Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor composiet terras aanleggen :

Composiet terras aanleggen

Aanleggen van een composiet terras. Planken met groeven (licht bruin). Terras van 12 m op 3,5 m en een wegje van 1 m x 4,5 m naar een ander terras van 3 m x 4 m. Ondergrond is afgegraven. Totaal oppervlakte terras aanleggen is ongeveer 80 m².
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Hofstade (Vl-Br) (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet terras aanleggen uit heel België:

Composiet terras aanleggen

Terras van 35m² aanleggen. Ondergrond deels tegels, deels beton.

Composiet terras met trapje plaatsen

Composiet terras plaatsen met een oppervlakte van 25 m². Dat is momenteel gras, zou moeten worden uitgegraven. Er zou ook een trap geplaatst moeten worden van ongeveer 4 treden van ongeveer 1,5 m breed om dan het terras van 4,5 op 4,70 op hoogte van het gras aan te leggen.

Composiet terras aanleggen

Graag wil ik mijn terras van ongeveer 24m² willen aanleggen in composiet.

Composiet terras aan te leggen

Terras te bedekken met composiet bankirai. Terras: tussen 10 en 50 m²

Terras vernieuwen na verzakking

Wil bestaand terras van +/- 27m² dat aan het verzakken is vervangen door composiet omdat ik gelezen heb dat dit stevig en onderhoudsvriendelijk is. Het terras dat nu ligt zijn Marlux tegels. Ik veronderstel dat deze zullen moeten worden opgebroken en dat er een stabiele ondergrond zal moeten geplaatst worden vooraleer de composiet kan geplaatst worden. De werken MOETEN gebeuren omdat de verzakking slecht is voor vocht dat in de muren kan dringen. Wat mij dus interesseert is natuurlijk een professioneel advies en een gunstige :-) prijsofferte. Deze aanvraag is niet om maar eens een prijsidee te hebben, de werken zullen uitgevoerd worden.

Composiet terras aanleggen

Het gaat over een terras van 30m². Doel is om dit zomerklaar te maken. Een deel onder het terras is zand, een ander stenen. Worteldoek is al gelegd en klaar om aan het terras te beginnen.

Composiet dakterras aanleggen

Ik wil en terras aanleggen op het platdak achteraan appartement met 2 lichtkoepels in te verwerken. Ondergrond EPD helling uit te werken. De totale oppervlakte is 65m² Zonder ballustrade .

Houten terras plaatsen

Aanleg van een houten of composiet terras deels op een bestaand stenen terras. (± 37 m²)

Partners

Partners van Casius