Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Dilbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Dilbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Dilbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Dilbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Dilbeek:

Oprit aanleggen met klinkers

Er liggen nu rode steenjes en er staan 2 struiken. Deze zouden weg moeten en de oprit in de plaats. Oprit van 20 m² aan te leggen in klinkers.

Composiet terras aanleggen

Actueel is mijn terras in bankirai hout maar is aan vervanging toe ; Terras : 5m op 3,60 m . ook langs de living terras hermaken.

Hangterras plaatsen

Ik zou een hangterras willen laten plaatsen aan een slaapkamer aan de achtergevel van mijn huis Erg groot moet het niet zijn ongeveer 2m x 1m.

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen dit is voor een tweede terras aan te leggen. Graag een zwevend terras. Voorkeur gaat naar een paddoek terras. Totaal 20 m².

Houten dakterras heraanleggen

Terrras vernieuwen , houtwerk is rot. Ons terras is een rechthoekig terras van 4 diep en 10m breed. Het moet op een dakdichting geplaatst worden (huidig terras is ook al zo geplaatst). Geen balustrade.

Terras herbetegelen

Uitbreken van bestaande terras +/- 35 m². Uit breken van pad rond villa +/- 10 m². Voet pad aanleggen van +/- 9 m². Onder de beide terrassen moet er uitvulling beton komen. Di met gestabiliseerd bed +/- 20 cm dikte onder de terras van 5 m² ligt er een beton dal .

Terras aanleggen en betegelen

Heraanleg terras, uitgraven, stabilisé, chappe & afwerken met aanleg keramische tegels. De oppervlakte is ongeveer 40 m².

Betonplaat voor tuinhuis leggen

Graag offerte voor een gewoon betonplaat voor tuinhuis van 6 m op 3 m het tuinhuisje zal via de zijgevel bereikbaar zijn. De afstand van de straat is 25 meter.

Terras aanleggen met klinkers

Klinkers zijn reeds aanwezig. Terras van 2 meter op 7 en 2 meter op 6. Is al reeds uitgegraven, wel stabilise plaatsen, en dan klinkers leggen.

Vervangen houten bankirai

Vervangen van houten bankirai latten. In totaal hebben we ~161 lopende meter aan latten nodig. Door de speciale configuratie van het terras is wel wat zaagwerk nodig. Onderstel aan latten is vermoedelijk nog OK, misschien her en der een late vervangen. Eronder ligt stabilisé