Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Sint Kwintens Lennik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Sint Kwintens Lennik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Sint Kwintens Lennik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Sint Kwintens Lennik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Sint Kwintens Lennik:

Terras in tegels leggen

Bestaand betonnen terras uitbreken. Het beton ligt 12cm dik met daaronder 14cm zand over een lengte van 1.5m. Terras van 19 m².

Terras aanleggen

Terras van 6m x 7m aanleggen in natuursteen, kasseien of beton. Liefst iets duurzaam en gemakkelijk in onderhoud.

Aanleg terras in ipé

Terras van ong. 30m² aanleggen in ipé hardhout. Momenteel afgemaakt met boordstenen en grind.

Composiet terras leggen

Composiet terras van 25m² rond houten zwembad plaatsen. Moet op 40cm hoog komen.

Oprit betegelen

Oprit van 22m x 3.5m betegelen met natuursteen. Graag ook 2 staanplaatsen van samen 5m x 5.5m in grind met honinggraat eronder aanleggen.

Terras betegelen

Terras van ongeveer 16 m2 aanleggen. Momenteel chape, balken en bankirai die reeds weggebroken word dus te plaatsen op de chape.

Klinkerwerken voor montage fietsenstalling uitvoeren

We willen een fundering/vloer aanleggen voor deze fietsenstalling De buitenmaten zijn 202x203cm. De fietsenstalling komt achter onze carpoort + tuinhuis, waar het nu zandgrond is. Minder dan 10 m²

Houten terras vervangen door tegels of beton

We hebben een houten bankirai terras, dit is echter aan vernieuwing toe. We hebben interesse in tegels (natuursteen) of gepolierde beton. Oppervlakte kennen we niet vanbuiten, maar we schatten ongeveer 7 meter op 10. De veranda zal ook vernieuwd worden, dus die afmetingen kunnen nog slinken.

Betontegels plaatsen op terras

Betontegels met coating plaatsen op terras van ong. 25-30m². Oude keramiektegels op stabilisé of mager beton reeds uitgebroken.

Herstellen of vernieuwen van bestaand terras

Bestaand terras van 10m x 5m in een boog herstellen of vernieuwen. Stenen aan de rand komen los en voegen ook. Stenen nog niet gebarsten. Het betreft een terras in leistenen.