Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Leuven of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Leuven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Leuven:

Aanleggen terras 18 m² in blauwsteen

Wij zouden graag een terras laten aanleggen van ongeveer 18 m², blauwe (Belgische, Ierse of Vietnamese) hardsteen. Daarbij hoort ook het weghalen en omvormen in een bloemenbak van een deel van de trap naar de tuin. De afboording daarvan moet ook worden voorzien.

Composiet dakterras aanleggen

Het gaat over een zwevend dakterras van 2,5 op +/-4 meter. Er zijn reeds metalen balken van muur tot muur, waarop reeds een balustrade staat. (momenteel ligt er een houten terras). Het gaat dus over het plaatsen van dwarsbalken met daarop de composietplanken.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Betonvloer leggen voor een oppervlakte van 16 m². Te plaatsen op volle grond in de tuin. De woning ligt in het centrum van Leuven, voor de deur parkeren/stilstaan is moeilijk omdat er een bushalte is + een versmalling van de weg voor een fietsenparking. Best ter plaatse komen kijken naar de mogelijkheden.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras en oprit

Betonvloer aanleggen ongeveer 160 m². Is voor een terras en een oprit. Momenteel ligt er betonpuin op.

Aanleg klinkerterrasje

Een klein klinkerterrasje 3 m op 1,5 m en aansluitend daartegenaan een stukje 1,6 m op 0,8 m (dus een terrasje met een insprong). Graag ook boordstenen rond het hele terras (één kant ligt tegen tuinmuur maar die is nogal ongelijk). De koffer hebben we reeds uitgegraven voor zover nodig. De chape zal wel met kruiwagens doorheen ons huis moeten maar is goed doenbaar (gang en onbewoond gedeelte en vervolgens stuk tuin; ca. 50 meter van straat tot terras). Eventueel/desgewenst kopen/halen we klinkers en boorstenen zelf.

Oprit met kasseien aanleggen

Leggen van nieuwe oprit ongeveer 100 m² oppervlakte met kasseien.

Vervangen terras binnenkoer

Terras is binnenkoer in stadswoning omgeven door 4 muren. Er liggen nu reeds oude houten tegels (50cm op 50), deze moeten weg. Ondergrond is een (grillige) oude beton - misschien nog recht te trekken of vernieuwen? Afvoerputje op 1 plek. Koer is ook vaak relatief vochtig. Nieuw materiaal: graag hout of composiet met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij staan open voor ecologische alternatieven voor hardhout, zeker thermowood. Planken of tegels kan allebei. Graag offertes in verschillende materialen. Termijn uitvoering is flexibel.

Uitbreken van terras

Hulp gevraagd bij uitbreken terras en graafwerk.... Direct gevraagd ;-)

Afwerken van dakterras

Bestaande EPDM plat dak af te werken met bankirai of composiethout. Is een klein dakterras. Afwatering verzorgen van regenwater van aanliggende dakoppervlaktes. Houtenvloer laten gelijkkomen met keukenvloer. Reling voorzien.

Op de plaats waar vroeger een kleine ...

Op de plaats waar vroeger een kleine paardestal stond, moet een terras komen in blauwe steen. De ondergrond is een mix van beton en steen, maar is erg onregelmatig en loopt schuin af. De afmetingen zijn ongeveer 4,5m op 4m.

renovatie van een huis, blijkbaar geen ...

renovatie van een huis, blijkbaar geen vocht aanwezig en het dak is ok. De vorige eigenaar heeft er nogal een chaotische constructie van gemaakt. Het huis moet ingedeeld worden in een commerciele ruimte onderaan, een appartement + studio bovenaan. Op alle verdiepingen moet er een venster komen waardoor er een muur opengebroken moet worden. Op het gelijkvloers moet er een extra ingangsdeur worden gemaakt om toegang via de commerciele ruimte te vermijden voor de appartementen, deze deur leidt naar de achterkant van het huis naar (een nog aan te leggen) metalen 'outdoor constructie' aan de achterkant van het gebouw. Een metalen draaitrap die dan naar de toegangen van de appartementen gaat. Is het mogelijk om een schatting van deze werken te krijgen?

terras van +/- 25M2 tussen twee oude ...

terras van +/- 25M2 tussen twee oude tuinmuren in stadstuin, reeds betonnen "podium" gegoten, af te werken met rechtopstaande verticale tegel, voorkeur blauwe steen 40X40 of 50X50