Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Kampenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Kampenhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Kampenhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Kampenhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Kampenhout:

Terras aanleggen

Ongeveer 65 m², de helft moet aangelegd worden over een bestaand beton terras , aansluitend in 1 geheel over een vrij gedeelte , het zou dus interessant zijn een bezoek vooraf te plannen om de mogelijkheden te bespreken, vooral qua niveau. Het geheel moet dan aansluiten aan 1 zijde aan een vijverrand. Qua materiaal sta ik open voor alles.

Composiet terras leggen

Totaalverbouwing - terras is opgebroken, deel 3 op 3 betonnenvloer waar planken op moeten komen en dan alu frame richting kelder en daar moeten ook planken op komen. In totaal zo'n 33 m².

Houten terras aanleggen

Momenteel is er een klein verouderd, verhoogd terras dat ligt aan de gevel van de woning. Dit terras moet aanzienlijk vergroot worden ( ongeveer 5 op 6 meter) met een trap of loopbrug naar de tuin toe.

Houten terras aanleggen

Momenteel is er een terras van grint afgescheiden door houten bils en een stukje gras. Het geheel is ongeveer 6m x 3m. Mijn voorkeur gaat naar gebruiksvriendelijk materiaal , ik laat me adviseren door de vakman hieromtrent

Aanleggen van terras in Bamboo platen

Prijsaanvraag voor aanleggen van terras 36 m² in Bamboo platen. Tuin bereikbaar met vrachtwagen, moet niet afgegraven worden. Led verlichting in terras in te werken.

Houtrot verwijderen

Houtrot onderaan steunbalk van het terras buiten verwijderen.

Aanleggen van terras

Aanleggen van een terras van ca 30 m2 aan een nieuwbouw woning. Bedoeling is een betontegel van bvb 4 cm dik op een fundering van stabilise te leggen. Graafwerken dienen ook uitgevoerd maar aarde mag ter plaatse blijven

Je suis en train d'enlever le carrelages ...

Je suis en train d'enlever le carrelages existants de ma terasse. Je cherche un professionel qui pourrait remettre en état la chape en béton quelque peu abîmée par l'enlèvement des carrelages existant et qui pourrait placer les nouveaux carrelages sur chape. Total 36 m². La dimension des carrelages à poser est de 40/40. N'hésitez pas à m'envoyer un e-mail ou à me téléphoner pour d'autres questions éponse.