te leggen (geschatte nieuwe oppervlakte: 24m² (max. 600x420cm). Hoogteverschil tussen tuin, terras en garage (trapjes?). Is het mogelijk om de verharding onder het terras met kiezels of aarde te doen ipv chape?

Terrasrenovatie

Terras achteraan het appartementsgebouw gelegen te Schaffen, eerste verdieping over de ganse breedte van het gebouw (ca 20m x 1 m) met aparte vermelding prijs terrastegels (eigenaars mogen het type tegel nadien zelf kiezen). Offertes indienen VOOR 10 februari om te bespreken tijdens de eigenaarsvergadering.

Aanleg van een houten terras

Graag zou ik een houten terras willen, bestaande uit een degelijke onderbouw en als terrasplank "padouk" en dit bevestigd met bfix of dergelijke systemen, dus zonder de zichtbare bevestiging. Belangrijk is dat om de rij planken de naden van de plankovergangen hetzelfde zijn. Ik heb in bijlage een ruwe schets gemaakt van hoe ik alles in gedachte had. Plannen ter beschikking.

aanleggen van houten terras op betonnen ...

aanleggen van houten terras op betonnen ondergrond

terras plus tuinaanleg

terras plus tuinaanleg