Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Herent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Herent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Herent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Herent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Herent:

Terras vernieuwen na verzakking

Wil bestaand terras van +/- 27m² dat aan het verzakken is vervangen door composiet omdat ik gelezen heb dat dit stevig en onderhoudsvriendelijk is. Het terras dat nu ligt zijn Marlux tegels. Ik veronderstel dat deze zullen moeten worden opgebroken en dat er een stabiele ondergrond zal moeten geplaatst worden vooraleer de composiet kan geplaatst worden. De werken MOETEN gebeuren omdat de verzakking slecht is voor vocht dat in de muren kan dringen. Wat mij dus interesseert is natuurlijk een professioneel advies en een gunstige :-) prijsofferte. Deze aanvraag is niet om maar eens een prijsidee te hebben, de werken zullen uitgevoerd worden.

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Graag had wil ik verschillende opties overlopen met de vakman voor zowel betonvloer of beton tegels. Het gaat over een 300m² in totaal rondom het huis waarvan deels oprit .

Houten terras leggen

Ik ben op zoek naar vloerbedekking (terrasplanken, geen tegels) voor 2 terrassen in L-vorm. In totaal gaat het over 28 m² Ik overweeg hout of kunststof of materiaal dat onderhoudsvriendelijk is Als ondergrond hebben we momenteel een betonnen vloer.

Composiet terras aanleggen

Aanleg terras in houtcomposiet. Ongeveer 20m². Nieuwe constructie er staat nog niks.

Tegelwerken buitenshuis

Terracottavloer moet overplaatst worden (dus liefst tegels op de bestaande vloer die zeer degelijk geplaatst is). De oppervlakte is ongeveer 120 m² te leggen met tegels. Graag ter plaatse komen kijken.

Terras in betonplaten leggen

Plaatsen voor de oprit van een dubbele garage 8x6 meter platen van 2x2 meter

Steentapijt aanleggen voor parking en oprit

Vernieuwen van oprit. Nu in klinkers en tuinpaden en twee parkeerhavens. Graag in steentapijt aanleggen. Ongeveer 200 m².

Terras plaatsen

Terras is 3 m x 2. 50 meter. Hout of kunststof.

Klinkers leggen voor terras en wandelpaden

Ik zou graag een terras en wandelpaden laten aanleggen met klinkers, die we reeds hebben. Ik schat de opp op max 45m2. Graag offerte na vrijblijvend bezoek ter plaatse.

Terras en tuintrap aanmaken in composiet bankirai

Terras plaatsen rond zwembad (1 meter breed) en tuintrap. Terras in composiet bankirai, en de trap zelfde materie.