Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Halle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Halle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Halle of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Halle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Halle:

Kunststof terras aanleggen

Houten bankirai terras van een 50 vierkante meter op een bestaand dallen vloer ,nu had ik graag een vakman voor een composiet terras. Houten terras om te vormen tot een composiet terras.

Composiet terras aanleggen

Huidig terras is niet zo vlak met tegels(ligt er al 50 jaar) . Zouden terras in composiet of hardhout Ipé overwegen. Terras dient op niveau deuruitgang te komen dat een 19 cm hoger ligt dan bestaand terras. Ook trap naar hof dient dan gemaakt.

Terras aanleggen op eerste verdieping

Ik zou graag een terras aanbouwen aan mijn appartement op de 1 s te verdieping. Van 4 m op 1 m 80.

Aanleggen van terras met tegels

Betreft aanleg van een terras van +/- 30 m², zo mogelijk voor de zomer Er ligt nog geen basis (ttz beton of stabilisé ofzo). Uiteraard nodige aandacht voor afwatering .

Composiet terras plaatsen op eerste verdieping met twee schermen

Oppervlakte terras 11. 36 op 3. 2 meter. Geen voorbereidende werken,is een terras op het eerste verdieping. Er ligt een roofing op. Graag ook links en rechts 2 schermen (vier in het totaal) te plaatsen. Ter plaatse komen kijken.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en voortuin

Gepolierd betonvloer aanleggen ongeveer 288 meter. Dit is voor de oprit. Mijn opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Het gaat hem om een oprit en voortuin.

Terras aanleggen in gepolierd beton

Gaat om een nieuwbouw van een huis dat wordt opgeleverd tussen midden en einde augustus 2017 . We willen een terras in gepolierd beton (8 x 4 m of 4m25) en padje van 11,5 m x 1 m diep. Ongeveer 50 m² terras.

Stabilisé leggen - klinkers leggen

Leggen van terras: Stabilisé en leggen van getrommelde klinkers (type Marlux) Adres geven we door aan de vakman.

Maken van terras met getrommelde klinker

Getrommelde klinker plaatsen voor terras. Klinkers reeds in mijn bezit. Tuincirkel 2 m diameter. Offerte enkel via mail doorsturen.

Leggen van terras

18 vierkante meter terras leggen op het eerste verdiep van een appartement. -Oud terras uitbreken en afvoeren . -Nieuw tegelterras leggen op tegeldragers.

Uitbreken van blauwe plaveien. Monteren ...

Uitbreken van blauwe plaveien. Monteren van houten planken (optiwood). Is een balkon. Willen dit over een gedeelte van de lengte verbreden.