Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Grimbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Grimbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Grimbergen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m², composiet terras aanleggen, composiet terras aanleggen 40 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Grimbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Grimbergen:

Aanleggen van bankirai-kunststof terras aanmaken op bel-étage

Oud terras 1e verdieping vervangen. Bij voorkeur balustrades in zink en bankirai-kunststof op vloer. Oppervlakte van 25 m² aan te leggen.

Terras aanleggen met keramische tegels

Terras leggen van ongeveer 50 m² met keramische tegels 60 x 60 op tegeldragers.

Betonplaten leggen voor terras en tuinhuis

Hier zou het gaan om 2 plaatsen beton te gieten om voor terras en andere voor tuinhuis. Graag een prijs met en zonder de grondwerken.

Steentapijt aanleggen

Ik zou de oprit willen doen in een soort steentapijt. Rond de 90 vierkante meter is dit.

Gieten van betonnen terras met wapening

Ik zoek een aannemer om volgende werkzaamheden te laten uitvoeren: Een betonplaat met wapeningsnet erin dient te worden gegoten voor een terras (1° verdieping) met volgende afmetingen: L= 672, 0 cm B= 312, 0 cm D= 12, 0 cm liefst met helling van 1% (ter vervanging van een chape met helling voor afwatering) indien dit technisch mogelijk is. Nadien komt daar een bitumenlaag over (+ afwerking met composietplanken op dragers - lichtgewicht). Isolatie komt nadien op het plafond. Een bekisting dient nog te worden voorzien aan de onderzijde en aan de achterzijde. Het terras is reeds ingesloten met drie muren (mijn woning bel-etage en de woning van de buren). Het storten van het beton voor het terras zal vermoedelijk met een pompwagen dienen te gebeuren (over het dak?).

Dakterras met zwevende constructie plaatsen

Dakterras met zwevende constructie aan te leggen in hout. Op een plat dak dat daarvoor bestemd is, onmogelijk aanpalend aan keuken op eerste verdieping. (Enkel toegang via keukendeur). Dakbedekking (roofing) aanwezig en waterdicht, Reeds bestaande balustrade in aluminium met donkere glasplaten, deels beschadigd. Mogelijkheid tot alternatief: vervangen van glas door hout, geïntegreerd in aluminium structuur?? Belichting te bekijken, 1 buitenlamp tegen de muur aanwezig (maar momenteel kapot).

Terras renoveren

Graag wens ik mijn terras te renoveren; herraanleg zijkant , en stabilisatie laag vernieuw + waterdichting maken terras =/- 6m2 in vietnamees blauwe steen (zo snel mogelijk) ook een 2de offerte voor nieuw aanleg van volledig terras 46m2 + 16m2 in composiet hout.

Tuinterras maken

Ik wil een tuinterras laten aanleggen van ongeveer 12 m².Terras in betonklinkers of graniet , tegels ? keuze nog niet gemaakt.

Plaatsen van dakterras in bankirai of ipe

Plaatsing van dakterras op roofing ondergrond. Plaatsing van steunen, dan frame in hout en daarop de bankirai. Breedte planken 12 cm, dikte 21 mm, vlakke planken (geen groeven). Terras is rechthoekig. Op twee hoeken is er een afloop voor het regenwater. Hiermee rekening houden AUB. Geen voorbereidende werkzaamheden, echter wil plaatsen van steunen omdat het dak in roofing is en er een niveauverschil is tussen het hoogste en het laagste punt van ongeveer 10 cm in hoogte. Aanvoer materiaal is makkelijk (eerste verdieping, goede brede doorgang naar de straat, ruime parking vooraan om voertuig met bv. Aanhangwagen te plaatsen. Houttype gebruiken dat niet opkrult en na verloop van tijd bij voorkeur eerder grijs wordt. Prijs maken all-in (aanleveren, plaatsen, afwerken, behandelen?)

Aanleggen van een zonneterras

Ik zou graag een zonneterras aanleggen mijn tuin.

Heropvoegen van terras in blauwe steen

Verschillende voegen zijn losgekomen tussen de stenen . De aansluiting met de gevel vertoont verschillende barsten en openingen waarlangs water zou kunnen insijpelen en dient volledig te worden heropgevoegd over een lengte van +/- 8 meter. Het terras heeft een opp. Van +/- 15 m2

Uitbreiding van terras

Ik wens van mijn terras een uitbreiding van de woonkamer te maken. Het gaat om een oppervlakte van 4m x 2,5m. Dus hier moet vloer, chape voorzien worden . Het huis staat in 1850 Grimbergen. Graag een offerte.Adresgegevens bij afspraak.

heraanleg van terras - rekening houdend ...

heraanleg van terras - rekening houdend met afvoer wat water afkomstig uit hoger liggende tuin

Afbraak oude tegels heraanleg met nieuwe ...

Afbraak oude tegels heraanleg met nieuwe tegels, na controle staat ondergrond, bouw van een trap, muurtje, schutsels

Verwijderen bestaande terrastegels ...

Verwijderen bestaande terrastegels (60x60cm) en oprit, alsook gemetste muur van 1,5 m hoog, 20 m lang aan voorzijde huis. Deze muur moet heropgebouwd worden in een materiaal passend bij de woning. Oprit moet verbreed worden inclusief verlichting en brievenbus. Achteraan heraanleg terras en metselwerk op basis van te leveren ontwerp. Graag afspraak voor plaatsbezoek.

Kleine oversteek boven een garage, is ...

Kleine oversteek boven een garage, is met de jaren kapotgegaan, waardoor er water via de huismuur naar beneden sijpelt, en mijn garagepoort beschadigd. Graag zouden wij ook een terras aanleggen.