Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Halle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Halle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Halle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Halle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Halle:

Zwevend terras plaatsen

Wij zoeken een bedrijf die een zwevende terras van metaal kan aanleggen. B 2.5 x Lengte 6m met een trap naar beneden.

Kunststof terras aanleggen

Houten bankirai terras van een 50 vierkante meter op een bestaand dallen vloer ,nu had ik graag een vakman voor een composiet terras. Houten terras om te vormen tot een composiet terras.

Composiet terras aanleggen

Huidig terras is niet zo vlak met tegels(ligt er al 50 jaar) . Zouden terras in composiet of hardhout Ipé overwegen. Terras dient op niveau deuruitgang te komen dat een 19 cm hoger ligt dan bestaand terras. Ook trap naar hof dient dan gemaakt.

Terras aanleggen op eerste verdieping

Ik zou graag een terras aanbouwen aan mijn appartement op de 1 s te verdieping. Van 4 m op 1 m 80.

Aanleggen van terras met tegels

Betreft aanleg van een terras van +/- 30 m², zo mogelijk voor de zomer Er ligt nog geen basis (ttz beton of stabilisé ofzo). Uiteraard nodige aandacht voor afwatering .

Composiet terras plaatsen op eerste verdieping met twee schermen

Oppervlakte terras 11. 36 op 3. 2 meter. Geen voorbereidende werken,is een terras op het eerste verdieping. Er ligt een roofing op. Graag ook links en rechts 2 schermen (vier in het totaal) te plaatsen. Ter plaatse komen kijken.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en voortuin

Gepolierd betonvloer aanleggen ongeveer 288 meter. Dit is voor de oprit. Mijn opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Het gaat hem om een oprit en voortuin.

Terras aanleggen in gepolierd beton

Gaat om een nieuwbouw van een huis dat wordt opgeleverd tussen midden en einde augustus 2017 . We willen een terras in gepolierd beton (8 x 4 m of 4m25) en padje van 11,5 m x 1 m diep. Ongeveer 50 m² terras.

Stabilisé leggen - klinkers leggen

Leggen van terras: Stabilisé en leggen van getrommelde klinkers (type Marlux) Adres geven we door aan de vakman.

Maken van terras met getrommelde klinker

Getrommelde klinker plaatsen voor terras. Klinkers reeds in mijn bezit. Tuincirkel 2 m diameter. Offerte enkel via mail doorsturen.