Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor oprit aanleggen in portugese graniet kasseien :

Oprit aanleggen in Portugese graniet kasseien

Oprit aanleggen 215 m² aan te leggen dit zijn twee stukken in portugese graniet kasseien afmetingen 7x9 cm in recht verband. De boord ook met kasseien aanleggen.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Meise (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit aanleggen in portugese graniet kasseien uit heel België:

Oprit uitgraven en met klinkers aanleggen

Oprit aan te leggen met klinkers +- 160 m² (4 m breed en 40 meter lengte) eerste 10 meter kleine helling omhoog dan 20 meter vlak daarna terug naar beneden om terug vlak te eindigen . Moet nog uitgegraven en gelijk getrokken worden, beetje verhoogd worden en terug een kleine daling.

Oprit en terras aanleggen in grasdallen

Een oprit van 3 x 20, met 4 waterputten in aanleggen met grasdallen. Achteraan het huis een oppervlakte van 7 x 7 ook met grasdallenaanleggen. Momenteel zijn beiden oppervlakten met grind bedekt.

Aanleggen van terras en oprit in tegels

Aanleggen van een terras en oprit met betontegels graag van 60 op 60. Oppervlakte van het terras zou 8 op 3 meter. De oprit zou ongeveer 20 a 40 m².

Oprit en terras aanleggen

Het gaat over een stuk oprit van 49 vierkante meter waar ik platinnen op wil van 15 x 15 ongeveer. Er is een deel terras nodig met keramische tegels 56 vierkante meter.

Klinkers aanleggen

Aanleg oprit in getrommelde klinkers. Ongeveer goeie 20 m². Volledig nieuw aan te leggen.

Aanleggen terras en oprit

Leggen van 157 m² kasseien voor een oprit. Langwerpige herbruik gres. 20 m2 keramische tegel 60/60 voor terras. Tegel hebben we al. Enkel plaatsen.

Klinkers plaatsen voor oprit, terras en pad

Plaatsen van klinkers over verschillende percelen voor een oprit van een garage, terras ook klinkers aanleggen volledig vernieuwd worden, ook het pad moet met klinkers aangelegd worden. Is een groot stuk dat moet aangelegd worden in klinkers.

Klinkers en omheining aanleggen

Klinkers aanleggen voor een oprit naar magazijn. De oprit moet verhard worden, grint of andere mogelijkheden. Ongeveer 230 m². Ook graag een omheining plaatsen 100 meter met een hoek van 90 graden. De omheining graag 180 hoog. Soort omheining te bespreken met de vakman.

Partners

Partners van Casius