Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Merchtem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Merchtem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Merchtem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Merchtem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Merchtem:

Houten dakterras aanleggen

We zouden graag een houten terras plaatsen op ons platte dak in roofing. Ook een trap plaatsen naar het terras. Tussen de 50 - 100 m² groot.

Terras en oprit aanleggen en betegelen

Terras en oprit samen ongeveer 85 m². Ook nog grondwerken nodig, moet nog uitgegraven worden. Dan betegelen.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Terras aanleggen in gepolierde betonvloer aanleggen. Ongeveer 30 m². Er liggen platte tegels op , dus moet opgehoogd worden en dan gepolierde betonvloer aanleggen. Ter plaatse komen kijken.

Composiet terras plaatsen met grondwerken

Composiet terras plaatsen. Oppervlakte ongeveer 5 op 6 meter. Grondwerken moeten ook gebeuren.

Aanleggen terras

Aanleg op een betonverharding van een overdekt terras. Er is maar een heel beperkte dikte van de tegels (1. 5cm of minder) mogelijk.

Plaatsen van terras na verbowingen

Renovatie van woning, grondwerken zijn grotendeels gedaan. Terras achter woning 4. 5x8m terras onder overkapping 6x2m oprit vooraan kleine helling (4cm/m) 6x3m Tekening in bijlage is een schets, terras achteraan is 0. 5m groter geworden en de stapstenen naast de woning is ook terras geworden.