Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor klinkerwerken uitvoeren:

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen oprit van ongeveer 35m lang, vooraan 3 parkings, wandelpad naar en rond het huis, een terras en een wandelpad rond de garage. De oprit is de eerste 20m gemiddeld 3m breed, waarna deze geleidelijk breder wordt tot ongeveer 7,5m (garage breedte is 5m70, daarmee). Onder de oprit zit een septische put en een regenwaterput, en er moeten 2 putjes staan voor water alsook 3 uitsparingen waar mijn wachtleidingen binnenkomen. Daarnaast ook een deksel te voorzien zodat ik aan mij afvoer naar de straat kan. De dorpels van de oprit staan al, al wil ik deze afslijpen zodat ze niet meer zichtbaar zijn indien mogelijk. Voor de rest bevat de uit te voeren oppervlakte momenteel gebroken beton.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Rummen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klinkerwerken uitvoeren uit heel België:

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit van 170m² beklinkeren. Momenteel ligt er steenslag. Liefst Kadla Grey klinkers.

Klinkerwerken uitvoeren

Sierbestrating in de tuin: aanleg 3 wandelpaden in getrommelde betonklinkers: Pad 1: 5m2 (U-vorm) Pad 2: 3m2 Pad 3: 10m2 (L-vorm)

Klinkerwerken voor montage fietsenstalling uitvoeren

We willen een fundering/vloer aanleggen voor deze fietsenstalling De buitenmaten zijn 202x203cm. De fietsenstalling komt achter onze carpoort + tuinhuis, waar het nu zandgrond is. Minder dan 10 m²

Klinkerwerken uitvoeren

Bestaande oprit van ong. 35m² uitbreken. Momenteel dals met witte kiezel. Nieuwe oprit aanleggen in klinkers. Ook een put in oprit.

Klinkerwerken uitvoeren

10m² Klinkers plaatsen op gazon voor tuinhuis op te plaatsen. Tuinpad van ong. 6m lang van tuinhuis naar terras aanleggen. Oprit langs huis en inrit garage voor huis aanleggen in klinkers. Momenteel kiezel. Het betreft een opp. van ong. 65m² oprit en inrit.

Klinkerwerken uitvoeren

Leggen van 6m² kleiklinkers in tuin.

Klinkerwerken uitvoeren

Betonklinkers aanleggen en omzoomen met betonboordstenen op een gedeelte (4m x 16m) van servitudeweg. Eigendom gedeeld met Fluvius die toestemming heeft gegeven voor deze werken.

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit van gevel en boordsteen en achter de veranda koertje. Aantal m²s is mischien kleiner. De oprit zijn grijze grindsteentjes en koertje betondals Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Oprit beklinkeren. Achter veranda het koertjes beklinkeren. Momenteel grijze grindsteentjes op oprit en betondals op koertje. Alles eerst uitbreken en dan beklinkeren. Het betreft een totale opp. van ong. 100m²