Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor composiet terras vernieuwen:

Composiet terras vernieuwen

Vernieuwen van de huidige terras van 34-35 m² van composiethout rond de tuinhuis. Ondergrond is gewoon aarde.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Grimbergen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet terras vernieuwen uit heel België:

Composiet terras leggen

Een houtcomposiet terras aanleggen. Tussen 50 en 100 m²

Composiet afsluiting plaatsen

Vooraan kant van mijn terras zouden er 2 schuttingen van 180 X 180 plus palen moeten komen dan vanaf vooraan mijn terras 11 schuttingen van 180 X 180 waar van 1 aangepast moet worden naar 150 X 180 plus palen dan achteraan 4 schuttingen van 180 X 180 plus palen dan zijkant mijn garage 1 tuindeur + 1 schutting ( een raster )van 180 X 180 plus palen en dan een stukje schutting van ongeveer 70 cm plus palen hier zou een beton plaat mogen geplaatst worden. Ofwel composiet of hout.

Composiet terras aanleggen

Composiet of Keramisch terras aanleggen rond een rond zwembad. Opp. terras is ong. 107m² - 20m² van zwembad. Zwembad heeft diameter van 5m. Rond zwembad speciale anti-slipboordstenen plaatsen. Terras graag ook hoge anti-slipheid. Kizelstenen uitgraven, maar hierbij helpen eigenaars mee.

Terras vernieuwen

Thermowood of composiet of hardhout terras van 7m² heraanleggen. Momenteel composiet maar de balken beginnen te scheuren. Ook afwerken met plinten.

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aanleggen van 3.5m x 1.5m op gazon. Nu is het gewoon gazon. Het zou zijn voor voor mijn tuinhuisje.

Composiet terras plaatsen

Aan onze grote schuifraam zouden wij een terras willen van +/- 32m². De veranda is echter hoger als de vorige en de plaats waar het terras moet komen is momenteel gras. Het terras zou op gelijke hoogte moeten komen met de vloer in huis.

Bankirai terras op vlonder heraanleggen

Mijn huidige terras (bankirai) is in slechte staat en aan vervanging toe. De oppervlakte van het terras is ongeveer 20 m2 (L 7.50 m x B 2.60m), het terras is afgebakend door een metalen balustrade met spijlen (ingevezen in de plankenstructuur). Optie bankirai en optie composiet (of iets vergelijkbaar - liefst duurzaam). Ik woon in een appartement op de 3de verdieping (hoogste verdieping en enige appartement op deze verdieping).

Dakterras renoveren

Ik wil het terras van mijn dakappartement renoveren, 45 m² (12,5 meter lang op 4,50 meter breed) . Graag zou ik een mooie afsluiting (in composiet) rondom willen. Nu is die 95 cm hoog (inclusief stenen eronder). Ik had graag een omheining van 1m15. Ook wil ik een andere vloerbekleding op het terras, momenteel ligt er zeer slecht onderhouden bankirai op, ik zoek iets dat ik ofwel op de bankirai kan laten leggen of tegels op tegeldragers.