Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Londerzeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Londerzeel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Londerzeel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Londerzeel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Londerzeel:

Houten terrassen plaatsen

Ik zou graag 2 teraasen aanleggen. Momenteel heb ik twee vierkanten van ieder 4m². Er ligt boomschors en er staan enkele grassen gepland. Liefst in bankirai.

Terras in tegels plaatsen

Uitbreken van bestaand terras van ong. 15 m², afvoeren van het uitgebroken materiaal. Het nieuw aan te leggen terras zou groter worden, 23 m². De tuin is ingesloten en enkel bereikbaar via de woning, dus alle materiaal moet binnengedragen worden.

Klinkerwerken uitvoeren

Het betreft een oprit van een 40 meter lengte en ongeveer 3,5 m breed die met boordsteen is afgeboord en waar nu dolomiet ligt. De dolomiet ligt op steenpuin en is reeds 2 maal aangevuld met nieuwe dolomiet

Terras vernieuwen

Momenteel ligt er terras (6x3 meter) in dalls (met onder terras restanten van twee platanen, niet goed uitgegraven). Dall-terras moet worden vervangen door betonklinkers terras, alsook wandelpad (3 dalls breed) van ong 10m lang in klinkers tot tegen de woning. Nieuwe terras moet 7 x 3,5 meter zijn. Wandelpad mag 1m breed zijn. Wandelpad is nu 3 klinkers breed.

Houten terras maken

Terras - ongeveer 8 meter lang en 3,5 meter breed. Ook trap nodig ingewerkt aan zijkant van terras. Terras aan de woning. Hoogteterras. Nu staat er nog niks

Zonneterras aanleggen

Wij willen graag een terras laten aanleggen in composietplanken. De oppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter. Het grootste 'probleem' is dat we maar 5cm voorzien hebben voor de dikte van het terras en op sommige punten het zelfs nog minder is...

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras en tuinpad

Gepolierde betonvloer aanleggen ongeveer 30 m². Dit is voor een terras en een tuinpad. Geen voorbereidende werken.

Houten terras plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een terras in hout of padouk. Ook moet er een ondergrond voorzien worden. Oppervlakte is ongeveer 25 m².

Storten van beton

Betreft aanleg polybeton verharding die dient te fungeren als vloer voor tuinhuis, achteraan in de tuin.

Aanleggen terras in gepolierd beton

Aanleg gepolierd beton, anti-slip, op buitenterras van 126m². Terras komt op palen (instabiele grond) en palen zijn al geboord. Graag offerte voor nivelleren, wapening aanbrengen, beton storten achterzijde woningm vanaf straat) en polieren + kwarts + sealing + voegen slijpen.