Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Kessel Lo of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Kessel Lo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Kessel Lo:

Terras in composietplanken aanleggen

Terras met composietplanken aanleggen, ongeveer 25 m². Losse ondergrond dus er moet ook iets voorzien worden voor stabiliteit onder de planken.

Overkapping in thermowood plaatsen

Een overkapping maken graag in thermowood of andere materiaal te bespreken met de vakman. De elektriciteit ligt er. Het zijn twee muren van 2 meter op 3,5 hoog. Plafond van 2,5 x 4,5 en opstaande dakrand van 80 cm hoog op 4,5 breed.

Terras betegelen

Beste We wensen ons terras opnieuw aan te leggen. De ondergrond is beton maar dient nog extra laagje mortel voor te egaliseren. De tegels zijn 60*60*2 c. 85 m².

Terras en pad aan te leggen met kasseien

Aanleg van 2 gedeeltes verharding in kleine vlakke kasseien: 1 terrasje van 9m² en 1 padje van 14m². Rijwoning, tuin kan bereikt worden via toegang langs de tuin van de buren.

Terras renoveren

Wij willen graag ons bestaande terras (22m²) renoveren en uitbreiden zodat er een aansluiting is met de vijver, waarvan de randen ook opnieuw moeten afgewerkt worden. Het terras dient betegeld te worden, de aansluiting met de vijver (14m²) voorzien we in hout. Naast het huis dient ook een pad (13 m²) heraangelegd te worden met grind en voorzien van stapstenen (11m²). Verder moet ook de houten trap naast de vijver vernieuwd worden en dient grind aangebracht onder de oversteek van het huis aan het linkervenster (5m²).

Houten terras aanleggen

Er ligt momenteel een stenen (tegels) terras met een hoogteverschil. Dat willen we gelijk trekken door een houten terras aan te leggen. Terras is ongeveer 20 m².

Veranda en terras aanbouwen

Aanbouw aan woning van terras en veranda . Plannen kunnen opgevraagd worden. Materiaal te bespreken wat betegeling betreft.

Buitenterras met composietplanken bouwen

Wij hebben een groot zwevend buitenterras, momenteel nog in ruwbouw. Graag zouden wij iemand vinden die de afwerking komt doen in composietplanken, en dit nog dit voorjaar.

Aanleggen van houten terras

Aanleg van een houten terras met 2 trappen zoals aangegeven op plan. Het terras dient voorzien te worden van palen en een regelwerk. Liefst een duurzaam en ecologische houtsoort. Te bespreken met de vakman ter plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken door de vakman. Graag de werken laten uitvoeren in de maand maart.

Aanleg terras

Aanleg terras van ongeveer 90 m² met keramische tegels. Graafwerken , grondwerken , egalisen chape en dan aanleg terras.Achteraan de woning na renovatie.

Aanleggen van geplierde betonnen terras

Betonnen terras van 39 m² achter een rijhuis. De grond is reeds 15 cm uitgegraven (maar nog niet perfect vlak gemaakt). Een pomp die over het huis zou storten kan voor de deur staan vanwege een zeer brede straat. Kleinere machines kunnen door de deur en gang naar achter gebracht worden. Het terras is rechthoekig ongeveer een 8 m x 4,85 m. (Ongeveer zo breed als de tuin) Graag hadden wij voegen zodat het terras lijkt te zijn betegeld met tegels van ongeveer 1,6 m x 1,6 m. Via mail kan ik gerust een aantal foto's doorsturen.

Waterdicht maken van terras in kleiklinkers

Een paar jaar geleden is ons terras heraangelegd in kleiklinkers. Dit is niet waterdicht uitgevoerd en er is nu vochtinspijpeling in de aanliggende kelder. Het terras is op een verhoging tegen het huis gelegen. Terras dient verwijderd te worden. Een waterdichting (EPDM? ) dient geplaatst te worden en terras moet teruggeplaatst worden.

Voortuin en terras met natuursteen aanleggen

Graag hadden wij onze voortuin (ca. 6 x 4 meter) momenteel grasperk) met natuursteen laten aanleggen, alsook ons terras (achtertuin, 4x4m) in zelfde steen laten leggen, met trapje en tuinpad ernaar. Natuursteen aankopen in overleg met de vakman.

Terrasconstructie + Terrasbedekking + balustrade + trap

Voor een (al dan niet waterdichte) metalen terrasconstructie tussen tuin en leefverdieping op anderhalve meter hoog. Met onder de constructie een ruimte in het verlengde van de kelder, op 2-tal meter onder de grond. Afmetingen zijn ruw geschat: 5 meter breed, 3,5 meter diep, 1,5 meter hoog tov tuin, 3,5 meter hoog tov kelderverdieping. + 4 à 5 trappen van 4 meter breed richting tuin. + balustrades aan de trappen + Terrasbedekking voorkeur hardhout. Eventueel waterdichte afloop onderin.

Plaatsen IPE terras op nieuw plat dak

Plaatsen IPE terras op nieuw plat dak boven gelijkvloers 38 m². Betreft een nieuwbouw woning.

Dakterras maken in Thermowood

Dakterras in thermowood maken voor nieuwbouw

Aanleg van dakterras

Ik zou een plat dak willen laten aanleggen als dakterras (leuning plaatsen + vloerbedekking, liefst niet in tropisch hardhout of toch minstens gecertificeerd hout)

Terras op eerste verdieping van ...

Terras op eerste verdieping van bel-etage woning. Mosgroei in barsten langs de voorkant van het terras en de voegen tussen de tegels komen stilaan los. Veronderstel dat dit te maken heeft met waterinsijpeling. Bedoeling is verdere 'afbraak' te voorkomen door nu in te grijpen....Budgettering is onduidelijk omdat het niet helemaal duidelijk is welke ingreep er noodzakelijk is...

na installatie opbouwzwembad 4m X 4m ...

na installatie opbouwzwembad 4m X 4m terras met hout ombouwen: verlengen van huidig terras. fundering en drainage zonodig voorzien. Bestaande steun voor veranda aanpassen, baslustrade voorzien.

Houten terras bovenop geplaveid terras ...

Houten terras bovenop geplaveid terras bouwen. Op het geplaveide terras komt een opbouwzwembad. Daarrond wordt een houten terras gebouwd waarvan het niveau gelijk ligt met de bovenste rand van het zwembad. Er moet een afvoer voorzien worden om het zwembad leeg te maken in de bestaande leidingen. De toegang tot de afvoer van het zwembad moet gemakkelijk zijn.

Afbraak van een bestaande grondbedekking ...

Afbraak van een bestaande grondbedekking in betontegels, afgraven, plaatsen van afvoerleidingen en plaatsing van een nieuw terras in kleiklinkers op een licht hellende ondergrond (1 meter niveauverschil op 25 meter)

Het terugplaatsen van opgebroken ...

Het terugplaatsen van opgebroken silexdallen, die opgebroken werden naar aanleiding van het leggen van aardgasleiding, en het opnieuw opvoegen van het hele terras. Het heraanleggen van de stoep (5m x 1,5m).

terras boven garage - opp ong 110 m2 - ...

terras boven garage - opp ong 110 m2 - wie heeft ervaring met "zwevende" vloer