Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Kessel Lo:

Aanleg van kantoorterras

Vakman voor het leggen van composiet of hout op een van de terrassen van ons kantoor. Terras van 2.41m x 5.03m. Tweede verdieping, materiaal moet langs buiten via ladderlift naar boven gebracht worden.

Twee terrassen aanleggen

Aanleg terras van 21,64 m2 in Robinia van 2,2x12 cm gevingerlast, Planken bevestigd op hardhouten onderbalken FSC Hiernaast nog een ander terras van 3,4 x 3,4 meter in Robinia aanleggen. FSC gecertificeerd met zichtbare inox schroeven. Terrasplanken komen ongeveer 14 cm boven het gazon.

Vernieuwen van houten terras

Ik wil een terras vernieuwen. De oude houten planken heb ik laten verwijderen. Er ligt nu zand met betonrijen of zoiets. ik denk dat het 4m x 4m is. Ik wil een harde houtsoort.

Houten terras leggen

Wij willen ons hardhouten terras van 30 m² vervangen omdat het versleten is, het was aanvankelijk ook slecht aangelegd. Wij twijfelen nog aan het geschikte materiaal. We willen graag iets dat natuurlijk oogt, maar willen geen last meer hebben van gladheid. Het terras is noordoosten georiënteerd, en ziet in voor- en najaar weinig tot geen zon. We hebben op ons hout echt veel last van hardnekkige mosvorming. We overwegen ev wel houtcomposiet. We willen wel een materiaal dat er natuurlijk uitziet,niks neps, hebben bovendien aansluitend op terras een hardhouten begroeide afsluiting. Qua materiaal: geen risico op gladheid, en natuurlijk, duurzaam en ecologisch verantwoord materiaal.

Terras in composietplanken aanleggen

Terras met composietplanken aanleggen, ongeveer 25 m². Losse ondergrond dus er moet ook iets voorzien worden voor stabiliteit onder de planken.

Overkapping in thermowood plaatsen

Een overkapping maken graag in thermowood of andere materiaal te bespreken met de vakman. De elektriciteit ligt er. Het zijn twee muren van 2 meter op 3,5 hoog. Plafond van 2,5 x 4,5 en opstaande dakrand van 80 cm hoog op 4,5 breed.

Terras betegelen

Beste We wensen ons terras opnieuw aan te leggen. De ondergrond is beton maar dient nog extra laagje mortel voor te egaliseren. De tegels zijn 60*60*2 c. 85 m².

Terras en pad aan te leggen met kasseien

Aanleg van 2 gedeeltes verharding in kleine vlakke kasseien: 1 terrasje van 9m² en 1 padje van 14m². Rijwoning, tuin kan bereikt worden via toegang langs de tuin van de buren.

Terras renoveren

Wij willen graag ons bestaande terras (22m²) renoveren en uitbreiden zodat er een aansluiting is met de vijver, waarvan de randen ook opnieuw moeten afgewerkt worden. Het terras dient betegeld te worden, de aansluiting met de vijver (14m²) voorzien we in hout. Naast het huis dient ook een pad (13 m²) heraangelegd te worden met grind en voorzien van stapstenen (11m²). Verder moet ook de houten trap naast de vijver vernieuwd worden en dient grind aangebracht onder de oversteek van het huis aan het linkervenster (5m²).

Houten terras aanleggen

Er ligt momenteel een stenen (tegels) terras met een hoogteverschil. Dat willen we gelijk trekken door een houten terras aan te leggen. Terras is ongeveer 20 m².