Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Holsbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Holsbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Holsbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Holsbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Holsbeek:

Terras aanleggen met regenwaterput

Buiten aan onze veranda hebben we nu een vijver met en padje en een bloementuin. We zouden die graag vervangen door een groot terras (eventueel zelfs in hout?) met een regenwaterput onder. Het gaat over een oppervlakte van een 40m². Ook hebben we een tuin met niveauverschillen waar op een plaats de niveauverschillen, die werden gemaakt met houten balkjes, de balken aan het rotten zijn en aan vervanging toe zijn. Omvorming tot terras : houtwerk of ander materiaal: Regenwaterput ook te installeren

Composiet terras aanleggen

Terras van 7 m x 4,5 m. Ondergrond zijn welfsels met druklaag. Tussen 10 en 50 m².

Houten terras maken

Terras aanpalend aan de woning. rechthoekig terras met stenen. Er ligt nu een stenen vloer en wij zouden daar dan een houten vloer overleggen,indien mogelijk. Terras om te vormen tot een houten terras. oppervlakte : 25 m².

Terras aanleggen op bestaande beton

Ingesloten terras op bestaande beton leggen : 7 x 6 meter = rechthoek omgeven door muren langs alle zijden, terras is ingegraven t.o.v. buren en tuin om niveauverschil in terrein op te vangen = > beton moet blijven +/- 20cm speling voor nivellering en opbouw terras. Nivellering nodig. Afwatering te voorzien. Afwerking in polybeton, tegel of natuursteen genieten voorkeur naargelang mogelijkheden

Plaatsen van terras

Wij willen ons terras laten tegelen in terrastegels van 120 x 40 x 2 cm op stoppen op een bestaande basis van een gegoten beton voor een oppervlakte van 30m² Te Holsbeek (gelegen tussen Aarschot en Leuven)

Houten terras aanleggen

Terras aanleggen tegen betonwand, startend na schuine betonwand en eerste gemetseld muurtje. Einde ongeveer gelijk aan einde betonwand. 2e muurtje zal weggehaald zijn. Nivellering en uitgraven doe ik zelf. Nog te bekijken hoe we best met het niveauverschil omgaan. Verder hadden we graag tegen de betonwand 2 uitsparingen voor druivelaars (die we eind mei/begin juni gaan planten) voor houtsoort dachten wij aan Thermowood of bamboe omdat we waarde hechten aan ecologische aspect (andere voorstellen zijn welkom).

Aanleg terras

Aanleg terras achter woning. Reeds uitgegraven. Afwerking blauwe hardsteen.

Arduin leggen terras

Chinese arduin leggen 50 x 50 x 3 cm verzoet met facet. Er ligt een bestaande bedekking met tegels , wordt zelf uitgebroken. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman voor idee en mogelijkheden, en welke werken er moeten worden gedaan.

Terras uitslijpen en voegen

Terras uitslijpen en voegen ongeveer 30 m².

Herplaatsen van terras

Herplaatsen van houten terras incl. egaliseren en verstevigen bodem.