Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor houten terras aanleggen:

Houten terras aanleggen

Houten terras van 25m² aanleggen naast het zwembad. Momenteel gewoon aarde.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Diest (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten terras aanleggen uit heel België:

Aanleggen houten terras

Er is een betonnen overdekt terras aanwezig van 15m², hieronder zouden we willen zien wat de mogelijkheid is om houten terras erop te leggen. Daarnaast zouden we op de perceelgrens, waar nu een draad met doek staat, een houten tuinmuur willen plaatsen.

Terrasafsluiting op dakterras plaatsten

Graag hadden wij een metalen balustrade/borstwerking laten zetten op ons dakterras. Het bestaat uit een U-vorm met afmetingen 4,5 m op 3,9 m op 3m. Deze afsluiting zou bevestigd moeten worden op het houten kader van het terras.

Houten dakterras aanleggen

Op 2e verdiep van mijn woning zou ik graag op mijn plat dak belegd met EPDM een houten terras aanleggen. Het plat dak is in de vorm van een trapezium vorm 5,61 tegen bestaande gevel evenwijdige zijden 6,15m en 2,51m schuine zijde 6,69 m , samen 15,50 lm, boorden 20 cm hoog graag hout of metaal 1,20 tot 1,50 hoog , geen buren ,en poort of deur te voorzien.

Garage metsen

Garage bouwen van 40m² op 1 m van perceelgrens, 10X4 m buitenmaat, gevelsteen zelfde als woonhuis en enkel 3 zijden gevelsteen, achterzijde gebuur snelbouw rood enkele steen, dak in pannen Pottelbergh idem als woonhuis schuin aflopend van gebuurzijde naar tuinzijde. Hoogte max 3,50m. Grond voorbereiden (staat nu beplanting). Aanpassing terras ongeveer 8 m² tot aan de garage. 1 sectionale elctr poort, 1 deur, 1 raam 60X200 en 1 raam 60X300 materiaal plastic. Ongeveer 6 lopende meter houten schutting plaatsen voor de garage met 1 deur. Onderhoudsvrij hout.

Houten terras aanleggen

Momenteel hebben we een houten (bankirai) terras van 40m² en we willen dit opnieuw leggen ofwel hout of tegels.

Houten terras plaatsen

Aanleg van een tuinterras - ongeveer 16 m² en een daarbijhorend wandelpad van 1m breed en 10 m lang met een luik voor bereikbaarheid van een siphonput

Houten terras leggen

Graag zou ik op mijn bestaande betegeld terras (5de verdiep) een houten terras willen aanleggen. Mijn terras is rechthoekig en heeft een lengte van ongeveer 7m op 3m. Bedoeling zou zijn om het terras te kunnen afbouwen indien nodig (toegang te verlenen tot aan de tegels). Hiervoor zou ik dus in plaats van 1 frame met 3 a 4 verschillende frames willen werken. Tevens heb ik een 2de terras/balkon met een afmeting van 5m op 1,10m. Deze mag wel geplaatst worden op 1 frame.

Aanleggen van een houten terras

Aanleggen van een houten terras (ipe) rondom het zwembad. Zwembad is 7.5 meter op 3.5. We willen daarrond graag een zone van 1.5 meter breed + aan het uiteinde nog een uitbreiding van ongeveer 3 meter extra.