Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor houten terrassen uitbreken en vernieuwen:

Houten terrassen uitbreken en vernieuwen

Volledig verbouwen van 2 terrassen in hout (totaal = +/- 100 m²) Het hout is verrot en moet eruit. Afbreken van het hout en nieuw hout leggen. Het zijn twee terrassen, een van de terrassen graag verlengen met een 20 m² te vergroten.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Langdorp (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten terrassen uitbreken en vernieuwen uit heel België:

Vervangen balustrade/terrasafsluiting

Samen met twee buren willen wij de balustrade/afsluiting van ons terras vervangen. Het betreffen twee terrassen op de tweede verdieping en één terras op de eerste verdieping. Het terras is 7 meter breed en 1 meter diep. Momenteel staat er een houten balustrade, maar deze dient vervangen te worden. We wensen een veilige afsluiting met verticale stijlen. Balustrade mag vervangen worden naar keuze van klant niet gebonden aan eenheid, uniteit.

Houten terrassen vernieuwen

Het gaat om 3 terrassen die 20 jaar geleden gelegd zijn in bankirai en aan vervanging toe. Terras van 7,10 op 4,20= 29,80 m². Terras van 4,20 op 3,10= 13,02 m². Terras met 1 gebogen zijde en trap van 3 treden van ongeveer 16 m². Vernieuwen terrassen in houtwerk.

Dakterras en terras op het gelijkvloers aanleggen

Houten terras op het gelijkvloers te vervangen door een terras in duurzaam composiet. Hiernaast ook een dakterras aanleggen met nog extra isolatie tegen de muur. In totaal beide terrassen samen zo een 23,46 m².

Houten terras heraanleggen

Bestaande houten terras vernieuwen . 2 terrassen in de tuin van ongeveer 50m² tezamen.

Houten terrassen leggen

Zouden graag 2 terrassen laten leggen in hardhout, mogelijks in combinatie met klinkers

Houten afsluiting plaatsen

Actueel hebben we 6 terrassen op GLV die omheind zijn met een haag van een 50 l.m., Deze dienen vervangen te worden door iets niet biologisch, niet doorzichtig en +/- 1,7 m hoog. Het verwijderen van de bestaande hagen gebeurt door ons. De nieuwe omheining moet passen bij de appartementsblok.

Composieten terras plaatsen

Leveren en plaatsen een dakterras met houten composietvloer: Het werk omvat drie terrassen die samen een oppervlakte hebben van 311,60 m².

Houten terras leggen op eerste verdieping

Het betreft hier de hernieuwing van 3 naast elkaar gelegen terrassen op een 1° verdiep van een flat. De bestaande bankirai + onderliggende steunbalken en roofing dient te worden verwijdert alsmede tijdens de werken de balustrades en één tussenscherm dient eveneens tijdelijk gede-monteerd te worden. Alle terrassen dienen te worden aangelegd met als ondergrond resitrix en in Massaranduba of Bankirai. Er dient te worden gewerkt met tegeldragers en hardhouten balken waarop de planken dienen te worden gevezen. Gezien het hier werken op 1° verdieping betreft moet U een ladderlift ter beschikking hebben voor aan- en afvoer van materialen. Gezien de ondergrond resitrix OF EPDM+ tapbuizen dienen betaald te worden door de gemeenschap dient de prijs hiervan afzonderlijk duidelijk te worden aangegeven. Terras : Oppervlakte 6.4 m. lengte richting op 1.62 m Breedte .Tussen dit terras en het volgende dient de glazen afscheiding tijdelijk te worden weggenomen. Hier dient één tapbuis te worden voorzien. Terras Cotur : Oppervlakte zelfde oppervlakte als bovenstaand en dus ernaast gelegen. Zelfde manier van werken maar géén tapbuis. Terras : Oppervlakte 12.80 m. lengte op 1,62 cm Breedte waarop eveneens één tapbuis te worden voorzien, Hier dient eveneens de balustrade tijdelijk te worden gemonteerd maar is er geen tussenscherm.