Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor aanleg van een houten terras:

Aanleg van een houten terras

Graag zou ik een houten terras willen, bestaande uit een degelijke onderbouw en als terrasplank "padouk" en dit bevestigd met bfix of dergelijke systemen, dus zonder de zichtbare bevestiging. Belangrijk is dat om de rij planken de naden van de plankovergangen hetzelfde zijn. Ik heb in bijlage een ruwe schets gemaakt van hoe ik alles in gedachte had. Plannen ter beschikking.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Diest (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg van een houten terras uit heel België:

Houten terras leggen

Ik ben op zoek naar een terrasaannemer voor de aanleg van een plankenterras van +/- 30m2. Ik heb geen uitgesproken voorkeur voor het type hout, maar mijn budget doet mij neigen naar thermowood ipv tropisch hout. De ondergrond bestaat uit aarde die deels omgewoeld is geweest en nog niet is aangestampt. Er is voldoende hoogte ter beschikking voor een dragend kader + eventueel stabilise. Onder de aarde ligt er puin (variërende dikte)

Houten dakterras plaatsen

Aanleg terrasvloer op plat dak op niveau 1e verdiep. Dakbekkeding is roofing. Huis gebouwd in 2005. De oppervlakte is 8mx6m.

Aanleg tuin, oprit en terras

Plaatsen houten tuinschermen: 2 kanten. Oude schermen zijn reeds weg. Egaliseren grond en zaaien van gras en aanplantingen. Tuin : oppervlakte : 150 m². Aanleg oprit in klinkers en terras .

Renovatie roofing balkon bel-etage 15m² + aanleggen houten terras

Op dit moment is er nog geen 'vloer' aangelegd op ons balkon terras (bel-etage rijwoning), enkel een bekleding in roofing en isolatie aan de kanten. We betwijfelen de staat en de aanleg van de roofing op ons balkon omdat er altijd een kleine plasjes blijven staan bij hevige regenval (uitgevoerd door vorige eigenaar). We zouden uiteindelijk graag een houten terras aanleggen op deze roofing, maar weten niet wat er precies nodig is als ondervloer zonder beschadiging van de roofing. Idealiter ook een balustrade, we staan open voor alle opties en aanbevelingen.

Houten terras aanleggen

Houten terras achter het huis. Gedeelte van de stenen dient verwijderd te worden of planken overgelegd en licht uitgebreid te worden in hout. Uitbreiding : 1m op 10 m en 1 m en 7 m. Houten terras aanleg en nieuwe stenen.

Aanleg van houten dakterras

Het gewenste dakterras bevindt zich boven de slaapkamer. Het is een aanbouw maar we weten niet in welk jaar het juist gebouwd is, de exacte draagkracht is ons dus niet bekend. De exacte afmetingen van het mogelijke terras zijn: 4m * 5.4m * 5.3m * 6.9m. We wensen een houten vloer met houten balustrade en indien mogelijk 1 afscheidingswand met ingebouwde plantenbakken (de wand van 5.3m). De bereikbaarheid is verdieping 1,5 (draaitrap) aan de achterzijde van het huis, doorgang is een enkele deur. Dak is roofing. Mogelijks versteviging.

Houten dakterras aanleggen

Heraanleg terras op 1ste verdiep bovenop een bestaand dak. Inhoud van de werken: Uitbreken huidig terras. Afwatering (schuin afwateren voldoende, op het dak is reeds afwatering voorzien) Aanleg terras (+-25m²) Materiaal: houtsoort die mag vergrijzen ) Opgelet: Garantie noodzakelijk dat huidige roofing op het dak niet beschadigd wordt. Anders zijn er problemen met de onderbuur

Houten terras aanleggen

Aanleg van terras in nieuwbouw woning - Terras oppervlakte: 21 m² (7m x 3m) . Zowel ondergrond als bovengrond aanleggen Type materiaal en afwerking maakt niet uit.