Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Hoeilaart te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Hoeilaart.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Hoeilaart of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Hoeilaart die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Hoeilaart:

Terras aanleggen

Terras van 32m² aanleggen in céramique 60x60. Tegels met goot op stabilise plaatsen. Oud terras beton dallen op zand uitbreken.

Dakterras aanleggen

We hebben een dakterras met EPDM van ongeveer 48 m². Een deel van dat terras ligt aan de voorkant en beslaat een oppervlak van 27 m², het andere deel van 12m lang en 1.6m diep ligt aan de zijkant als balkon. We hadden dit terras graag aangelegd in een ecologisch en duurzaam materiaal. Gerecycleerd plastic, duurzaam hout of een ander materiaal. Suggesties zijn welkom.

Aanleggen van terras en oprit in tegels

Aanleggen van een terras en oprit met betontegels graag van 60 op 60. Oppervlakte van het terras zou 8 op 3 meter. De oprit zou ongeveer 20 a 40 m².

Dakterras aanleggen

Dakterras in composiet terrasplanken aanleggen Deceuninck Twinson. Oppervlakte terras : 35 m² Composiet terrasplanken Deceuninck Twinson. Materiaal nog niet in bezit.

Heraanleg van terras

Bestaand terras 3x12 uitgraven ( 1 m diep). Plaatsen van 12 beton L elementen. Nieuw terras 4x12 opvullen met stabilisé. Afwerken met arduinen tegels 40x40 getrommeld.

renouvellement terrasse actuelle en ...

renouvellement terrasse actuelle en Klinkers; remplacement par pierre naturelle; casser béton existant; vérifier conduites égouts. Proposer un projet mixte bois - resine-pierres bleue ? Paiement : part à l'ouverture du chantier pour matériaux, part à la réception. Pas d'accompte, mais garantie bancaire possible.