Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor houten terrassen uitbreken en vernieuwen:

Houten terrassen uitbreken en vernieuwen

Volledig verbouwen van 2 terrassen in hout (totaal = +/- 100 m²) Het hout is verrot en moet eruit. Afbreken van het hout en nieuw hout leggen. Het zijn twee terrassen, een van de terrassen graag verlengen met een 20 m² te vergroten.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Langdorp (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten terrassen uitbreken en vernieuwen uit heel België:

Houten terras aanleggen

Betreft de aanleg van een houten terras in ThermoWood van 20m2 onder een smeedijzeren pergola van 12m2. De voorbereidende grondwerken met stabilisé worden ikv volledige heraanleg tuin en terrassen uitgevoerd. Wij zoeken een professionele vakman om het houten terras aan te leggen volgens de regels van de kunst. Het niveau van het houten terras op grashoogte (1 horizontale lijn).

Houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Twee kleine houten terrasjes aanmaken van ongeveer 4 x 2 m verbonden met een pad van 5 x 1,5 m. Het pad ook in hout aanleggen. De terrassen zijn betegeld , ofwel verwijderen van de tegels ofwel hout op de tegels aanleggen.

Houten afsluiting plaatsen

Wij hadden graag vakman ivm een tuinafsluiting. De buren zijn mijn ouders, dus we zouden een bepaald systeem willen dat we ter hoogte van onze terrassen de tuinafsluiting op één of andere manier, indien nodig, kunnen openzetten, zonder het te veel opvalt dat er een doorgang is. De lengte is ongeveer 28 meter.

Houten dakterras aanbouwen

Wij willen ons terras op de eerste verdieping aanbouwen. Er moet vooraan een poutrel van +/- 5 m gestoken worden tussen 2 muren (er is geen ondersteuning nodig naar onderen toe). Achteraan moet er een houten balk tegen een muur bevestigd worden. (Dus het terras wordt bevestigd aan 2 zijdelingse en 1 achterliggende muur. ) Vloeren ofwel kunststof of houten vloer. De oppervlakte is +/- 15 m² a 20 m². Balustrade aanmaken een combinatie van ijzer en hout. De constructie van het terras zal identiek zijn aan bovenliggende terrassen.

Houten terras leggen

Ik ben op zoek naar vloerbedekking (terrasplanken, geen tegels) voor 2 terrassen in L-vorm. In totaal gaat het over 28 m² Ik overweeg hout of kunststof of materiaal dat onderhoudsvriendelijk is Als ondergrond hebben we momenteel een betonnen vloer.

Totaalproject tuin en zwembad uitvoeren

Gezocht voor totaalproject uitvoering: - Tuinplan voor een sfeervolle moderne en vooral onderhoudsarme tuin met liefst kennis van Vlaamse bouwvoorschriften of zoveel mogelijk vergunningsvrije wijzigingen. - Afbraak huidige tuinbeplanting en infrastructuur, terrassen, oprit (voortuin) - Terrassen mogen deels in waterdoorlaatbaar materiaal/tegels? (wel geen grasdalen) - Heraanleg volgens plan van beplanting,terrassen, buizen, electriciteit - Installatie zwembad (+/-9x4m) met energie arme en onderhoudslvriendelijke installatie - Modern poolhouse afsluitbaar, glazen met contrast (houten)muur eventueel doortrekken in omheining. Plaats voor buitensalon 8-10 pers, technische en bergruimte, klein toilet/omkleed ruimte, overkapping (max 40m²) - Sfeerverlichting in led in de gehele opzet

Houten terras vernieuwen

Vervangen van planken van 2 bestaande houten terrassen, eventueel herstelling van houten fundering. Geschaafd hout niet geribbeld. De oppervlakte is ongeveer 22 m².

Betonrot balkonnen herstellen

De terrassen/balkons aan ons appartementsgebouw zijn aan een grondige herstelling/renovatie toe. We hebben last van insijpelend water dus het zou helemaal terug waterdicht gemaakt moeten worden. Er zijn langs onder ook heel wat barsten te zien en de randen brokkelen al lichtjes af. Op het terras van de eerste verdieping liggen er momenteel nog de originele tegels en daarover zijn er houten planken gelegd. De tegels/stenen van het terras op de tweede verdieping zijn wel ooit al vernieuwd geweest, maar de structuur van het balkon zit met dezelfde problemen (weliswaar in mindere mate). De afmetingen van de terrassen zijn 1m op 2,4m. Het zou de bedoeling zijn dat de werken aanvangen zo kort mogelijk na de zomervakantie (september 2018).