Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Leuven:

Dakterras legggen

Bestaand dakterras van 10m² is aan vervanging toe. Houten planken moeten vervangen worden. Het is ook niet meer waterdicht. Bij zware regenval sijpelt water in de onderliggende badkamer.

Aanleggen terras 18 m² in blauwsteen

Wij zouden graag een terras laten aanleggen van ongeveer 18 m², blauwe (Belgische, Ierse of Vietnamese) hardsteen. Daarbij hoort ook het weghalen en omvormen in een bloemenbak van een deel van de trap naar de tuin. De afboording daarvan moet ook worden voorzien.

Composiet dakterras aanleggen

Het gaat over een zwevend dakterras van 2,5 op +/-4 meter. Er zijn reeds metalen balken van muur tot muur, waarop reeds een balustrade staat. (momenteel ligt er een houten terras). Het gaat dus over het plaatsen van dwarsbalken met daarop de composietplanken.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Betonvloer leggen voor een oppervlakte van 16 m². Te plaatsen op volle grond in de tuin. De woning ligt in het centrum van Leuven, voor de deur parkeren/stilstaan is moeilijk omdat er een bushalte is + een versmalling van de weg voor een fietsenparking. Best ter plaatse komen kijken naar de mogelijkheden.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras en oprit

Betonvloer aanleggen ongeveer 160 m². Is voor een terras en een oprit. Momenteel ligt er betonpuin op.

Aanleg klinkerterrasje

Een klein klinkerterrasje 3 m op 1,5 m en aansluitend daartegenaan een stukje 1,6 m op 0,8 m (dus een terrasje met een insprong). Graag ook boordstenen rond het hele terras (één kant ligt tegen tuinmuur maar die is nogal ongelijk). De koffer hebben we reeds uitgegraven voor zover nodig. De chape zal wel met kruiwagens doorheen ons huis moeten maar is goed doenbaar (gang en onbewoond gedeelte en vervolgens stuk tuin; ca. 50 meter van straat tot terras). Eventueel/desgewenst kopen/halen we klinkers en boorstenen zelf.

Oprit met kasseien aanleggen

Leggen van nieuwe oprit ongeveer 100 m² oppervlakte met kasseien.

Vervangen terras binnenkoer

Terras is binnenkoer in stadswoning omgeven door 4 muren. Er liggen nu reeds oude houten tegels (50cm op 50), deze moeten weg. Ondergrond is een (grillige) oude beton - misschien nog recht te trekken of vernieuwen? Afvoerputje op 1 plek. Koer is ook vaak relatief vochtig. Nieuw materiaal: graag hout of composiet met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij staan open voor ecologische alternatieven voor hardhout, zeker thermowood. Planken of tegels kan allebei. Graag offertes in verschillende materialen. Termijn uitvoering is flexibel.

Uitbreken van terras

Hulp gevraagd bij uitbreken terras en graafwerk.... Direct gevraagd ;-)

Afwerken van dakterras

Bestaande EPDM plat dak af te werken met bankirai of composiethout. Is een klein dakterras. Afwatering verzorgen van regenwater van aanliggende dakoppervlaktes. Houtenvloer laten gelijkkomen met keukenvloer. Reling voorzien.