Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor dakterras in hout of composiet aanleggen:

Dakterras in hout of composiet aanleggen

Ik heb een dakappartement en wil het terras hernieuwen. Dit in duurzaam hout, Ipé of Bankirai oftwel in composiet. Afmetingen zijn 122 x 347 cm. Ondergrond is roofing en in een hoekje is afwatering voorzien dus zeker gebruik van vloerdragers.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Leuven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras in hout of composiet aanleggen uit heel België:

Balustrade dakterras plaatsen in duurzaam hout

Ik zou graag de balustrade van het dakterras laten vervangen. In een duurzame houtsoort, het gaat om een 5-tal lopende meter.

Dakterras aanleggen

Dakterras van 5m x 11m aanleggen. Toegang voorzien met deur. Lage balustrade van 11m aan 1 kant plaatsen. Houten afsluiting 2 x 5m en 1 x 11m aan andere kanten plaatsen. Vloer in kunststof of hout aanleggen.

Dakterras aanleggen, koepel vervangen door beloopbaar glas en scheidingsmuur metsen

Dakterras plaatsen van 1.6m x 4m plaatsen op een plat dak met roofing die 4j geleden vernieuwd is. Graag dakterras in hout of composiet. Er is ook een lichtkoepel van 1m x 1m die vervangen moet worden door beloopbaar glas. Scheidingsmuur van 4m x 1.8m metsen aan zijde van buur.

Omheining dakterras plaatsen

Omheining van 12 m met 2 hoeken plaatsen rond dakterras op 3 m hoogte in tuin. Het zou bevestigd moeten worden tegen de muur aan de zijkant, hiervoor denken we aan palen van aluminium of ijzer, omheining zelf graag hout.

Dakterras aanleggen

We hebben een dakterras met EPDM van ongeveer 48 m². Een deel van dat terras ligt aan de voorkant en beslaat een oppervlak van 27 m², het andere deel van 12m lang en 1.6m diep ligt aan de zijkant als balkon. We hadden dit terras graag aangelegd in een ecologisch en duurzaam materiaal. Gerecycleerd plastic, duurzaam hout of een ander materiaal. Suggesties zijn welkom.

Houten dakterras plaatsen

Het betreft een bestaand plat dak boven de keuken met lichtkoepel, om te bouwen tot terras met deels overkapping huidig onderliggend terras - de grootte zal rond de 10 m² liggen - bouw van comfortzone in hout uitgewerkte bank voor 4 personen - bewandelbare lichtkoepel (glas?) - eventueel mogelijkheid hot tub in hout

Dakterras vernieuwen

We willen het terras van ons plat dak laten renoveren. Momenteel bankirai in slechte staat. Dak en onderconstructie in goede staat, dus enkel vervangen van de houten latten door hout of composiet.

Dakterras leggen en afsluiting voorzien

Aanleggen van een dakterras op 1 van onze platte daken. Dit plat dak is toegankelijk via een toegangsdeur via onze trappenhal. Momenteel ligt er enkel roofing op. Onbekend is de draagkracht. We willen zowel aanleg vloer (hout + nepgras) als omheining voor privacy.