Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras aanleggen met keramische tegels:

Terras aanleggen met keramische tegels

Terras leggen van ongeveer 50 m² met keramische tegels 60 x 60 op tegeldragers.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Grimbergen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras aanleggen met keramische tegels uit heel België:

Complete tuin renovatie+klein terras aanleggen

De tuin is 5 m x 40 m en compleet overwoekerd. Achteraan staat een tuinhuis (te vernieuwen) waaraan wij een klein terras willen leggen. Halverwege de tuin is een terras van 5 m x 4 m dat weg moet. Vooraan willen we ons terras behouden. Tuin is aanliggend aan een rijhuis en enkel te bereiken door het huis

Terras aanleggen

Terras aanleggen naar zuiden gericht, 3 op 6 meter.

Composiet terras in 2 niveaus aanleggen

Aanleggen van terras in 2 niveau's, 25 m² en 23 m². Ook tussen 2 delen uitwerken met aantal tredes. Er is reeds een bestaande ondergrond.

Houten terras aanleggen

Houten terras plaatsen met een oppervlakte van 40 m². Het hout zou bovenop de huidige terras moeten komen dat met tegels is aangelegd.

Terras in keramische tegels aanleggen

Buitenterras in keramische tegels van 60 x 60 cm voor ongeveer 30 m² plaatsen. Naast tegels zetten moet men ook de stabilisé leggen.

Oprit en terras nieuwbouwwoning aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning plannen we een oprit/terras te plaatsen. De woning is modern (witte crepi) dus het materiaal dat we gaan kiezen zal daarbij aansluiten. Betonproducten zijn wel onze stijl, zoals ook blauwsteen bv want dat sluit daarbij aan qua uitzicht. Daar primeert het gebruiksgemak en belastbaarheid. De oprit is 105 m² en is terras 64 m².

Terras en oprit aanleggen in klinkers

Plaatsen van betonklinkers (zwart) 15/15/6 ong. 400 m2 bestaande uit 3 aan éénpalende stukken (18 m x 12 m) + (3 m x 18 m) + 130 m2 (driehoekig). Materiaal kunnen we zelf aankopen, maar kan ook door vakman aangeleverd worden.

Terras in kleiklinkers aanleggen

Terras aanleggen van 10 a 15 m². Uitgraven (doen we evt. zelf) , stabilisé en kleiklinkers en één zonder uitgraven. Rijhuis.

Partners

Partners van Casius