Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor oprit aanleggen in portugese graniet kasseien :

Oprit aanleggen in Portugese graniet kasseien

Oprit aanleggen 215 m² aan te leggen dit zijn twee stukken in portugese graniet kasseien afmetingen 7x9 cm in recht verband. De boord ook met kasseien aanleggen.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Meise (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit aanleggen in portugese graniet kasseien uit heel België:

Oprit aanleggen met boordsteen en kiezel storten

Oprit aanleggen van ongeveer 500 m² , afgraven bestaande oprit , leveren en plaatsen van boordstenen in stabiliseer zand , siergrind 8 - 16 mm, ongeveer 50 m³.

Pad aanleggen in klinkers rondom huis

Een pad aanleggen rondom het huis en naar de auto staanplaats. Er is op bepaalde plaatsen wat niveauverschil. En twee ondergrondse regenputten. Oppervlakte : 60 m² Nu al een oprit in klinkers (nog wat in voorraad voor 6 m² ) de rest aan te leggen.

Tuinpad, oprit en terras aanleggen in siergrind

Oprit en aansluitend terras aanleggen. ook tuinpad aansluitend aan te leggen. Wij willen dit in grind met voldoende onderlaag en boord.

Aanleggen van oprit en terras 180 m² in betonklinkers

Aanleggen oprit betonklinkers ongeveer 120 m² en aanleggen terras 60 m² in beton- of keramische tegels. Eerst moet men voor zowel terras als oprit oud materiaal uitbreken, terras ook nog op te hogen. Hiernaast ook omheining plaatsen in decofor, 30 lopende meter.

Oprit en terras in klinkers aanleggen

Ongeveer 100 m2. Nieuwbouw. We verhuizen eind oktober en deze werken moeten daarvoor klaar zijn. Al het materiaal aan te kopen door de vakman.

Oprit en terras aanleggen

Uitbreken bestaande oprit in gegoten beton van 90 m². Hierna aanleg nieuw terras in straatklinkers, in totaal 144 m². Ook moet men een terras helemaal nieuw aanleggen voor 36 m², liefst in keramische tegels of soortgelijke. Ook WC afvoer herleggen onder oprit en aansluiten op bestaande rioleringsput.

Oprit in klinkers aanleggen

Oprit moet worden opgebroken er ligt nu asfalt. Meer dan 100 m².

Terras en oprit aanleggen met klinkers

Aanleggen van terras en oprit. De oprit is met een helling waarin ook een trap naar de voordeur voorzien moeten worden. Oprit is ongeveer 100 vierkante meter, terras is ongeveer 60 vierkante meter. Moeten ook nog grondwerken gebeuren.

Partners

Partners van Casius