Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Opwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Opwijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Opwijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Opwijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Opwijk:

Plaatsen van een terras

Terras met composiet planken aan te leggen van 300x2.60 omringd door boorstenen van 100x20x6. Niks dient afgebroken te worden.

Houten terras aanleggen

Achteraan de tuin had ik graag een zonneterras aangemaakt van 3 m op 3 m. Ondergrond is niet 100% effen. Terras : Thermowood terras.

Gepolierde betonvloer / polybeton

Wij wensen onze tuin ongeveer 68 m² in betonvloer te laten doen aangezien onze hond de tuin volledig stuk heeft gelopen en gras geen optie meer is.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit

Betonvloer leggen ongeveer 65 m² voor de oprit. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Gepolierd beton : Oppervlakte : 65,25 m² waarvan 48,50 m² (dikte 20 cm? ) oprit en aansluitend 16,75 m² (dikte 10 cm) bovenop reeds bestaande Betonplaat carport.

Terras aanleggen in betonklinkers

Aanleg terras in betonklinkers naast veranda. Grondwerken en afvoer grond te voorzien (6mx3m) en bestaande terras in vloer openbreken (4mx0,75m). Boordstenen in totaal 12 m. Betonklinkers worden zelf aangekocht. Er is een poort (90cm breedte) voor doorgang naar de tuin. Het moet nog uitgegraven worden , en stabilise gelegd worden.

Terras + betonplaten

Terras van 30 m² aanleggen + 16 meter betonplaten. Terras met tegels.

aankleden van dakterras

Dakterras te vernieuwen . Is nu in beton en moet aangekleed worden met bevloering. Afmeting 6 bij 10 meter.

Terras in blauwe hardsteen 1x1m

28m2 terras in blauwe hardsteen op te breken en nieuw aan te leggen.